Nieuw

Austria: Grandmother raped by Muslim migrant has “lost the will to live”

A 72-year-old woman who was raped by a teenage migrant has the ‘lost the will to live’ a few months before her attacker is due to be released from jail in Austria.

The woman is reportedly fighting for her life in the intensive care ward at her local hospital after she stopped eating and is now only being kept alive by machines.

Her daughter, who until the tragedy was a refugee aid worker, said: ‘I knew it would eventually end like this.’

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3927288/Grandmother-72-raped-17-year-old-asylum-seeker-helping-canal-lost-live.html#ixzz4Po0KDidB

Het moslimgebroed kreeg slechts 20 maanden gevangenisstraf, waarmee de overheid nog net niet zegt dat het toegestaan is om ongelovige vrouwen te verkrachten in de oorlog tegen de Europese volkeren.

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Austria: Grandmother raped by Muslim migrant has “lost the will to live”

 1. Rechtspraak en gerechtigheid, Duchesne style.

  Het is aan de mensen in de directe omgeving van het slachtoffer van verkrachting om dit op te lossen. Ofwel buigen ze voor de linkse wetgeving ofwel kiezen ze voor een statement. Straf voor de een is voor een ander geen straf, soms zelfs een beloning. In onze samenleving is de dader beter af dan de slachtoffers en dat is een fundamentele aanasting van het vertrouwen in de staat en de wet.
  Ongetwijfeld zal het hier net als in Oostenrijk ook voorkomen, de wil om te leven verliezen na verkrachting, of zelfmoord. Of om vegetatief door te bestaan. Ik gebruik het woord bestaan, leven is genieten van dingen en het delen van vertrouwen met andere mensen. Daarom de woordkeus.

  Mijn beschrijving van verkrachting is dat het ” moord in etappes” is, omdat de slachtoffers na aangifte eigenlijk nooit meer worden gevolgd, behalve door de farmaceuten met de interessehoe de antidepressieva en aanverwanten werken……en het trauma en de gestelijke sloperij komt vaak pas later om de hoek kijken.
  En het interreseert niemand, niet de agenten, niet de rechters, en zeker niet de politiek. Afgehandeld is dat, en leef maar verder met JOU probleem.

  Ik denk dat de meerderheid van mensen in inrichtingen zit door toedoen van anderen, maar wie maakt het een barst uit? Niet de politici vanaf hun ivoren torens, niet de rechters die denken de wijsheid in pacht te hebben en Gods werk op aarde te mogen doen, niet de agent die zich drukker maakt over de volgende vakantie op center parcs en welke korting er bij Pon auto’s voor het volgende model Golf voor overheidspersoneel is.
  Ik ben in mijn leven een groot aantal keren het pad gekruist van mensen die niet langer eigen baas mochten zijn over zichzelf, en de gevolgen voor die personen. Daarom is een heel goed signaal nodig om verkrachting en zeker kindermisbruik af te schrikken, en met die straf voor 100% te garanderen dat het niet nogmaals gebeurd, ongacht welke ethnische achtergrond eris of welk geloof / overtuiging men heeft. Wie niet het fatsoen heeft anderen met rust te laten moet door de gemeenschap worden gestopt, want zo iemand is een gevaar voor alle andere mensen. Poltici horen hoop en vertrouwen te geven, rechtvaardigheid en voorspoed. Ik zie enkel falen en zelfzuchtigheid. Desinteresse en eigenbelang, en vooral lafheid, lafheid om zaken bij de kern aan te pakken. Wij als volk betalen voor die lafheid.
  In het geval van migranten die verkrachten of moorden ligt de verantwoording bij de politici en de lieden die deze migranten hebben binnengehaald. Wie een hond heeft draait in geval van bijten ook op voor de kosten bij de tegenpartij, en soms word de hond afgemaakt.
  Waarom zouden politici en anderen wel hun zin mogen hebben en ongeleide projectielen mogen invoeren zonder daarvoor verantwoordelijk te zijn?
  Laat voor iedere veroordeelde migrant een politicus of andere invoerder dezelfde straf uitzitten, maar dan cumilatief. Laat iedereen die migranten wil op een lijst staan en de verantwoording nemen voor een migrant. Gedraagd deze zich niet en brengt de migrant schade toe aan derden laat dan de politicus of Gutmensch meebetalen.

  Hun hobby, onze overlast, hun rekening.

  Like

 2. Ophangen aan pianosnaren dat vieze moslimgebroed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: