Nieuw

Wild-West in Oud-West, maar we hebben geen Marokkanenprobleem hoor

Rond 18.30 in de Ten Katestraat was er een schietpartij bij een sishalounge. Hier waren de straten vol met Sint-Maarten vierende kinderen om die tijd. En bij de Ten Katestraat, zes straten hiervandaan wonen ook nog Nederlanders, al zijn er aanmerkelijk meer mohammedaanse bezetters daar in de buurt dan hier en het zou maar zo kunnen dat die daar dus ook de deuren langs gingen.

Maar als je graag minder minder minder rondvliegende kogels wil bij jonge kinderen die een Nederlands feestje vieren, dan kom je in dit land voor de rechter. Het zal me niet verbazen als D66, dat de macht heeft overgenomen van de PvdA hier in de stad, en als één van de eerste beleidsmaatregelen kwam met het registreren van ‘islamofobie’, binnenkort Sint-Maarten gaat verbieden omdat het geweld uitlokt. Want het vernietigen van de Nederlandse cultuur zal heus niet stoppen bij Zwarte Piet. En dan helpt een beetje geweld van de mohammedaanse stormtroepen, die nog steeds met tienduizenden binnengehaald worden.

01

Drie gewonden bij schietpartij Ten Katestraat

Getuigen melden meerdere schoten te hebben gehoord. Hulpdiensten waren in groten getale aanwezig. De schietpartij vond volgens de politie plaats bij een sisha lounge. De eigenaar van de sisha lounge ontkent dit. Volgens hem gebeurde de schietpartij verderop en is een van de slachtoffers nadien zijn zaak ingerend. De politie doet in en om de zaak onderzoek. AT5 >>

 

Ooggetuige Brit vertelt aan De Telegraaf dat ze aan het werk was in een koffiesalon toen ze vijf of zes schoten hoorde uit de richting van een shishalounge ’waar louche figuren komen’. Een klant maakte een opmerking over rotjes.

Een klant van me merkte op dat het blijkbaar toch geen rotjes waren en hij dronk buiten nog rustig zijn koffie op”, aldus Brit. Telegraaf >>

We hebben geen

Marokkanenprobleem >>

wel 400 voorbeelden.

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Wild-West in Oud-West, maar we hebben geen Marokkanenprobleem hoor

 1. Straat compleet afgesloten zag ik net. Zwart plastic met politiewagentje er voor.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // november 11, 2016 om 23:38 //

  Ik gok op een verwarde man. Daar schijnen er tegenwoordig een hoop van rond te lopen. Nog even afwachten of de slachtoffers Nederlanders zijn of Nederlanders met een migratieachtergrond en stageproblemen. (goh, ik vond allochtonen toch makkelijker 🙂 )

  Like

 3. delamontagne // november 12, 2016 om 09:24 //

  Wonen in die straten/buurten daar nog mensen die weten dat jaren en jaren her, men je “vreemd” aankeek als je de woorden Marokko/Marokaan zei. ?

  Like

 4. Marokanslozen

  Like

 5. D. G. Neree // november 12, 2016 om 10:35 //

  inmiddels 1 persoon overleden. De doorgewinterde journalisten van de Telegraaf weten te melden, dat het hier om “mannen” gaat.Ja ja, geen vrouwen, ijsberen of marsmannetjes, maar mannen! Valt me mee dat de Telegraaf niet over “wezens” schrijft of over “entiteiten”
  Wek, als ze blank waren geweest, dan zou dat er pontificaal bij staan.

  Liked by 1 persoon

 6. D. G. Neree // november 12, 2016 om 10:37 //

  Volgens mij is er in 020 een strijd gaande tussen Marokkanen om het bezit van coffeeshops en shishabars.

  Like

 7. Een groot probleem. Het mag niet benoemd worden.opsporing verzocht mag ook niet alles weergeven. Motie behandeld in kamer dat de Ned. burger toleranter moeten zijn t.o de minderheid. Willen jullie regering, van Nederland af!? Het is al grotendeels verkocht! Nu nog de Ned.identiteit!!!

  Like

 8. Het worden er zo vanzelf minder. Of mag ik met zo’n opmerking in politiekcorrecte geest juridische vervolging vrezen?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. NEDERLAND GEEN MAROKKANEN PROBLEEM? | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: