Nieuw

Mohammed verkracht meisje op christelijke jeugdkamp – personeel weigerde in te grijpen

Zweden – Het zogenaamde vluchtelingkind Mohammed is veroordeeld tot 6 maanden jeugddetentie voor het verkrachten van twee meisjes, van wie er één pas 13 jaar oud was. Een van de verkrachtingen vond plaats op een christelijke jeugdkamp wat door het Leger des Heils georganiseerd was. Toen het meisje de volwassenen verteld had wat er gebeurd was weigerde men in te grijpen. – Het spijt ons, maar we willen liever niet dat Mohammed naar huis wordt gestuurd, verklaarden de volwassenen het meisje, volgens het arrest.

In de avond van 22 augustus besloot hij een van de christelijk meisjes in het zomerkamp te verkrachten.

Het meisje vertelde dat het begon toen Mohammed vroeg of ze nog maagd was.

– Goed, dan weet ik wie ik moet pakken, was de reactie van het vluchtelingkind.

Later op de avond toen ze buiten waren zei Mohammed tegen het meisje dat ze “een mooie kont” had, duwde haar tegen een muur en kuste haar met geweld terwijl hij haar hard tussen de benen greep. Ze slaagde erin om hem weg te duwen en kreeg een grijns als reactie.

Toen het meisje in de gemeenschappelijke ruimte op een bank zat kwam Mohammed binnen en ging naast haar zitten. Hij werd steeds meer opdringerig en uiteindelijk verkrachtte hij haar.

– Nee, ik wil niet! Schreeuwde het meisje tevergeefs. En vroeg de man of hij van plan was haar te verkrachten.

– Ja, als het moet! Was het spottende antwoord van Mohammed voordat voordat hij haar verkrachtte.

De dag daarna bleef Mohammed het meisje seksueel lastig vallen en volgen. Ze ging naar een van de volwassenen in het kamp, een vrouw die beloofde dat ze met de verkrachter zou praten.

– Later op de dag kwamen een paar andere volwassenen naar haar toe en wilden weten wat er gebeurd was. Ze zeiden toen dat ze het spijtig vonden, maar dat ze Mohammed liever niet naar huis wilden sturen, staat in het gerechtsoordeel.

Het meisje koos ervoor om een SMS-bericht naar haar moeder te sturen en vertelde wat er gebeurd was. Uiteindelijk is ze toen naar het ziekenhuis gebracht.

Tijdens het inleidende verhoor ontkende Mohammed dat hij seks met het meisje heeft gehad, die zich na de verkrachting erg slecht voelt en is gediagnosticeerd met een post-traumatische stress-stoornis. Toen hij werd geconfronteerd met DNA-bewijs, verklaarde hij dat het vrijwillig was gebeurd, wat de rechtbank in Västmanland heeft verworpen.

Mohammed werd ook veroordeeld voor het verkrachten van een 13-jarig meisje in Västerås op 5 juni vorig jaar.

Bron:

http://www.friatider.se/mohammed-v-ldtog-p-kristet-l-ger-men-personalen-v-grade-ingripa

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Mohammed verkracht meisje op christelijke jeugdkamp – personeel weigerde in te grijpen

 1. Heb je niet eens een leuk verhaal van een Zweedse vader die een paar van die apen castreerde ofzo omdat ze aan zijn dochter zaten……wat is dat voor een land?

  Liked by 3 people

 2. Pas op. Dadelijk worden we kwalijk genomen dat dergelijke berichten publiceren.
  Krijgen we de schuld van dat linkse volk, dat zij maar geen beurt krijgen.

  Liked by 2 people

 3. Incompetente kampleiding had deze perverse klootzak inderdaad niet naar huis moeten sturen; politie-oproep is voldoende. Uiteindelijk is dit dan ook gebeurd en is het vleselijk-vuilnis nu veroordeeld. Aangezien de reguliere methodieken tot mentaliteit- en gedragsverandering op voorhand geen gewenst resultaat zullen geven, adviseer ik in het geval van recidive de sanctie van halal fileren afgerond met een zoutbad. In een Nederlands geval denk ik dat volgens ‘denk’ dit te rigoureus is en men een chemische castratie voorstelt. Nee, dat denk ik niet; ik denk dat ‘denk’ deze of soortgelijke kakkerlak naar een sharia-rechtbank zou zenden waar ‘de vaders wel’ raad met de kwestie weten en hij naar alle waarschijnlijkheid na een schouderklopje weer op vrije voeten zou zijn. Toch weer eens ‘goed nieuws’ uit Zweden v.w.b. justitieel ingrijpen …

  Liked by 1 persoon

 4. http://www.telegraaf.nl/binnenland/27027594/___Rovende_asielzoeker_uitzetten___.html
  Hahahaha, minder minder, wat heeft Geert toch het gelijk aan zijn kant.
  Verkrachters, zakkenrollers, drugshandel, moorden, zie daar de expertise van de noord afrikaan.
  Thank you Pvda, GL etc..

  Liked by 1 persoon

 5. Bretagne pikt het niet meer na aanranding van vrouw 67 door Soedanees van …16….
  Bevolking valt migrantencentrum binnen…..

  Liked by 1 persoon

 6. Eduard uit Breda // april 15, 2017 om 09:23 //

  Wat is de reactie van het Leger des Heils in Zweden?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: