Nieuw

Donald Trump wil 1 dollar salaris per jaar als President

De aanstaande president heeft zijn belofte bevestigd dat hij afziet van het presidentiële salaris tijdens een interview met CBS’s 60 Minutes.

“Het antwoord is nee”, zei hij, toen hij door CBS interviewer Lesley Stahl naar zijn campagne belofte gevraagd werd. “Ik denk dat het wettelijk verplicht is om een salaris aan te nemen, dus dan neem ik 1 dollar aan, omdat het moet.”

Ha Ha Ha. Eet dat maar op sukkelige goedmensjes. Jullie hebben altijd de bek vol van idealisme. Hier heb je een echte idealist. Hij gaat er niet zitten voor persoonlijk gewin zoals de KKK- Clintons, die hun hele leven doorgebracht hebben in bestuursfuncties en daar 200 miljoen dollar aan over gehouden hebben middels hun smeergeldinstituut The Clinton Foundation.

Deze man is niet te koop in tegenstelling tot de corrupte ISIS-oprichters Clinton en Obama.

hillary-islam4.jpeg

 

Hij gaf toe dat die niet eens wist wat het salaris precies was. Toen hem medegedeeld werd dat het 400.000 dollar per jaar was, zei die er van af te zien.

“Ik neem het niet aan”, zei die.

Vergelijk dat eens met Femke Halsema die precies net zo lang in de kamer bleef zitten, terwijl ze wist dat ze weg zou gaan, tot ze recht had op levenslang wachtgeld tot aan haar pensioengerechtigde leeftijd. (gelijk daarna kreeg ze een bestuursvoorzittersfunctie voor gedragscodes behoorlijk bestuur, dat is hoe ziek links is)  Dat dat haar opvolgster en partij kansloos liet bij de daarop volgende verkiezingen wegens te weinig inwerktijd, kon der niet schelen. Femke zat er tenslotte alleen voor Femke.

Hij zei ook dat die niet veel vakantie zou nemen.

Van Obama zijn er voornamelijk foto’s beschikbaar op de golfbaan.

01.jpg

“Er is zo veel werk te doen, en ik wil dat het gedaan wordt, voor de mensen”, zei hij. “Ik wil dat het gebeurt. We gaan de belastingen verlagen, en we gaan zorg dragen voor de gezondheidszorg”.

Hij gaat Obamacare niet rücksichtloos slopen, hij gaat mensen niet zonder zorg laten. Hij is daadwerkelijk betrokken. Dat blijkt uit al zijn toespraken, elke keer weer.

Trump gaf aan dat hij de mensen samen wil brengen, en drong er op aan dat de demonstranten stoppen elkaar aan te vallen.

In het hele land zijn rellen gaande van ‘democraten’ die een democratische uitslag niet accepteren, en Clinton en Obama doen er het zwijgen toe.

Stahl wees op het recente geweld na de verkiezingen.

“Het maakt me triest en ik roep op er mee op te houden”, zei hij. “Als het helpt als ik dat zeg dan doe ik dat recht in de camera: Stop er mee”.

Hij suggereerde dat veel van de demonstranten ‘professionals’ zijn, en dat als zijn supporters zich zo gedragen zouden hebben als ze de verkiezingsuitslag niet geaccepteerd zouden hebben, ze door de pers compleet afgemaakt zouden zijn geworden en dat dat nu niet gebeurt.

“Er wordt hier met twee maten gemeten”, zei hij.

Stahl wees Trump er op dat vooral de homo’s, moslims, negers, en Latijns-amerikanen nu drie kleuren angstschijt schijten, nu die verkozen is.

Dat Hillary miljarden krijgt van landen waar homo’s de doodstraf krijgen en van gebouwen gekieperd worden is blijkbaar niet bekend bij het linkse rapaille. Dat de mohammedanen 120 miljoen negers in slavernij gevoerd hebben waarvan 4/5 het niet overleefde, is die negers ook niet verteld. Dat je in islamitische landen nauwelijks tot geen nakomelingen ziet van de Arabieren en hun Afrikaanse seksslavinnen, dat dat komt omdat de vrucht geaborteerd werd of na de geboorte gedood, weten ze ook niet. ISIS, dat zijn lui die letterlijk het moorddadige voorbeeld voor elke moslim, Mohammed, volgen, geeft pillen aan hun seksslavinnen om maar geen kinderen te krijgen zodat ze er mee door kunnen neuken.

Hij antwoordde dat de incidenten waarschijnlijk uitvergroot worden door de pers en riep nogmaals de Amerikanen op om samen te komen.

“Wees niet bang”, zei Trump. “We gaan dit land weer op orde brengen, en niemand hoeft bang te zijn”.

Sprekend tegen de hele familie vroeg Stahl vervolgens aan Ivanka Trump of de campagne schade aangericht had aan het familie-merk.

Ivanka antwoordde dat ze dacht dat het er niet toe deed.

“Wat doet het er toe, wie maakt het wat uit?”, voegde Trump ernstig toe. “We zijn hier met belangrijkere zaken bezig. Dit is ons land. En het gaat de verkeerde kant uit met ons land. We moeten ons land redden. Wat kan mij nou de hotelbezettingsgraad schelen. Het interesseert me niet. Het is klein bier (pindaatjes, Jimmy Carter was een pindaboer maar dat wist u al, Fub), vergeleken met waar we hier mee bezig zijn.”

Bron:

http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/11/13/confirmed-donald-trump-says-will-take-1-salary-president/

Italics/quotes zijn van mij, maar dat had u al begrepen.

 

PS. De headerfoto van een 1 dollar biljet is van een ‘Federal Reserve Note’, ooit zag dat 1 dollar biljet er anders uit, namelijk zo:

01.jpg

Toen was je geld nog iets waard. Inwisselbaar voor zilver. En was geld gedekt. Nu, drukt Mario -Goldman Sachs, die Hillary betalen-  Draghi zoveel Weimars als hem goeddunkt. Dáár is het misgegaan.

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6154 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Donald Trump wil 1 dollar salaris per jaar als President

 1. De hoer/handlangster van het arabische fascisme is uit gescheten.

  Like

 2. Vakantie! Ik heb er al eerder een rant over gedaan, maar nu moet ik hem toch weer eens plempen:

  Hoe Kan Een Regering Op Vakantie Gaan.
  Ik vergeleek het met een mammoettanker, die 24 uur per dag 6 dagen per week blijft doorvaren: er moet dan, zal iedereen meteen zien, ALTIJD… ALTIJD een kapitein of de brug moeten zitten. AL-TIJD. Een land is belangrijker dan een mammoettanker.

  Hoe kan je dan ‘op vakantie’ gaan. Tijdens het neerhalen van de mh17 was het ook al zo’n grap: ‘maar we zijn op vakantie’. WAT DE FUCK.

  De tweede kamer gaat ongeveer 14 weken met vakantie! En dan heb je nog weekenden he? En nachten. En losse vrijde dagen. Minder dan 38 weken word er ‘gewerkt’ voor het volk: 38x5dagenx8uur=1520uur.

  Een jaar telt 365 dagen van 24 uur=8760uur. Daarvan zit er maar 17.3 procent van de tijd iemand op de bok, achter het stuur. Thats right: 86.7 procent van de tijd zit er gewoon NIEMAND. En die paar procent dat er iemand zit, zijn de meeste zetels nog leeg ook.

  Onze volksvertegenwoordiging neemt hun taak verre van serieus. Het is een show. Een toneelspelletje. Een grap.

  Nu we in de EU zitten kunnen we de tweedekamer helemaal officieel opheffen: alles wat nodig is om de taken van de huidige regering waar te nemen is een antwoordapparaat dat de nieuwe orders uit Brussel op kan nemen.

  Liked by 2 people

 3. 6 moet 7 zijn (need more coffee)

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 14, 2016 om 10:07 //

  Kijk eens links, de rechtse president Trump is links. Dit is echt links, al is hij rechts, je dikke vette inkomen afstaan omdat je genoeg hebt Timmermans, dat is wat anders dan hypocriete boekjes schrijven over hoe iedereen solidair moet zijn, maar zelf niet natuurlijk noch al je rijke zogenaamde socialistische vriendjes. Het links van vandaag is fascisme en nazisme en heeft niets te maken met progressief of links. Denk na echte linkse mensen, stem niet op fascisten!

  Liked by 2 people

 5. D. G. Neree // november 14, 2016 om 10:34 //

  @iemand. Je hebt een belangrijk punt daar. Dat individuele regerngs- of kamerleden ook af en toe een weekje (of 2) vakantie nodig hebben is begrijpelijk, maar niet de hele regering + kamers massaal.
  Het is onbegrijpelijk dat een regering in crisistijden (zoals we nu meemaken met de illegaleninstroom) tegen het volk zegt: “doei jongens en meisjes, zoek het maar even 3 maanden uit”.
  En dan komen ze na 2 of 3 maanden terug en lopen ze weer te roeptoeteren en te schreeuwen en aandacht te vragen alsof de wereld om hen draait.
  En dan even campagne voeren, zodat hun boterhammen weer 4 jaar belegd zijn.

  Het is een onbegrijpelijke gang van zaken. Inderdaad. Hoe kun je als kapitein van een schip tegen de passagiers zeggen: jongens, de hele bemanning is op vakantie en ik wens jullie een behouden vaart tussen de rotsen door. Absurd en een teken dat het gewoon horige pennenlikkers zijn die voor een 9 tot 5 baan (als ze ooit eens langer moeten vergaderen dan is het gejammer en geweeklaag niet van de lucht) uitvoeren wat hun bazen hebben voorgeschreven.

  Liked by 2 people

 6. Freduardo // november 14, 2016 om 10:48 //

  Ergens denk ik dat Trump ook de waarheid over het neerhalen van MH17 aan de openbaarheid prijs zal geven. (radar en satellietbeelden)
  Wellicht moet hem dat nog even gevraagd worden.
  Kom leugenpers, doe eens een goede daad.

  Like

 7. Hij is niet alleen een idealist maar ook een groot voorbeeld voor alle corrupte presidenten ter wereld. En dat zijn er heel wat!

  Like

 8. Like

 9. Lol, D.G. Neree is net de deur uit hier, en Assange was het laatste waar we het over hadden. Of die nu eerherstel zou krijgen, nu Trump.

  Like

 10. 😉 … goed nieuws !!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Linksgekkies: Donald Trump schendt de grondwet door salaris te weigeren – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: