Nieuw

Huilen is voor jou te laat

Er is een totale paniek uitgebroken onder de liberalen en de vertegenwoordigers van het voormalige establishment in de Verenigde Staten. Huilbuien, hysterie en pure woede uitbarstingen verspreidden zich als wildvuur over het internet. Ook in Nederland is het ongenoegen onder links-liberale commentatoren en opiniemakers duidelijk te zien. Ze snappen er geen bal van wat er is gebeurd en staan met ongeloof met hun broek naar beneden. Gelukkig voor ons die het linkse circus met veel amusement bekijken schijnen ze nog steeds niks geleerd te hebben en gaan nog steeds door met hun capriolen om ons te vermaken. De meest waanzinnige fabels hoor je van de huilbuitjes in een smartelijke poging de overwinning van Trump te verklaren. Waar het smartliedje altijd eindigt dat het de schuld van de boze witte man is. En terecht. Eindelijk is een keer erkenning voor de boze witte man. Het werd is tijd. Het boos en wit zijn gaat nog is beroemd worden. Dat gezeur over zwarte piet heeft lang genoeg geduurd, het is tijd voor de boze witte man. Die wil ook een keer met zijn roe zwaaien. Niet alleen betalen voor de poppenkast maar ook is een keer meedoen in het schouwburg. Maar ik dwaal af, zoals meestal wanneer ik goed op gang kom. En samen op weg met Johnnie Walker van het pad verdwaal en ergens in een goot beland. Ik heb me trouwens een limiet gesteld, met zuipen en neuken, het vreet me op, wordt me ondergang, vrouwen en drugs zijn een stearway to heaven. Ik probeer nu minder aan te doen. Om de tijd te rekken. Terug naar het thema. Wat dat dan ooit was.

Rommel heeft een kleine compilatie bij elkaar verzameld van klassiek links liberale huilbuien die geschiedenis gaan maken.

cw1iiu7wgaa-ecq

 

Doe mee met 8.100 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3942 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

13 Comments on Huilen is voor jou te laat

 1. Tijl Uylenspiegel // november 12, 2016 om 02:37 //

  Nieuwzuur deed vanavond ook een flinke duit in het zakje, nee ze waren sluw genoeg om het niet zelf te zeggen daarvoor lieten ze een gedistingeerd uitziende heer aanrukken, vriend en adviseur van Clinton. Het was de schuld van enkele rechtse individuen binnen de FBI die de nederlaag veroorzaakt hadden wist hij met stelligheid te stellen. Trump was niet meer of minder dan een trekpop van Putin en zo ging het nog een tijdje door. Je reinste vuilspuiterij zonder ook maar een greintje bewijs. Maar het was niet de NOS die het beweerde, nee het was die keurige man. Dat hij weinig of geen kritische vragen kreeg, ja daar is Nieuwzuur niet voor als het linkse types betreft.

  Like

 2. Republikein // november 12, 2016 om 02:44 //

  Je moet niet zuipen, is slecht voor je.

  Like

 3. Mee eens. Alcohol maakt je alleen maar dom, dik en lelijk. Maar gebrek aan coke doet je naar wanhopige middelen grijpen.

  Like

 4. Republikein // november 12, 2016 om 03:44 //

  Ik heb het haar dan ook verboden.

  Like

 5. Wordt ze niet wat losser van zo’n wit wijntje?.

  Like

 6. Ik zie op de foto’s voor een groot deel jongeren die al geheel gehersenspoeld zijn door de
  scholen waar ze op gezeten hebben en die alleen naar de MSM kijken.
  Links steunt tegenwoordig de multinationals, banken en regeringen, iets waar ze vroeger
  hard tegen aan schopten.
  Ongelooflijk, ze weten helemaal niet waar ze het over hebben.

  Like

 7. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 12, 2016 om 11:24 //

  Als ze zo zeker zijn dat zij hadden moeten winnen cq hebben gewonnen waarom gaan ze dan niet voor een hertelling? Is dit soms omdat dan uitkomt hoe er gefraudeerd is en dat ondanks alle fraude de heks Clinton toch heeft verloren. Daarom dus? Zou toch prachtig zijn als uitkomt dat de heks in werkelijkheid heeft verloren met vijf miljoen stemmen minder of zoiets.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // november 12, 2016 om 12:09 //

  Mogen wij ook eens lachen?
  Eigenlijk je hele leven je afkeer inslikken en dat het dan soms tot een uitbarsting komt van heb ik jou daar om vervolgens het labeltje van racist op je voorhoofd geplakt te krijgen.
  Kijk uit jongens, daar heb je die vreselijke man weer.
  Nou goedmensjes met je bekrompen hersentjes, deze lullo schijt op jullie en wie niet luisteren wil moet voelen.
  En dat is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.
  In beroep is niet mogelijk.
  Lol gnif gnaf enorme lol.
  Hoogtij dagen voor ons, laten we er van genieten.

  Like

 9. Toch nog een witte kerst 🙂 .
  En Harambe has left the whitehouse Trumped !.

  Like

 10. Tranen met tuiten worden vergoten door de Linkse goedmensen die hun multiculturele droom met een dominante rol voor de radicale Islam plotseling zien verdampen.

  Want de Grote Omwenteling die heeft plaats gevonden in de VS zal ook hier gaan plaatsvinden.

  Iedereen die zich de afgelopen decennia groen en geel heeft geërgerd aan de tenenkrommende politieke correctheid van de Linkse politieke elite en hun Linkse activisten (die zich nu ontpoppen als anarchisten, zie de plunderingen en de brandstichtingen in de VS) kan zien dat hun dagen geteld zijn.

  Want deze schokgolf gaat zich voor 100 procent zeker ook hier in Europa voordoen, daarvoor zorgen o.a. de Linkse prietpraters die avond aan avond aanschuiven bij de diverse praatprogramma’s met hun vage stellingen over boze rechtsextremisten die in de ban zouden zijn van z.g. populisten.

  Een ding moge duidelijk zijn: de strijd tegen de radicale Islam kan niet worden gewonnen met een z.g. democraat die de wil van het eigen volk aan zijn laars lapt. Die strijd op leven en dood tegen het ultieme kwaad; de IS en andere moslimterroristen, kan alleen maar worden gewonnen met leiders als Trump die – misschien – een boef is, maar een politieke boef die gelijk Winston Churchill (ook een oorlogsleider zonder scrupules, totale oorlog dus!) dit kwaad met alle mogelijke middelen wil en zal bestrijden. Met de Mensenrechten en talloze gedateerde Vluchtelingenverdragen voorlopig in de ijskast.

  Onderbuikgevoelens zijn in werkelijkheid grote zorgen over asielzoekers die hier weigeren te werken, zorgen over IS-strijders die meeliften in de vluchtelingenstromen, zorgen over de Islamisering die inherent is bij de massale volksverhuizingen vanuit Syrië, Irak en Afghanistan.

  Zorgen over uitgeprocedeerde asielzoekers die de binnensteden van Parijs en Brussel bezetten en ontwrichten.

  Zorgen over de onttakeling van de Verzorgingsstaat en de opkomst van moslimpartijen in het parlement.

  Dit zijn zeer terechte zorgen die de toekomst van onze kinderen zullen bepalen, maar waar de huidige politieke leiders geen boodschap aan hebben. Hun oplossingen zijn gedoemd te mislukken: integratie op de zeer lange termijn, ons aanpassen aan de globalisering, ons verzoenen met de open binnen- en buitengrenzen van de EU, die zouden zorgen voor onze welvaart, maar die in werkelijkheid de vaste banen kosten van de autochtone bevolking.

  De Linkse Goedmens heeft zijn tijd gehad en wordt vervangen door realistische politieke leiders die niet een schimmig ideaal of een ideologie najagen maar een leefbare homogene samenleving met westerse normen en waarden waar geen plaats is voor economische profiteurs met een religieuze agenda.

  Het volk zal volgend jaar van zich doen spreken via de stembus, met als uitkomst een totale afgang van de Linkse politieke elite die hun tijd hebben gehad.

  Zij kunnen wegkomen met een riante wachtgeldregeling en daarvan gaan emigreren naar een land van keuze: Canada b.v. (voor zover die hun grenzen al niet hebben gesloten) Iran, Jemen en andere Islamitische Kalifaten waar de boze religieuze baardmannen nog een appeltje met hun te schillen hebben.

  Met discipelen en collaborateurs die niet tot het uiterste zijn gegaan en dus hun plicht verzaakt hebben weten ze daar wel raad.

  STERKTE!

  Liked by 4 people

 11. Hahaha, die Italiaanse plutocraat Renzi schijt nu al bagger voor het komende referendum. 2017 is het jaar dat de fascistische EU in elkaar stort.
  Juncker, Timmermans en de rest van het gespuis, de stroppen liggen al klaar!!.
  Asiel aanvragen bij het kalifaat is binnenkort ook niet meer mogelijk.

  Like

 12. Oostenrijk ook: binnenkort verkiezingen opnieuw.

  Like

 13. Na al deze teleur gestelde “democratische” jankmuilen ff lachen.

  George Bush was benieuwd of hij nog een beetje populair was onder de Amerikaanse jeugd en bezocht een school.

  Hij hield een korte toespraak en vroeg de kinderen of ze misschien vragen aan hem wilden stellen…

  Bob stak zijn hand op en zei:
  “Ik heb 3 vragen voor u.”

  1) Hoe heeft u de verkiezingen kunnen winnen, ook al had u minder stemmen?
  2) Waarom wilt u Irak aanvallen zonder geldige regels?
  3) Denkt u, net als ik, dat de bom op Hiroshima de grootste terroristische daad van de vorige eeuw is?

  Op dat moment gaat de bel en de kinderen rennen de klas uit.
  Na een kwartier zit ieder weer op zijn plek en Bush stelt de kinderen opnieuw voor om hem wat vragen te stellen.
  Nu steekt Joe zijn hand op en zegt:
  “Ik heb 5 vragen voor u.”

  1) Hoe heeft u de verkiezingen kunnen winnen, ook al had u minder stemmen?
  2) Waarom wilt u Irak aanvallen zonder geldige regels?
  3) Denkt u, net als ik, dat de bom op Hiroshima de grootste terroristische daad van de vorige eeuw is?
  4) Waarom ging de bel 20 minuten te vroeg?
  5) Waar is Bob?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: