Nieuw

Waarom asielzoekers met vergunning ‘werk weigeren’

Een deel van de migranten met een verblijfvergunning in Nederlandse asielzoekerscentra (azc) wil niet aan het werk. Deze ‘statushouders’ zijn ontevreden met de ‘eigen bijdrage’ die ze in het geval van een baan aan het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) moeten betalen.

Als ze fulltime werken tegen minimumloon, houden ze er te weinig aan over, vinden de migranten. Daarom weigert een aantal migranten werk, omdat ze het niet de moeite waard vinden.

Elsevier >>

Doe mee met 8.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6072 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Waarom asielzoekers met vergunning ‘werk weigeren’

  1. Liked by 1 persoon

  2. Dat heet verrijking die parasieten. Wie niet werkt,zal niet eten ook ben ik mee opgevoed.Al was mijn vader niet gelovig,maar zijn moeder was wel christelijk gereformeerd opgevoed,maar door die onmenselijkheid deed ze daar niets meer aan,behalve sommige gewoontes.

    Like

  3. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 13, 2016 om 13:06 //

    Als iemand in de bijstand een baan weigert wordt de uitkering gekort of gewoon gestopt. En hier bij deze werkweigeraars?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: