Voormalig Democraten’66: slechts holle woorden over de EU en het Midden-Oosten

Je bent sneller door de Bijbel heen dan door het D66 partijprogramma. Van de vierhonderddrieëndertigduizend pagina’s zijn zo’n vijfenzeventig volumes gewijd aan het voorgenomen buitenlandbeleid. Laten we een aantal van de belangrijkste punten daarin eens kritisch onder de loep nemen.

De Europese Unie
Dat D66 een trouwe fan van de Europese Unie is mag geen verrassing heten. Dat blijkt ook wel uit het feit dat D66 in zijn programma af en toe ‘Europa’ schrijft, terwijl het ‘Europese Unie’ bedoelt. De sociaal-liberalen maken de nodige woorden vuil aan de EU.

De partij pleit voor een federaal Europa. D66 vindt tegelijkertijd dat de EU democratischer, transparanter en slagvaardiger moet worden. Daar voegt men een paar regels later doodleuk aan toe: “Het stoort ons dat (democratische) nationale besluitvorming de hele Unie lam kan leggen.” In de afweging democratischer en transparanter versus slagvaardiger kiest D66 duidelijk voor slagvaardiger. Opvallend, gezien het feit dat de partij door het leven gaat als Democraten66.

Verder lezen : https://opiniez.com/2016/11/13/d66-slechts-holle-woorden-over-de-eu-en-het-midden-oosten/

Klik op het plaatje om je anti-islam sticker te bestellen

sticker

Doe mee met 4.627 andere volgers

About Bolo (1146 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Voormalig Democraten’66: slechts holle woorden over de EU en het Midden-Oosten

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: