Nieuw

Wanneer gaat de bezem door het verrotte systeem?

Als de verkiezingen in Amerika iets hebben blootgelegd, dan is het wel de totaal verrotte journalistiek in dat land, die iedere schijn van objectiviteit en neutraliteit heeft laten varen en volkomen in dienst staat van de mega-corporaties waar Hillary Clinton ook door gesponsord werd. Trump zou maar 5% kans hebben om te winnen en de hoernalisten baseerden zich naar eigen zeggen  op “de peilingen”, die daarmee blijkbaar even corrupt zijn gebleken als die media zelf.

The New York Times kwam met een mea culpa en beloofde beterschap, maar gaf weer als reden, dat “ze het allemaal deden”, wat dus precies de makke is: de gelijkschakeling, die ieder dissident geluid uitsluit en andersdenkenden afschildert als idioten en minderwaardig volk.

Herakles (Hercules) maakte de koeienstal van Augias schoon door de stroom van een rivier te verleggen. Heeft Donald Trump zojuist een rivier verlegd?

Herakles (Hercules) maakte de koeienstal van Augias schoon door de stroom van een rivier te verleggen. Heeft Donald Trump zojuist een rivier verlegd?

In Nederland en Europa is het natuurlijk niet anders. Trump was een idioot, een charlatan, een sexist, een Islamofoob, racist, xenofoob en een pion van Putin en het enige wat in het nieuws kwam waren tot in het absurde uitvergrote leugens over zijn karakter en handelingen. Waarom die massale steun voor Hillary Clinton, die corrupte oorlogsmisdadigster die verrukt in de handen klapt als er iemand op een gruwelijke manier is vermoord? Een maniak die dreigt de wereld in WO III te storten? Ik hoef hier hopelijk niet alle daden van dat mens op een rijtje te zetten, want de lezers hier weten aan welk gevaar de wereld is ontsnapt doordat Hillary haar smerige poten niet in het Witte Huis heeft kunnen zetten.

De inkapseling van de journalistiek door de (linkse, globalistische) politiek en het bedrijfsleven is funest voor het land en het is vooral dat wat Nederland steeds meer in zichzelf verdeeld maakt. Maar het is vooral funest voor henzelf, de journalistiek zelf. Want door de verwevenheid zijn ze in een soort luchtbel gekomen, samen met ‘de elite’, die steeds verder van de vaste aarde, de werkelijkheid, verwijderd raakt. In die luchtbel zijn ze in hun eigen leugens gaan geloven en denken het volk blijvend te kunnen manipuleren.

Maar het is voorbij. Ze verloren de strijd om het Associatieverdrag waar alles uit de kast werd gehaald (en nu nog) om de mensen op het verkeerde been te zetten, voor te liegen en te manipuleren in een eindeloze woordenbaggerstroom, niet in de laatste plaats gericht op het bestaan van het referendum zelf.

Met Brexit idem dito. De wereld zou vergaan als GB uit de EU zou stappen, maar de mensen beslisten anders en kozen voor Brexit. Dit was de tweede grote klap voor de status quo. Alle propaganda, geschreeuw en het charteren van popartiesten mocht niet baten. Onder leiding van Nigel Farrage zetten de Engelsen hun bolhoed op en staken een middelvinger op naar de EU, naar de opiniemakers, journalisten en het hele politieke establishment.

En toen sloeg de bom in in de nacht van 8 op 9 november. Nooit was er een verkiezingscampagne zo smerig. Nooit eerder waren de nieuwsmedia zo leugenachtig partijdig voor Clinton. Maar het Amerikaanse volk pakte de hamer op en gaf daarmee een dreun, waarvan de naschokken nog niet eens zijn waargenomen. Deze schokken zullen heel wat heilige politiek correcte huisjes doen instorten. Ik denk dat de politici en nieuwsredacties  in Nederland nog even op apegapen liggen in het vacuum na de eerste knal, maar nu alvast dit:

Het is afgelopen met jullie, stelletje leugenaars. Ook na de verkiezing van Trump zullen jullie doorgaan met het demoniseren van Geert Wilders en eenieder die het waagt kritiek te uiten op de misdaden die er worden gepleegd en het land dat wordt verkwanseld. Geen enkele zelfreflectie (op een enkel columpje na)  blijkt er uit het geburde in de USA. Maar leer deze les van Hillary Clinton: De kiezers, het volk, wegzetten als “deplorables” of in Nederlandse termen, Tokkies, gepeupel, laaggeschoolden, dom-rechts en zelfs xenofoob, racistisch tot aan Nazi toe, is geen goede manier om stemmen te krijgen, om de harten van de mensen te winnen. De drie bovenstaande gebeurtenissen tonen aan dat jullie manipulatie doorzien wordt. Jullie zijn de greep op de geesten van de mensen kwijt en alleen in de grote steden hebben jullie nog een meerderheid, maar ook die zal snel slinken.

In maart zijn hier de Tweede Kamerverkiezingen. Ik kan nu al voorspellen dat de geschreven pers en de NPO/NOS verder zullen gaan met hun smerige tactieken en de politieke kaste Geert Wilders zal blijven negeren en wegzetten als idioot en fascist (natuurlijk in de meest beleefde, politiek correcte bewoordingen). Het is een grof schandaal, maar in Nederland schijnt men dat allemaal maar te slikken. In maart kunnen de mensen laten zien dat ze geen gehersenspoelde schapen zijn en stemmen op de partij die alles al 10 jaar juist heeft gezien en zal blijven vechten, ook al heeft de rechterlijke macht zich blijkbaar achter de anti-democratische samenzweerders geschaard. Stem wijs, stem voor het behoud van Nederland en niet voor degenen die Hillary Clinton op het paard probeerden te helpen. En na 27 maart gaat als het goed is de bezem door de hele Haagse Augiusstal en het Hilversumse propagandabureau.

Het wordt tijd dat er een aantal personen en instituties ter verantwoording worden geroepen. Drain the swamp! Zijn Nederlanders niet erg goed in het droogleggen van moerassen?

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

20 Comments on Wanneer gaat de bezem door het verrotte systeem?

 1. Links en “rechts” zal zich samen gaan pakken tegen de PVV net zoals ze dat voorheen in Almere gedaan hebben en net zoals ze dat in Frankrijk en Duitsland gaan doen.

  Liked by 2 people

 2. D. G. Neree // november 13, 2016 om 19:26 //

  De vraag is dus of we hier in Nederland ook door hun manipulaties heen zullen kijken. Deze laatste 3 verkiezingen geven goede hoop, maar maart is nog ver en wie weet wat voor smerige trucs ze gaan uithalen, zeker als Wilders veroordeeld wordt. Deze mensen drijven ons welbewust naar een opstand of burgeroorlog.

  Liked by 2 people

 3. De gemiddelde nederlandse kiezer is een laffe schijterd die te bang is om op iemand als wilders te stemmen. Wat een dom kutvolk

  Like

 4. D. G. Neree // november 13, 2016 om 20:02 //

  en de leugens gaan gewoon door. USA Today schildert de relschoppers af als spontane, rechtschapen demonstranten, maar wikileaks ontmaskert ze als professionele actievoerders van het Clinton kamp.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-13/anti-trump-protests-proof-professional-activist-involvement

  Liked by 1 persoon

 5. Een Europese oplossing zit hem in een eigen zuil met eigen journalistiek, eigen onderwijs en eigen carrierepaden. een zuil waarbinnen mensen goederen en diensten van elkaar kunnen afnemen. Zo breek je het linkse moraal en schaamtemonopolie. Steeds meer mensen zijn al volkomen klaar met wat de msm voorgekookt en verpolitiekt opdient. En dat betekent ruimte voor alternatieven naar het voorbeeld van Rebel Media en Infowars.

  Liked by 1 persoon

 6. D. G. Neree // november 13, 2016 om 21:15 //

  Die paar malloten van de KKK worden dus weer naar voren gehaald. Net als de vermeende nazigroeten op de Wildersdemonstratie.

  Like

 7. De Nederlandse raad van journalistiek is ene PvDA bolwerk met hele fanatieke zieke mannetjes, ik ken er een persoonlijk en deze beroofde oudjes in zijn jeugd, onder andere. Een stuk stront in het kwadraat, een PVDA aanhanger tot in het ziekelijke. Daar helpt geen enkele argumentatie of welke verkiezing dan ook tegen, die gaan door met propaganda zelfs al word de PVDA opgeheven. Het gros van de journalisten leeft van het mogen meedoen want kwalitatief zijn bijna alle kranten en nieuwsitems gewoon shit en totaal leeg qua inhoud.

  We zullen de straat op moeten, ongeacht wat de uitslag is, want het zal hier enkel veranderen als we de oorzaak wegsnijden. Ik vraag me af hoe de politiek Wilders gaat stoppen, want ze beseffen dat verkiezingen ook hier de boel bloot zullen leggen. Wat gaan wij als burgers doen als men aan Wilders komt, want Fortuyn is gewoon zonder gevolg vermoord en de politiek vond het eigenlijk wel prima. Mijn vraag: wat doen wij als burgers als men Wilders durft aan te raken?

  Like

 8. Henk der Niederlánder // november 13, 2016 om 21:53 //

  Weer een goed geschreven artikel D.G.
  Laatste keer dat Ik zo’n goed stuk van je las was bij onze eigen Jaap Mollema.
  Ligt overigens niet aan jou maar Ik ben erg lang niet meer actief geweest op fora.

  Liked by 1 persoon

 9. P.s. Noord Afrikanen in Duitsland worden massaal afgewezen voor asiel, worden niet langer vervolgd voor misdrijven in Duitsland want worden uitgezet,,,,,, en komen naar…….Nederland, met de bus, betaald door Duitsland. Vanavond al op Fenix, morgen misschien in de telegraaf, of niet. Het afvoerputje van Europa begint nu het vuile water te krijgen.

  Like

 10. D. G. Neree // november 13, 2016 om 22:18 //

  Dank voor het compliment Henk. Dat is alweer een flinke poos geleden Amsterdam Post. Tijd gaat snel.

  Like

 11. Like

 12. Henk der Niederlánder // november 13, 2016 om 22:54 //

  Maar het was een mooie tijd D.G.

  Liked by 1 persoon

 13. Tijl Uylenspiegel // november 13, 2016 om 23:16 //

  Mooi artikel Neree, men zegt dan vaak dat het uit iemands hart kwam, een cri de coeur, in dit geval lijkt het er meer op dat het helemaal uit het puntje van je tenen kwam. Het doet me goed dat het vuur kennelijk nog niet gedoofd is!
  Tja en dan mijn mening, hebben ze er wat van geleerd? Nou daar is tot nu toe verdomd weinig van te merken, ze gaan gewoon verder waar ze gebleven waren, de mensen die ze aan het woord laten zijn merendeels aanhangers van die heks en zo heel nu en dan om de schijn op te houden ook nog heel even een Trump aanhanger, geen verdieping derhalve, geen introspectie “gewoon” blijven roepen dat ons vreselijke tijden te wachten staan nu men zo’n afgrijselijk mens als Trump president heeft gemaakt. En let maar op; naarmate maart dichterbij komt gooien ze er straks nog een schepje bovenop. Hoe stompzinnig het ook klinkt, wat we nu nodig hebben is een islamitische aanslag want het is al te lang stil gebleven. Ik zou zeggen kom op moslims, schud de wereld verder wakker, laat het monster ontwaken dat jullie zal verslaan!

  Like

 14. Republikein // november 14, 2016 om 03:35 //

  Ik ben niet zo voor drooglegging.

  Like

 15. Collaborateurs staan uiteindelijk tegen een muur.
  Er worden er genoeg gebouwd.

  Like

 16. D. G. Neree // november 14, 2016 om 10:54 //

  Tijl, het vuur is nooit gedoofd, alleen meestal als ik een actueel onderwerp wil aansnijden dan wordt het al door jou, Fubar, Bolo of rommel behandeld en heb ik er weinig aan toe te voegen 😉

  Like

 17. Zoals gisteren gemeld, massa’s Marrokanen komen Nederland binnen, maar nergens vermeld de policor pers dat ze uit Duitsland komen en hier gewoon opnieuw asiel aanvragen. Halve waarheden en verzwegen feiten, het is het basisingredient van een falende politieke kaste.

  Like

 18. Republikein // november 14, 2016 om 13:35 //

  En maar betalen, leipe wereld.
  List&Bedrog bv.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Wanneer gaat de bezem door het verrotte systeem? | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: