Nieuw

Trump grijpt eindelijk een Pussy

Naamloos.png

Via: @Eat_shit_obama

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Trump grijpt eindelijk een Pussy

 1. Republikein // november 11, 2016 om 03:48 //

  Geheel de waarheid,

  Like

 2. Vlad had hem in zijn zak, wat een sukkelpresident, en de arabische reet maar blijven likken.

  Like

 3. Citaat Donald Trump

  “Voor het geld dat Hillary graag zou willen uitgeven aan vluchtelingen zouden we iedere binnenstad in Amerika kunnen opknappen.”

  Ja natuurlijk heeft Trump hiermee een punt, Nederland zou met dit statement, mits daadwerkelijk omgezet in beleid, zou hiermee uiteraard gebaad zijn. Maar net zoals aan elk sprookje komt een eind, Nederland en Europa wordt overwegend door linksmenschen en policoristen geregeerd, en aan deze vorm van macht zie ik helaas nog niet snel een eind aankomen.

  Liked by 2 people

 4. Adriaan Jansens // november 11, 2016 om 10:43 //
  Gisteren stond de reactie van Schäuble in Elsevier. Het kwam erop neer dat de EU politici van de overwinning van Trump konden leren (nee, juich niet te vroeg) dat het populisme de kop moest worden ingedrukt.
  We kunnen onze borst nat maken in Europa want ik voorspel dat het hier (minimaal de eerste jaren) nog veel erger gaat worden.

  Liked by 1 persoon

 5. Edjan // november 11, 2016 om 11:45

  Neem aan dat je al kennis gemaakt hebt met dit artikel over Schauble, Lebensborn v2.0 als je het mij zou vragen.

  Machtigste man van Europa: ‘Mijn revolutionaire eugenetische plan’

  Door Joost Niemoller

  Minister van Financien Wolfgang Schauble is de machtigste man van Duitsland en van Europa. Hij heeft alleen maar de machtigste persoon van Duitsland en Europa boven zich, Merkel. Vandaag verscheen een groot interview met hem in het links-liberale weekblad Die Zeit. (Te vergelijken met NRC Handelsblad.) Schauble was op zijn gemak. Hij sprak drie uur ‘open’ met geestverwanten.

  Het werd een verbijsterend interview. Ik zou zeggen: Een historisch interview. Nooit was het zo duidelijk waar we aan toe zijn met deze bestuurselite.

  Ik heb voor de uitzondering eens dit nummer van Die Zeit gekocht en ben van plan dit heel lang te bewaren. De machtigste man van Europa vertelt over de politieke agenda die hij al sinds jaar en dag uitvoert. Een agenda van schaamteloze omvolking: Het oude Duitsland en Europa moeten worden opgeheven. Alle grenzen met Afrika en het Midden Oosten moeten open. Schauble voelt zich middelpunt van een enorme revolutie. Het is zijn finest hour.

  Het interview vond plaats op het Ministerie van Financien, een van de somberste, meest ontoegankelijke kolossen van Berlijn, waar ooit Goring nog zetelde. Lees verder >>>> http://joostniemoller.nl/2016/06/machtigste-man-europa-revolutionaire-eugentische-plan/

  Liked by 1 persoon

 6. Ohh onze tere zieltjes jeugd hun hele wereld storte zojuist in …………….. volgens de gratis krant dan en het plaatselijke college .
  http://epaper.hollandmediacombinatie.nl/HMC/data/2016-11-10/html/WB/GA1/

  Like

 7. Beter een beetje misselijk voortaan bij de les Maatschappijleer dan van een fysieke aanval met inherente psychologische- en emotionele schade.

  Like

 8. Niemand overigens die reageert of ingrijpt. Degene die na een fiks aantal klappen, zegt dat ze haar los moet laten, houdt op dat moment nog altijd de pols vast van het slachtoffer zodat deze hiermee nogmaals gehandicapt is om te kunnen reageren.

  Like

 9. Esperanza // november 11, 2016 om 21:21 //

  Was d’r even niet, dus misschien dit al de revue gepasserd?

  Wellicht lange arm van Rommel die achter deze anonieme bieder schuil gaat en prijkt dit kunsstuk nu, ter inspiratie, ingelijjst aan de wand van zijn werkkamer? 🙂
  http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/2966916/2016/11/08/Onderbroek-van-Hitlers-vrouw-fel-gegeerd-op-veiling.dhtml

  Like

 10. Republikein // november 11, 2016 om 21:38 //

  Niemand hier grijpt een pussy.
  Of is er iemand wakker?
  K geleuf er niks van.

  Like

 11. Vader en Ons Aller Meester Juncker leest Trump de les. Neeneenee, Trump begrijpt er niets van. Zal nog zeker 2 jaar duren voordat Juncker een nette democrat van hem gemaakt heeft.
  Wat is die Juncker toch een onbeschoft ventje.

  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/27016054/__Juncker_schoffeert_Trump__.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: