Nieuw

Restauranteigenaar mishandeld omdat hij op Donald Trump lijkt

Pixabay

anders-vendelZweden – Afgelopen zaterdagochtend is de eigenaar van verschillende sterrestaurants Anders Vendel door een groep onbekende mannen aangevallen en zwaar mishandeld. De aanleiding zou zijn omdat hij op de toekomstige Amerikaanse president Donald Trump lijkt.

Op zaterdagochtend 04:30 werd hij in een snackbar op de Per Albin Hansson straat in Malmö aangevallen. Terwijl twee mannen zijn armen vasthouden begint een derde op zijn gezicht te slaan. Na ongeveer 20 vuistslagen valt hij op de grond en wordt in elkaar geschopt.

wij-houden-van-verschillendVerkel werd naar het ziekenhuis vervoerd. “Ik heb een gebroken neus, dichtgeslagen ogen, mond kapot, en een gebroken kaak… ook een gebroken duim..” schrijft hij op Facebook, waar zijn profielfoto vergezeld wordt met het logo “Vi gillar olika”, (Wij houden van verschillend), van de extreem linkse krant Aftonbladet. De aanleiding was volgens hem omdat hij op “Mr. Trump” lijkt.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/11/12/krogare-misshandlades-for-att-han-ar-lik-donald-trump/

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3902 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on Restauranteigenaar mishandeld omdat hij op Donald Trump lijkt

 1. ongesgoolde // november 12, 2016 om 22:47 //

  Maar natuurlijk, het is de schuld Van Trump en beslist niet van de geïmporteerde apen die meneer kennis lieten maken met hun keuken.
  Klassiek geval van cognitieve dissonantie.

  Like

 2. Inderdaad.
  Als er in Zweden geen signalement van de misdadigers wordt vermeld mag je met 99 procent zeker zijn dat het geïmporteerde apen zijn. Tekenend is ook dat deze ‘Vi gillar olika’ chefkok verder geen uitspraak doet over het uiterlijk van zijn agressors en een slap verhaaltje begint over zijn gelaat wat op Trump moet lijken. Het wegkijken van het goedvolk gaat nog is grote nare gevolgen krijgen.

  Like

 3. Nog maar half twaalf en nog steeds niet dood.

  Like

 4. Ergens in een ver verleden in 1975 heb ik ooit is met mijn vriendjes van de Herenmarkt in groepsverband het heilige huis Anne Frank overvallen om die glazen kist met veel gelddonaties uit het voorportaal te roven. Dan kon toen nog, zonder van racisme beschuldigd te worden. Dat is ook gelukt, halverwege, toen die glasbak op een auto stuk sloeg en het geld over de straat rolden. En iedereen erop dook. Goeie ouwe tijd. Kwam nog een taxichauffeur langs die ook ging graaien. En we probeerden met schaarsteken te beletten. Er waren toen nog ook geldwisselautomaatjes in het Anne Frank. Die hebben we ook leeggeroofd. In het kader van gelijkheid en gerechtigheid.

  Een ouwe reactie van me die ergens in het filter is blijven steken. Weet niet meer waar het vandaan komt. Op mijn leeftijd met een geschiedenis van benodigde drugs en het uitputtende paaldansen in een bordeel valt mij niets meer aan te rekenen. Het sloopt.Mijn verstand slaat steeds weer op nul. In het begin van niets. De big-bang. Steeds weer overnieuw. Het niets, het zwarte gat. Waar het verstand ver te zoeken is en we allemaal over het slachtveld van Stalingrad dwalen op zoek naar een biertje. Of een lekker wijf. Om het verdriet te verdrinken of weg te neuken. Die kleine zeldzame momenten wat je gelukkig maakt. Op een spiegel of in een glas. Ergens in het begin is er iets vreselijks misgegaan. Waar we nu de bittere vruchten van moeten plukken. Waar woon jij?

  Like

 5. Republikein // november 14, 2016 om 02:07 //

  Wie, ik?

  Like

 6. Als ik het goed begrijp is dit een linkse idioot die door tuig in elkaar is getrapt waar hij mede verantwoordelijk voor het binnenhalen is? Jammer dat hij er zo goed is afgekomen dan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: