Nieuw

Bataclan is nu islamitisch

Eén lullig aanslagje in Parijs en Frankrijk geeft zich over.

Want het mag dan gruwelijk zijn, 89 doden. Het is peanuts bij wat islam op zijn geweten heeft en wat ons hier in Europa nog te wachten staat dankzij de EU-islam. The Eagles of Death Metal waren eerder al niet welkom bij “Het festival Rock en Seine” en in het Jihadistan aan onze Zuidgrens.

Allemaal omdat de zanger van de band zich uitgesproken had over de gebeurtenissen:

Vandaag was Eagles of Deathmetal niet welkom in de concertzaal waar zij speelden toen islam liet zien wat islam is. De enige waardige manier om Bataclan te heropenen zou geweest zijn door exact datzelfde concert af te laten spelen door de band waar het mee eindigde. Maar ze mochten niet naar binnen vandaag, want de slachtoffers van islam zijn het probleem en de daders niet. Die werden geëerd.

In plaats daarvan mocht de ultieme Gutmensch Sting “Inch Allah” zingen (geen link naar die groenlinkse Concordevlieger). Een eerbetoon aan de duivel in wiens naam daar gemoord werd. Het is tijd dat de machthebbers beseffen dat er ‘markiezinnen’ voor minder onder een guillotine gelegd zijn, want dat zal ongetwijfeld het gevolg zijn als ze dit pad blijven bewandelen. Al is het natuurlijk de vraag of we er rouwig om moeten zijn als het ultieme tuig krijgt waar ze al tijden om vragen.

De zanger van Eagles of Death Metal zei zelf dit over de heropening:

I wanna re-open Bataclan, I wanna live

Bukken voor islam leidt er alleen maar toe dat je hoofd er afgehakt wordt, stelletje pussies. Sta op, wees een man, smijt dat feministische gezeik aan de kant, en vecht eindelijk eens terug.

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

26 Comments on Bataclan is nu islamitisch

 1. Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 13, 2016 om 09:55 //

  Vechten? Nee toch, dan kan ik me bezeren, hoor….

  Like

 3. Sting is hierbij verheven tot stuk stront. Lijkt mij dat iedere Police of Sting fan nu de collectie aan de kant gooit en de posters van de muur trekt. Insh Allah zingen is ongeveer hetzelfde als pissen op de graven van de doden, pissen op hen die permanent zijn gebroken. Wat een stuk laf onbenul, maar idem de eigenaren van de Bataclan, want die kennen het programma. Is de boel misschien opgekocht door arabieren en word Het een jihadisten monument ofzo?

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 13, 2016 om 12:44 //

  Nou ik vind dat ‘Inch Allah’ zingen best wel kan hoor, net als dat ik ook vind dat alle IS terroristen een opleiding vrachtwagenchauffeur moeten krijgen, toch? De slachtoffers zijn de daders, die vunzige nazi’s, hadden ze maar geen slachtoffer moeten zijn om daarmee onschuldige vredelievende terroristen in een kwaad daglicht te zetten. Hoe durven ze!

  Like

 5. Misschien off topic, maar laatst zag ik een documentaire over 4 Hollandse jongens die aanwezig waren bij het laatste concert tijdens de moordpartij. Sympathieke jongens en zo en alles heel menselijk, maar woorden als “moslim” en “islam” werden NERGENS genoemd. Iets over de helft heb ik het uitgezet. Het lot van die jongens laat me verder redelijk koud als ze niet eens man en paard noemen.

  Like

 6. N.E. Derlander // november 13, 2016 om 13:43 //

  Ik was altijd Sting fan. Hij blijkt foute denkbeelden te hebben. De cd’s die ik van Sting gekocht heb verknip ik, als het Kwaad dat m’n huis uit moet.

  God (van Israël) heeft Satan enige tijd gegeven om de willozen te oogsten, die tijd blijkt nu bezig te zijn.

  Ik hoop en bid, dat Jezus snel komt om orde op zaken te stellen………….

  Like

 7. Ik moet je teleurstellen, de waterwandelaar van Nazareth bestaat niet.

  Liked by 2 people

 8. http://cult.tpo.nl/column/een-mislukte-column-over-de-wil-van-allah-in-bataclan/
  Citaat:
  “… Inch’allah, als allah het wil. In dit neo-Orwelliaanse tijdperk, waarin de stuiptrekkingen van de verslagen maar nog terugvechtende gaslighting elites allengs desperater en onwaarachtiger worden, kan je gewoon zingen over de wil van allah op de plaats van een islamitische slachtpartij. Of je het Horst Wessellied zingt op een Auschwitzherdenking. .. “

  Like

 9. N.E. Derlander // november 13, 2016 om 14:48 //

  @Fubar
  “k moet je teleurstellen, de waterwandelaar van Nazareth bestaat niet”. Is het schier onstuitbare Kwaad, dat zich in rap tempo om zich heen grijpt op (de oorlogen, de verkrachtingen, de gewelddadige misdaden, de liegende overheden en MSM, de haatdragende linkse acties, het uitwissen van de identiteiten en culturen, de globalisering, de wereld grenzeloos maken, het inhumane gedrag van de Gutmenschen jegens autochtonen all over the world, enzovoorts) een andere manier te verklaren? Ik zal je niet kunnen overtuigen, en respecteer je mening, maar ik neem met jouw permissie toch de ruimte om wel er van overtuigd te zijn, dat Jezus er was, er is en er zal zijn om ons (de mensen van goede wil) voor de tweede keer te redden uit de handen van het Kwaad.

  Like

 10. N.E. Derlander // november 13, 2016 om 14:50 //

  Hinderlijke schrijffout eruit gehaald:

  @Fubar
  “k moet je teleurstellen, de waterwandelaar van Nazareth bestaat niet”. Is het schier onstuitbare Kwaad, dat zich in rap tempo om zich heen grijpt (de oorlogen, de verkrachtingen, de gewelddadige misdaden, de liegende overheden en MSM, de haatdragende linkse acties, het uitwissen van de identiteiten en culturen, de globalisering, de wereld grenzeloos maken, het inhumane gedrag van de Gutmenschen jegens autochtonen all over the world, enzovoorts) op een andere manier te verklaren? Ik zal je niet kunnen overtuigen, en respecteer je mening, maar ik neem met jouw permissie toch de ruimte om wel er van overtuigd te zijn, dat Jezus er was, er is en er zal zijn om ons (de mensen van goede wil) voor de tweede keer te redden uit de handen van het Kwaad.

  Like

 11. Met het eerste deel van je betoog ben ik het helemaal eens. Met jezus niet. Als hij al bestaan heeft: er is geen snipper papier waarop zijn bestaan vermeld wordt tijdens zijn veronderstelde leven. Alles wat over hem is opgeschreven stamt van NA zijn dood.

  Op het einde van zijn veronderstelde leven zou hij gezegd hebben dat hij na zijn dood terug zou keren en dat sommigen van zijn toehoorders dat nog zouden meemaken. Ze hebben tevergeefs gewacht, net als vele, vele generaties gelovigen daarna. Op bepaalde momenten in de geschiedenis wist men zeker dat hij weer terug zou keren. Daarop volgden de vreemdste reacties, zoals het starten van de heksenvervolgingen (het “kwaad” zoals jij het noemt, werd op hen geprojecteerd)

  Mocht er een god zijn, dan is hij koud, observerend en niet-betrokken. Maar waarschijnlijker is het een projectie van onszelf, net zoals het “kwaad” een projectie is van eigenschappen die we bij onszelf liever niet zien.

  Maar okay. Fennix moet geen blog worden voor theologische discussies. We zijn op een splitsing: ofwel een soort van revolutie waarin het volk iets van de macht terug pakt, ofwel een verder gaan naar een Orwelliaanse dictatuur. En geen jezus die er iets aan veranderen zal. Dat zullen we zelf moeten doen en de tijd dringt.

  Liked by 2 people

 12. N.E. Derlander // november 13, 2016 om 15:37 //

  @Edjan

  Ik zeg tegen jou hetzelfde als tegen Fubar: Ik zal je niet kunnen overtuigen, en respecteer je mening. En nee, ik ben geen geloofsfanaat. Alles draait om de eigen WIL, die de mensen meegekregen hebben.

  “En geen jezus die er iets aan veranderen zal. Dat zullen we zelf moeten doen en de tijd dringt”. Dat is nu juist mijn heikele punt: de mensen kunnen het niet zelf…………….maar ik hoop dat je gelijk zult krijgen en dat op de splitsing, die wij nu waarnemen die weg gekozen zal worden, dat er weer vrede kan komen.

  Liked by 1 persoon

 13. trebor2110 // november 13, 2016 om 16:09 //

  Like

 14. Hier de gewraakte song. Mohammedaans kattegejank op het graf van de slachtoffers van de mohammedanen. Muzikaal ook een aanfluiting. Nietszeggende zoetsappigheid. De “kracht” zit blijkbaar in de herhaling tot in het oneindige. Heeft dit flutcluppie ooit bekendheid verworven? The police ken ik wel. Kwam op toen ik 31 was en stond toen al bekend als een phony band.

  Like

 15. Like

 16. Republikein // november 14, 2016 om 03:15 //

  “Jezus is van het kruis gepleurd
  Dat had met de spijkers van van Leeuwen niet gebeurd.
  http://plazilla.com/page/4295080052/nou-nog-eentje-dan

  Liked by 1 persoon

 17. Dit was eens stukkie toepasselijker geweest:

  Like

 18. Deze, nog:

  Like

 19. polderboy // november 14, 2016 om 09:28 //

  Neem aan dat onze grote jihadistenvriend Twan Huys van de NPO er ook was met zijn bidmatje?

  Zoals hij eerder de laffe en koelbloedige moord op de franciscaner pater Frans in Syrië wist te becommentariëren, zal hij nu zeker ook met die arrogante elitaire porem van hem belerend hebben gepredikt, dat de jihadistische vrijheidsrebellen ook deze collaborateurs van Assad als hun vijand zagen. Insjallah…

  Like

 20. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 14, 2016 om 09:45 //

  Mijn afkeer van links bestaat voornamelijk uit het nooit kritiek hebben op zichzelf, nooit de hand in eigen boezem steken. Alles wat links oogt is per definitie goed. Dit vond ik al fout ten tijden van Den Uyl, het geen kritiek hebben op zijn kabinet. En dat vind ik fout met Sting. Dat vind ik nog meer fout van de linkse pers die naar riool stinkt.

  Als Sting een rechtse muzikant was geweest dan hadden alle linkse kranten bol gestaan: ‘Hoe durft hij. Hoeveel slachtoffers zullen voor zij stierven niet die woorden als laatst hebben gehoord ‘Inch Allah’ of enkel ‘Allah’, dus hoe durft deze schooier, dit is de doden nogmaals doden.’

  Maar Sting is goed, Sting is links dus dan heb je geen kritiek. Kritiek hebben op links is fout, dat mag niet. Ik ben altijd links geweest, ben nog steeds links, maar het links van vandaag is mijn links niet, dit links stinkt aan alle kanten. Dit links is fascisme en nazisme en heeft niets met progressief of links van doen.

  Liked by 1 persoon

 21. polderboy // november 14, 2016 om 10:42 //

  @bedonderde burger 09:45
  Ze noemen het niet voor niks de “linkse kerk”. Het is een geloofsovertuiging gebezigt door moraalpredikers. Ik noem een voorbeeld: Tom Zwart:
  “Ik deel Wilders standpunten volstrekt niet – ik vind de aanwezigheid van Marokkanen en moslims in Nederland juist een verrijking, maar hij is onderdeel van een groter probleem.”
  https://www.vn.nl/mensenrechtenhoogleraar-tom-zwart-vervolg-wilders/

  Allereerst stelt hij dat Wilders Marokkanen een probleem vindt, terwijl het gaat om de relatief grote groep, die zich moeilijk kan aanpassen, getuige hun in Nederland als crimineel aangeduid gedrag. Na zoveel jaren de feiten bestuderende, kun je dan stellen dat het tijd wordt om eenzijdige immigratie uit sterke monocultureel gerichte Mekkaanse gebieden, eens gaat afwisselen met binnenhalen van zich succesvol aanpassende immigranten uit andere gebieden, zoals ze in de VS al decennia lang doen. Zoiets wil Wilders. Waarom niet?
  Het zijn immers niet de Marokkanen, maar de onaangepaste lui onder hen, waar de PVV een probleem mee heeft.

  Verder stelt Tom Zwart dat Wilders 25% van de mensen hier vertegenwoordigt, zijnde het probleem!!
  Daar hoor ik bij, en waarom zou ik met Tom Zwart in gesprek moeten omdat ik die theemutsen zonder clitoris en die kickboksers met een halve penis, elkaar neukende neven en nichten, omdat het moet van Allah (SOERA 33:50), een verrijking moet vinden, net als Tom Zwart?
  Waarom moet ik helemaal dol zijn op een ongekozen ambtenaar en lintjesknipper Aboutaleb, die zijn dochter, gelijk Allah voorschrijft, niet laat trouwen met een ongelovige?
  Dat soort tot sterke segregatie leidende overtuigingen, zal menig hoogleraar mensenrechten een dikke baan aan hebben met dagen nutteloos vol lullen, maar het een verrijking noemen?
  Afgezien van veel verrijking, zoals het eten, de muziek, de kleding, heb je het dan toch over de islam meneer Zwart…

  Liked by 1 persoon

 22. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 14, 2016 om 13:51 //

  @ polderboy
  Ik begrijp wat je bedoelt, zo groeide een twee jaar geleden bij mij voor een zoveelste keer de afkeer tegen die stalinistische schreeuwers.
  Ik vond dat men moest controleren wie al die ‘vluchtelingen’ waren en dat niet de hele wereld hier kan komen wonen, dat dan onze welvaart ook onderuit gaat en daar heeft niemand iets aan, zeker de echte vluchtelingen niet.
  Ik zette mijn vraagtekens bij de Allah ackbar schreeuwende meute jonge kerels die blijkbaar te lamlendig waren om voor hun eigen land te vechten of erger, aanhangers van IS zijn.
  Ik vond ook dat wij ons niet onder de voet moesten laten lopen door een cultuur die haaks op de onze staat en die honderden jaren van ons verwijderd is.
  Ik vind overspeligen stenigen, homo’s van gebouwen afgooien, ongelovigen kruisigen, et cetera absoluut geen verrijking voor het Westen.
  Maar dat alles mocht ik niet zeggen als vuile vunzige nazi, racist, fascist, ongeletterde boze witte man, onfatsoenlijk mens, egoïstische massamoord verheerlijker en nog veel meer van dit soort fraais en zo kwam ik op een gegeven moment bij jullie terecht. Kan het niet helpen dat ik als links denkend iemand straks rechts ga stemmen, dat moet wel om mijn (ons) land te redden. Links is volledig geestelijk gestoord!

  Liked by 1 persoon

 23. Republikein // november 14, 2016 om 14:08 //

  Niet zo lang geleden gelezen dat de zangert van de band onder druk is gezet om “wegens verzachtige omstandigheden”.
  Lees: pislam niet bashen.

  Like

 24. Republikein // november 14, 2016 om 14:31 //

  Student in aktie tegen de blanke man, stond o.l.v. de schone vader van mijn zoon, TU Delft.
  Heeft veel verstand van zonne energie.

  Student gezakt voor tentamen.

  Like

 25. Gisterenavond nogmaals de docu gezien over de vier jongens die het drama van de
  Bataclan hebben overleefd. Watme opviel was dat het woord moslim niet een keer is voorgekomen. Wat me opviel was een complete afwezigheid van woede.
  Is dit een geregisseerd policor docu gebeuren of zijn het echtvan die slapjanussen?
  Zeker, zwaar klote om rond je oren te worden geschoten en tussen de doden te moeten kruipen, de angst en het enorme zoeken naar iets van logica in het leven erna, het doet wel iets, maar waar is de woede? Allemaal EO aanhangers of Groen links jankerds?

  Okee, ik was er niet bij, het is hun ding, hun ervaring, maar als de zanger van de band wel duidelijk een standpunt inneemt en gewoon als mens zegt waarhet op staat, waarom deze jongens niet? Iser een boel uit de docu geknipt? Is er uberhaupt wel een journalist die deze vragen stelt en is er ook een eerlijk antwoord geweest, niet dat politiek correcte gelul of verzwijgen?

  Ik was er niet bij, mijn denkwijze komt van andere “evenementen” maar ik kan de passieve houding niet begrijpen.

  Ik snap het gewoon niet !

  Liked by 1 persoon

 26. Lekker belangrijk. parijs zien ze me toch nooit weer. frankrijk is ook al verloren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: