Nieuw

Amerikanen wenden hun rug naar de media na de overwinning van Trump

Miljoenen amerikanen verklaren dat zij zich verraden voelen door de linkse media nu Donald Trump is verkozen als de nieuwe president van het land. De aanleiding is dat kranten en televisiezenders niet objectief hebben gerapporteerd over de verkiezingen.

Afgelopen dinsdagmiddag beloofde een van de grootste kranten van Amerika, The New York Times, min of meer dat Hillary Clinton zou worden verkozen tot president.

“Het beeld is een onoverwinnelijke democratisch overwicht wat de kans van Trump om in het Witte Huis te komen nihil maakt”, schreef redacteur Liz Spayd.

Slechts een paar uur later was het duidelijk dat Donald Trump een verpletterende overwinning behaald had. Dit heeft bij veel mensen ertoe geleid dat ze zich bedrogen voelen, en een besef dat de The New York Times propaganda heeft gevoerd voor Hillary en haar kans om te winnen ontzettend opgeblazen heeft.

De conservatieve New York Post meldt dat een groot aantal lezers hun abonnement annuleren en uit protest naar de concurrent vertrekken.

De situatie is zo ernstig dat de krant in een brief aan haar lezers heeft opgeroepen tot “loyaliteit” in ruil voor de belofte zijn leven te beteren.

Michael Goodwin van de New York Post vertolkt het artikel en de brief als een erkenning dat men niet eerlijk en objectief gerapporteerd heeft. “Als de krant eerlijk over beide kandidaten gerapporteerd had was het nu niet nodig te beloven om zich te beteren en voortaan eerlijke rapportages te leveren.

The New York Times geeft als excuus dat zij niet de enige was die het verkeerd had in het vooruitzien van de verkiezingsoverwinning van Trump.

“De rest van de media miste het ook, net als de opiniebureaus, analisten, de Democratische Partij en de eigen campagne van Clinton”, schrijft Spayd.

Bron:

http://www.friatider.se/amerikaner-vander-media-ryggen-efter-trumps-vinst

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3915 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Amerikanen wenden hun rug naar de media na de overwinning van Trump

 1. Like

 2. ‘Hillary’-Soros stookt vuurtje tegen Trump op..!

  Tijdens de campagne vóór de uittreding van Groot Brittannië, de ‘Brexit’-activiteiten, bleek miljardair George Soros, hand-in-hand te ‘lopen’ met Jacob Rothschild, in hun pogingen deze mogelijke (toen nog) uittreding te voorkómen. Kosten noch moeite werden gespaard om de toch zo nadelige gevolgen van een dergelijke ‘move’ onder de neuzen van de burgers te wrijven. Vergeefs zoals je weet, de ‘Brexit’ is inmiddels een feit. Maar Soros liet wel weer eens in de kaarten kijken.

  Miljardair George Soros is één van die zichtbare ‘krachten-achter-de-schermen’, wiens reikwijdte, mogelijk gemaakt door zijn fortuin, hem tot een gevaarlijke figuur maakt op het geo-politieke wereldtoneel.. Het is met name de Hongaarse premier Viktor Orban, die er géén doekjes om wond, toen hij over deze Soros sprak, in relatie tot de mega-vluchtelingenstroom, die zo plotseling op gang was gekomen: “Soros is lid van een circel van acitvisten, de proberen de Europese naties te ondermijnen, en dit uitvoeren via het Midden Oosten en verder. Zijn naam is misschien het krachtigste voorbeeld van hén die erop uit zijn, naties te ondermijnen en daarmee hun traditionele Europese levensstijl op te geven. En de activisten die deze immigranten steunen, zijn daarmee een essentieel onderdeel van het internationale mensensmokkel-netwerk.” Lees verder >>>> http://www.wanttoknow.nl/nieuws/hillary-soros-stookt-vuurtje-tegen-trump-op/

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // november 12, 2016 om 23:52 //

  Het enige dat Democrats zouden kunnen aanvoeren is dat een aantal mensen niet is gaan stemmen op Hillary omdat ze toch al onmogelijk kon verliezen, gek genoeg heb ik die stelling nog niet gehoord. Helemaal kriegel word ik van het gezeur dat Hillary meer stemmen had maar dat zich dat niet vertaalde in meer kiesmannen. Jazeker het is een raar systeem, maar als je een systeem wilt veranderen dan moet je dat doen voordat er verkiezingen zijn en niet achteraf omdat de uitslag je niet aanstaat. De regels stonden vooraf vast en niemand heeft daar zijn beklag over gedaan, dan moet je ook niet gaan zeuren nadat je verloren hebt. Hetzelfde geld de massale kritiek die Trump over zich heen kreeg toen hij niet op voorhand zei de uitslag te zullen accepteren. Nu heeft hij gewonnen en nu blijkt dat de Democrats de uitslag niet willen accepteren. Dat is een complete draai maar zo zullen ze dat zelf waarschijnlijk niet willen zien!

  Like

 4. http://images3.persgroep.net/rcs/4Ivc38LcUi9mvh96xDXhUjasz8w/diocontent/72460883/_crop/0/0/3500/1976/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  Trending: het scenario waarbij Hillary alsnog president wordt

  Donald Trump won de verkiezingen met minder stemmen dan Hillary Clinton, maar met meer kiesmannen dan zijn rivale. Aanhangers van Clinton kunnen dit verlies moeilijk verkroppen. In de Verenigde Staten zijn protesten uitgebroken en The New York Post licht een scenario uit waarbij Hillary alsnog president wordt. Amerikanen smullen van het bericht, ook al zijn de kansen van Hillary zo goed als verkeken.

  De populaire tabloid The New York Post legt uit dat het Amerikaanse rechtssysteem ervoor zorgt dat het nog niet helemaal uitgesloten is dat Clinton aan de macht komt. Het bericht is het best gelezen nieuwsitem van de dag en is 400.000 keer gelezen.

  Wanneer de Amerikanen een nieuwe president kiezen, doen ze dat niet rechtstreeks, schrijft de krant. In de praktijk stellen de stemmen van de bevolking een kiescollege samen van 538 kiesmannen. Hoeveel kiesmannen zo’n staat heeft, hangt af van de grootte en het aantal inwoners – sommige staten wegen dus meer door dan andere. De presidentskandidaat die 270 kiesmannen achter zich kan scharen (meer dan de helft dus), mag zeker zijn van zijn overwinning. Of toch niet?

  De kans is zeer klein, maar toch is het mogelijk dat Clinton de nieuwe presidente van de Verenigde Staten wordt. Het is immers aan die kiesmannen om officieel de nieuwe president te kiezen in het Electoral College, dat op 19 december zal plaatsvinden. Doorgaans stemmen die kiesmannen natuurlijk voor de kandidaat die hun partij naar voren heeft geschoven (in dit geval Clinton of Trump), maar eigenlijk weerhoudt niets hen ervan om de andere kandidaat te steunen of zich te onthouden van de stemming. Lees verder >>>> http://www.ad.nl/dossier-amerikaanse-verkiezingen/trending-het-scenario-waarbij-hillary-alsnog-president-wordt~a4ea5a96/

  Liked by 1 persoon

 5. Ron Paul: “Amerika heeft niet eens twee partijen, Democraten en Republikeinen één pot nat”

  In het huidige kiesstelsel hebben Amerikanen niets te kiezen. Het politieke landschap wordt gedomineerd door twee partijen die dezelfde keuzes bieden en geen verandering nastreven. Dat zegt oud-presidentskandidaat Ron Paul.
  “Ik ben tot de conclusie gekomen dat we niet twee partijen hebben, maar één partij,” zei hij in gesprek met RT.
  “Hoeveel campagnes zijn er geweest die hebben geresulteerd in merkbare verandering?” vroeg het oud-congreslid. “Ze doen toch steeds hetzelfde, ongeacht wat ze tijdens de campagne zeggen.”
  Alternatieve kandidaten

  “Zowel de Democraten als Republikeinen steunen de Federal Reserve, de Belastingdienst en alle andere grote overheidsinstellingen,” vervolgde hij.
  Dr. Paul benadrukte dat alternatieve kandidaten, die vaak voor een andere benadering kiezen, heel erg weinig media-aandacht krijgen om hun boodschap te verspreiden.
  Hij voegde toe dat er voor Amerikanen niets te kiezen valt tijdens de zogenaamde democratische verkiezingen.
  Volledig uit de hand gelopen

  “We sturen soldaten naar het buitenland, pompen veel geld in oorlogen en doden veel mensen,” zei hij. “Daarbij komen Amerikanen om het leven. Vervolgens laten we ze stemmen bij verkiezingen. En als we de winnaar niet mogen, zetten we hem gewoon weer af.”
  “Het deprimerende aan de verkiezingen is dat de meeste mensen in het Congres toch gewoon worden gekozen,” besloot hij.
  Paul zegt in onderstaande video verder dat het verkiezingsproces ‘volledig uit de hand gelopen is’. Hij voegt daar aan toe dat ‘mensen niet meer geloven in de overheid’.

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  Like

 6. We, the realistic objective bloggers, don’t need the lying MSM! Just our clear perceptions and conclusions!

  Like

 7. Hij verdiend eigenlijk geen podium meer, maar hij zal wel ’t e.e.a. vertellen dat misschien interessant is om te weten dusz:

  Like

 8. jaha, d=t

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: