Nieuw

Marokkaanse ‘asielzoekers’ rovend door Groningen

De stad Groningen wordt momenteel geteisterd door groepen vooral Marokkaanse ‘asielzoekers’ die op grote schaal zakkenrollen.

Deze vooral jongemannen uit Marokko wonen in afwachting van hun kansloze asielprocedures in asielzoekerscentra in de provincie. Ze vragen tegen beter weten in asiel aan in Nederland. Marokko staat te boek als veilig en daarom zijn de ‘asielzoekers’ op voorhand kansloos voor een verblijfsvergunning. Het wrange is dat ze wel eerst de asielprocedure ingaan voordat ze kunnen worden uitgezet.

In die maanden gaan de ‘vluchtelingen’ op pad.

Verder lezen : http://www.dvhn.nl/groningen/Marokkaanse-%E2%80%98asielzoekers%E2%80%99-rovend-door-stad-21778893.html

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Marokkaanse ‘asielzoekers’ rovend door Groningen

 1. Alles voor rekening van Groen Links, PVDA en VVD, te vereffenen op bijltjesdag. Geen medelijden voor de verraders van het eigen volk.

  Like

 2. Jihad, vijandige soldaten moet je de kogel geven.

  Financiële jihad:

  “De Marokkanen en Algerijnen maken vrijwel geen kans in de Nederlandse asielprocedure, maar ze bezorgen de IND wel veel werk. Het is niet duidelijk waarom ze toch blijven komen. Mogelijk is een reden dat sommigen bij vrijwillige terugkeer naar hun moederland na het doorlopen van de procedure een bedrag meekrijgen van ongeveer 2000 euro.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27019840/__Aantal_asielzoekers_blijft_stijgen__.html

  Like

 3. Er zullen er zijn die ook nog wat anders meekregen als ze zich rovend en stelend blijven gedragen.

  Like

 4. mee krijgen

  Like

 5. polderboy // november 15, 2016 om 09:04 //

  Ze hebben allemaal kans op asiel. Individueel bedreigden komen ook voor asiel in aanmerking.
  Samenspannen met de familie thuis -je oom in Marokko vragen of dat hij je wil bedreigen waar de buren bij staan, omdat je fictief homo bent, of berber, of moslim afvallige- levert dan zeer wel mogelijk asiel op. Verder is een normale aanvraag tot verblijf duur (zeker 1000,-) en daarbij worden zware eisen gesteld, naast dat je zelf voor kost en inwoning moet zorgen.

  Natuurlijk zal je islamitische oom in Marokko een echte homo, berber, of moslim afvallige nooit helpen met samenspannen, dus alleen maar de potentiële jihadisten worden zo binnen gehaald.
  Dat blijkt al uit de Mekkaanse rooftochten die vanuit de gesubsidieerde importpaleizen voor fascisten uit Mekka, de COA-asielcentra, worden georganiseerd. Maar het blijkt ook uit het feit hoe de enkele echte homo of moslim afvallige met de dood wordt bedreigd in die COA-islamfascistenkampen.

  Een stop op immigratie uit islamlanden, en beginnen met immigratie uit niet islamlanden kan in de toekomst het multiculturele evenwicht hier in Nederland weer doen herstellen natuurlijk. Door import van intelligente werklustige zich snel aanpassende chinezen bijvoorbeeld.
  Maar daar hebben de racisten uit Brussel een teringhekel aan, getuige het feit dat Eurocommissaris Oettinger, een collega van Timmermans, ze “spleetogen” noemt:
  http://www.politico.eu/article/gunther-oettinger-defends-calling-chinese-slant-eyes/

  Like

 6. Scarlatti Bombatti // mei 15, 2017 om 08:18 //

  Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba 26 sec26 seconden geleden
  #PVV LET OP dat @dijkhoff niet wr eigenhandig hen toelaat #maroks zouden niet eens asiel MOETEN KUNNEN ÀÀNVRAGEN! https://fenixx.org/2016/11/14/marokkaanse-asielzoekers-rovend-door-

  Like

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Meer, meer, meer?

  Like

 8. Floris Molenaar // mei 15, 2017 om 15:03 //

  Nee, niet meer, meer, meer, maar minder, minder, minder‼️‼️

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: