Nieuw

Ook in België is de aanval op Zwarte Piet ingezet

Vanaf 2017 zullen er geen Zwarte Pieten meer te zien zijn in Vlaanderen. Dat meldde het Vlaamse VTM vrijdag.

Verschillende Vlaamse zenders voor kinderen, speelgoedwinkels, theaterorganisaties en onderwijsinstanties in Vlaanderen hebben een zogeheten ’Pietenpact’ ondertekend. Daardoor zullen er vanaf 2017 geen volledig zwartgeschminkte Pieten meer zijn. Het pact is een initiatief van de culturele organisatie deBuren, die wil dat elke verwijzing naar zwarte mensen verdwijnt. Telegraaf >>

“elke verwijzing naar zwarte mensen verdwijnt”. Dat wordt wat lastig zolang er nog zwarte mensen op deze Aarde rondlopen, stelletje taalnazi’s. De taal wijzigen om het denken van mensen aan te passen, veel Orwelliaanser krijg je het niet. Hier proberen ze het door ‘allochtoon’ af te schaffen, maar dat zal niet werken, want dan noemen we moslims gewoon moslims en negers negers, kut-Marokkanen kut-Marokkanen en etc.

Het Pietenpact is een initiatief van het Vlaams-Nederlands Huis deBuren, een culturele organisatie die tot doel heeft de cultuur van de Lage Landen te promoten. HLN >>

Cultuur promoten door hem te slopen. Ahum. Juist.

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Ook in België is de aanval op Zwarte Piet ingezet

 1. Negers, Marokkanen en moslims. Eindelijk worden de dingen weer eens bij de naam genoemd. Dat heb je ervan. What comes around comes around. Net een Boomerang.

  Liked by 1 persoon

 2. Deblauwe Marcel // november 12, 2016 om 18:08 //

  Heb respect voor onze tradities, grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen. Zwarte piet heeft met racisme niets te maken!!!! Komt weeral van de Hollanders. Wat zal je doen met de “Tien kleine negertjes” van Agatha Christie? En de “hut van oom Tom”? Gelukkig zag ik deze namiddag in alle winkelstraten leuke “zwarte pieten” ons amuseren!

  Like

 3. In Barendrecht hadden we vandaag wel 20 zwarte Pieten en de kinderen genoten,er waren wel 4 agenten,die alles in de gaten hielden,maar alles ging goed gelukkig,maar wij hebben dan ook een SGP burgemeester,die ervoor de mensen is en voor de middenstanders,niet van dat smerige rode vuil,dat was de burgemeester voor deze, een smerig iemand.Ook een muziekband met alleen Zwarte Pieten,Dit land is nog niet helemaal verziekt.Hoe meer ze zeiken,hoe meer pest krijg je aan dat soort,akelige mensen zijn het.

  Liked by 1 persoon

 4. Volgend probleem wordt kerst, “witte kerst”. Demonstraties tegen de sneeuw!

  Like

 5. Alles verdwijnt ook de cultuur alles wordt een leefgemeenschap waar hè geld de productie en het rdement de bijzondere waarden van het leven worden
  Zelfs een God verdwijnt uit onze leefwereld want als er een God zou bestaan zou hij niet toelaten dat er zoveel haat is onderdeel mensen ….haat van beide
  kanten
  Dit is iets wat niet meer tegen te houden is

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: