Nieuw

VN tegen Israël: ‘Stop met het opzettelijk elimineren van Palestijnse messentrekkers en andere terroristen ‘

De Canadese anti-Israël professor Michael Lynk, die sinds 23 maart 2016 door de Verenigde Naties werd aangesteld Speciale Rapporteur voor Judea, Samaria en Gaza, zei op donderdag 10 november 2016 dat hij “zeer bezorgd” is over het feit dat Israël met scherp schiet op Palestijnse Arabische terroristen terwijl ze Israëliërs aanvallen met messen, bijlen en machetes.

Dodelijk geweld wordt verondersteld te worden gebruikt als een laatste redmiddel en alleen als er een legitieme bedreiging bestaat voor het leven van een veiligheidsofficier,” aldus Michael Lynk tegenover het AFP en hij voegde eraan toe dat deze regel “wordt verwaarloosd” door het IDF.

Foto via Brabosh “Palestijnse ‘vredesactivisten’ zijn er klaar voor…”

Sinds het begin van de ‘Messen Intifada’ in oktober 2015 werden meer dan 200 Arabische terroristen van de PA geëlimineerd op het moment dat ze een aanslag uitvoerden of trachten uit te voeren. Tientallen Israëliërs werden door deze PA-terroristen bloedig afgemaakt met bijlen en hakmessen. Anderen werden opzetten met voertuigen doodgereden. Honderden andere Israëliërs werden zwaar tot zeer ernstig gewond waarvan sommigen levenslang verminkt achterblijven.

Verder lezen : https://brabosh.com/2016/11/11/pqpct-do7/

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on VN tegen Israël: ‘Stop met het opzettelijk elimineren van Palestijnse messentrekkers en andere terroristen ‘

 1. Ah, die lui die beweren dat Jerusalem nooit Joods was.

  Like

 2. Gerrit Tienkamp // november 12, 2016 om 05:46 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 3. De VN bestaat voornamelijk uit geestesgestoorden,die Allah vereren en doen wat dat lijk zegt,daar heb je geen hersens voor nodig,zelf denken kunnen ze niet,knettergek.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: