Nieuw

Hysterie, stadsdeel (Oud-)West @020West, is een aandoening die je niet behandelt door de hysterica in kwestie tot raadslid te verheffen

Naamloos.png

De ‘politica-hysterica’ is raadslid in mijn stadsdeel, die dingen die eigenlijk opgeheven hadden moeten zijn, maar dat zelf geweigerd hebben omdat zovelen, die anders nooit ergens aan de bak komen er een inkomen vergaren.

naamloos

Haar ziektebeeld werd nog eens bevestigd toen ik om bovenstaande opmerking heel hard moest lachen en zij haar zelfbeheersing (zie ziektebeeld) verloor en mij een block gaf. Die inclusieve diversiteit die mevrouw beweert na te streven, geldt kennelijk niet mijn persoon. Vandaar dat we het even met printscreens doen nu. Ze lijdt ook aan ernstige vormen van (ongegronde) angst (zie ziektebeeld):

Naamloos.png

Dat die angst, die ze nog eens onderstreept met deze retweets,

naamloos

naamloos

ongegrond is, blijkt wel uit:

En eentje om te lachen:

GroenLinks Amsterdam omschrijft Fenna als een praktische idealist, terwijl haar hele twitter timeline in werkelijkheid één lange hysterische huilbui is. Het behoeft dan ook geen verbazing dat ze als een ware Don Quichotte tegen niet bestaande ziekten strijdt.

Ze zat van 2006 tot 2014 in de gemeenteraad voor GroenLinks Amsterdam en wist daar een flink aantal praktische successen te boeken voor diverse groepen Amsterdammmers in kwetsbare posities: blablabla, actie gemeente tegen Islamofobie, …

Met spelling hebben ze nog een beetje moeite bij Groen Links …

Het IS geen fobie als ze je daadwerkelijk willen doden. Zijn 164 jihadverzen in de koran genoeg om je te overtuigen? Of zijn anders misschien de 280 miljoen slachtoffers van islam voldoende?

Weet je wat mij nou angst inboezemt? Dat een aanhangster/verdedigster van die ideologie zitting heeft in mijn stadsdeelraad. Hier islam verdedigen en dan klagen over wat islam in haar thuisland voor gevolgen heeft. Noteer naast hysterie ook maar schizofrene hypocrisie.

Naamloos.png

De hele Groen Links fractie in Oud-West bestaat alleen maar uit mensen vrouwen:

naamloos

Lef kan de dames van Oud-West niet ontzegd worden, want waar gister nog een Marokkaanse bendeoorlog uitgevochten werd, houden ze vandaag alweer een buurtfestival.

Jup, dat is pal naast de Ten Katestraat.

Naamloos.png

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6769 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Hysterie, stadsdeel (Oud-)West @020West, is een aandoening die je niet behandelt door de hysterica in kwestie tot raadslid te verheffen

 1. Tonny Visser // november 13, 2016 om 01:53 //

  Fenna is ook heel goed in praten en niks zeggen.

  Like

 2. Fenna spreekt door haar spleet. Huilkut.

  Like

 3. Daar moet een lul in.
  Om de kutpraatjes te stoppen.

  Like

 4. Misschien moet ik maar eens in die deelraad verkozen worden. Het is het meest linkse stadsdeel. Dan mogen ze me niet blokken.

  Daar hebben ze trouwens een lange traditie. Ik was ooit kraker, en binnen een week had ik dat na overleg met de eigenaar omgezet in de status van anti-kraker, ik ben namelijk wel pragmatisch, en de meeste speculanten zijn dat ook.

  GL, dat al decennia een bijna-meerderheid heeft in Oud-West, had het onzalige plan opgevat om de voormalige paardentramremise (jup, Tijl ;)) aan de Overtoom te slopen en er een AH te bouwen met parkeergarage er onder. Links was toen, net als Hillary, ook al in dienst van het grootkapitaal en was bereid daarvoor het laatst overgebleven industriële ontwerp van de architect van oa. het concertgebouw te slopen. GL was ook bereid om op de meest verstopte toegangsweg tot Adam-centrum, de Overtoom een parkeergarage onder een AH toe te staan. Nóg meer autoverkeer dus. (GL was er ook voor bomen te kappen, is ze niet gelukt, en heeft ook de fietsenstalling tegenover mijn huis gesloopt) Niks groen aan GL. Als gebruiker van een pand, en niet zo maar eentje, waar enige commotie om is, is de raad VERPLICHT mij uit te nodigen voor raadsvergaderingen. Ik heb ze daar een pak brieven over verstuurd, nooit een antwoord gehad en nooit een uitnodiging. De reden zal zijn, dat ik de sloop van een vorig huizenblok in Oostelijk-Centrum zeven jaar vertraagd had en dat tot aan de Centrale stad gevoerd had, waar ik wethouder Genet (pvda) zo over de rooie joeg dat die gekalmeerd moest door zijn collega’s. Ghehe. Maar tegen elke wet in, tegen elke democratische afspraak, kreeg ik dus nooit een uitnodiging van GL. Sindsdien haat ik GL. Pure fascistoïde anti-democraten. Toen al. En sindsdien is het alleen maar veel erger geworden. Vrees niet, GL heeft de wedstrijd waar ik naar verwijs verloren, het rijksmonument bestaat nog is en nu gehele gerestaureerd. Krakers doen ook wel eens iets goeds !

  Like

 5. @rommel // november 13, 2016 om 02:11

  Je bent niet goed bij je hoofd. Heb je der bekeken? Ze moet gewoon terug naar Marokko. Zo moeilijk is het allemaal niet. Ze komen hier en ze haten ons. Dan wijs je ze toch de deur.

  Like

 6. Vroeger was ze lid van de amicales, marokkaanse fascisten, die streken heeft ze nog steeds.

  Like

 7. Republikein // november 14, 2016 om 02:45 //

  Waar gaat dit over, mensen?
  K snap er geen reet van.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: