Nieuw

Voor wie het gemist heeft, Max zit op autorace! Brazil 2016 F1

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Voor wie het gemist heeft, Max zit op autorace! Brazil 2016 F1

 1. Fijn, ik kwam er niet aan toe. En nu staat het er toch 😉

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 15, 2016 om 01:00 //

  Misschien wel leuk om te vertellen, in de tijd van Schumacher en Jos Verstappen was ik een groot fan van de F1, ik sloeg geen race over, nadat zij vertrokken waren dommelde de hele boel in, regels werden keer op keer veranderd en de meeste veranderingen waren geen verbeteringen en al doende verloor ik mijn interesse. Max Verstappen heeft in zijn eentje de complete F1 opgeschud en weer leuk gemaakt, hij heeft compleet schijt aan gevestigde namen en doet dingen op het randje van het toelaatbare (en soms ook erover heen). Gelukkig kan ik als Ziggo abonnee de wedstrijden live volgen en mijn interesse van vroeger is weer helemaal opgelaaid. Gisteren was een rare race, ik geloof dat de meeste rondes achter de safetycar zijn verreden, maar zijn inhaalrace vanaf de zestiende naar de derde plek was fenomenaal en maakt dat je op het puntje van je stoel zit, wat een waanzinnig talent heeft die jongen!

  Like

 3. Ik had nooit wat met F1. Tussen mijn 5e en 9e woonde ik naast een hele geile buurvrouw, ja, ook als jochie drong dat wel tot me door, en die keek alle F1. dat is eigenlijk het enige wat ik van F1 weet, en dat ik dan op zondagen daar ging zitten. En dat mijn laatste ex, groenlinks en kleuterjuf, hier op zondag altijd in ene de TV verplicht aanzette voor me, want F1,. dat was het enige verplichte TV-moment dat ze had. Milieutechnisch was ze wat dat betreft niet helemaal in orde. Ze hield wel melkpakken apart, want als je er genoeg gespaard had kreeg je een koe om melk te leveren aan zwangere Oegandese vrouwen, en van dat soort projecten 😉

  Liked by 1 persoon

 4. Sinds Max vind ik het wel leuk:

  Liked by 1 persoon

 5. Was altijd gek op Elio De Angelis in zijn zwarte John Player Special, droevig moment toen die verongelukte. Ach vond die auto belangrijker dan hem maar was toen ook eind JPS

  Like

 6. Dat is toch die jongen die de boodschappen van de Jumbo rondbrengt?

  Liked by 3 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: