Nieuw

Lego boycot de Daily Mail – bezwijkt voor de linkse campagne om journalisten het zwijgen op te leggen

© Lego

Het Deense speelgoedbedrijf Lego boycot het Britse dagblad Daily Mail en stopt met het plaatsen van advertenties in het dagblad, dit als gevolg van een linkse campagne waar de speelgoedgigant onder druk werd gezet. De reden hiervoor is dat links de journalisten het zwijgen wil opleggen die de immigratie onderzoeken.

De campagne wordt gevoerd door de extreem linkse groepering Stop Funding Hate, die met onderdrukking probeert de onderzoeksjournalisten van de drie rechtse kranten The Sun, de Daily Mail en de Daily Express tot zwijgen te brengen. De campagne wordt ondersteund door de Britse staatsmediagigant BBC.

De groepering zet pressie op Lego en diverse andere bedrijven om ze te dwingen te stoppen met het adverteren in de drie kranten, om zodoende het werk van de journalisten te beïnvloeden. De dagbladen staan bekend om hun anti-immigratie houding.

Vandaag zaterdag heeft Lego het volgende bericht op Twitteraccount geplaatst:

“We hebben het contract met Daily Mail beëindigd en zijn niet van plan om toekomstige advertentiewerkzaamheden met dit dagblad aan te gaan”.

In een e-mail naar Fria Tider wil de PR-verantwoordelijke Kathrine Bisgaard Vase geen antwoord geven op een directe vraag of dit betekent dat het bedrijf nu ook andere rechtse tijdschriften gaat boycotten. Ze wil ook geen antwoord geven op de vraag of deze aankondiging moet worden uitgelegd als een politieke boycot.

“Als ouders en grootouders de tijd nemen om ons te vertellen hoe ze zich voelen luisteren we altijd heel nauwkeurig”, schrijft ze, en vermijdt onze vragen.

De linkse media in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in Zweden, zijn lyrisch over het nieuws. “Speelgoedgigant Lego stopt met het reclame maken voor zijn producten in de Britse krant de Daily Mail”, schrijft de Zweedse staatstelevisie SVT.

De linkse media in Zweden is al lange tijd op oorlogspad tegen de Daily Mail, die de grootste Engels-talige nieuwssite van de wereld is. In februari van dit jaar beschuldigde Expressen dat de Daily Mail een “haatsite” is, een epitheton waar de links-liberale media graag gebruik van maken om hun concurrenten aan te duiden.

In de campagne die tegen de Daily Mail gericht is wordt het dagblad aangeklaagd voor het verspreiden van “haat, discriminatie en demonisering”.

Een paar jaar geleden waren de journalisten van de Daily Mail de eerste die een omvattende verkrachtingsgolf in het Verenigd Koninkrijk onthulden. Duizenden moslimmannen hadden deelgenomen aan systematische verkrachting van Britse meisjes. De berichtgeving werd door links beschouwd als racistisch, aangezien de misdadigers islamieten waren.

Uit een officieel rapport blijkt dat meer dan 1400 Britse meisjes slachtoffer zijn geworden in dit islamitische verkrachtingsschandaal, en ten minste één tienermeisje “verdween” spoorloos. Politie en aanklagers geloven dat het lichaam van het meisje werd vermalen en diende als kebab vlees.

De Zweedse staatsomroep SVT beschuldigt bovendien de Daily Mail als “toonaangevend in het resultaat van de Brexit”.

Bron:

http://www.friatider.se/lego-bojkottar-daily-mail-efter-pk-kampanj-som-vill-tysta-granskande-journalister

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

11 Comments on Lego boycot de Daily Mail – bezwijkt voor de linkse campagne om journalisten het zwijgen op te leggen

 1. ” ten minste een meisje zou zijn vermalen om te dienen als kebab vlees”………dit is de vriendelijke denkwijze. Over de ontvoerde en verkochte meisjes geen woord, maar het komt nog wel in de openbaarhedi, blanke Europeese kinderen die wordne opgekocht door o.a. De Saoedi’s.
  Wat een zieke wereld en wat een zieke zooi is die moslimwereld, het lijken wel pedofielen.

  Like

 2. Like

 3. Like

 4. Islamieten zijn als verstandskiezen waar je met de tandenborstel niet bij kan kan komen en gaan verrotten. De enige remedie is om ze zo snel mogelijk uit te trekken. Voordat je hele gebit naar de gallemiezen gaat.

  Like

 5. Het arabische racisme en fascisme is het grootste gevaar voor de wereldvrede.
  Een van hun handlangers in het Westen is gelukkig geen president geworden.

  Like

 6. https://sputniknews.com/europe/201610261046762345-bosnia-arab-settlement/
  Arabisch racisme geïmporteerd in Bosnië.
  Oh, wie heeft dat nooit bestaand hebbende staatje mogelijk gemaakt?.
  Oh, dat was de door en door corrupte perverseling Bill Clinton in ruil voor miljarden oliedollars van de fascistische oliestaten.
  Het wordt tijd, dat wederom Russische tanks dit stukje Europa zuiveren van het arabische fascisme.

  Like

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 13, 2016 om 12:32 //

  Ik zag een echt heel erg eerlijke discussie over nog meer en nog meer en nog meer EU met een gespreksleider die pro is, moet hij gezien de staatsomroep ook zijn anders is hij zijn baan kwijt, drie EU parlementsleden, die hun lekkere vette inkomen uit de EU betrekken, en een, jawel, heel correct en eerlijk, een hele tegenstander van nog meer EU. Echte democratie aan het werk is dit!

  Waarom doen wij nog moeite om door fascisten gehoord te worden? We verspillen tijd en energie aan dit doorgestoken spel. Kijk naar Amerika, dan win je democratisch en dan vliegen ze je naar je strot omdat jij niet democratisch mocht winnen, hun versie van democratie is dat hun kandidaat wint!

  Ik zou bijna willen brullen: ‘Op de barricaden! Op weg naar Den Haag! Naar Brussel! Gooi al het politiek vuil in de vuilnisbak naar voorbeeld van de Oekraïne, te beginnen met NSB achtige landverraders en volksverlakkers van SP, GL en PvdA. Burgers neem uw land terug!
  Voordat deze verraders het weggegeven hebben aan de moordenaars van IS zoals NSB’ers Nederland ooit weggaven aan Duitse SS’ers’.

  Maar dat brul ik natuurlijk niet want dan zit ik vijf jaar in de bak omdat ik hun versie van democratie onderuit wil halen. Foei toch! Vuile vunzige nazi, die echte democratie wenst te beschermen tegen het bedrog en hypocrisie van namaak democratie van rupsjes Nooitgenoeg!

  Like

 8. Liked by 1 persoon

 9. Republikein // november 14, 2016 om 02:25 //

  Krijg toch de kramp.

  Like

 10. Republikein // november 14, 2016 om 02:27 //

  Ze moet billenkoek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: