Nieuw

Sinterklaas en Zwarte Piet, wanneer je iemand zachtjes hoort snikken ben ik het

Je kunt je als een debiel gedragen op het internet en overal tegenaan trappen waar je zin in hebt. Maakt me dan daadwerkelijk geen moer uit of dat je links, rechts, zwart, getint, blank, moslim, Hindoestaan, Jood of voor mijn part in je vorige leven erelid van het Thule Gesellschaft bent geweest je doet op het internet maar waar je zin in hebt.

De stoom komt me uit de oren wanneer ik hoor dat de ‘noodtoestand’ afgekondigd moet worden wanneer Sinterklaas en Zwarte Piet met de boot Nederland aan gaan doen aangezien er ‘mensen’ zijn die dit KINDERFEEST willen misbruiken als excuus voor een veldslag. Pleur godverdomme potverdorie met zijn alle lekker een eind op en ga wat zinnigs doen met je leven en val andere er niet mee lastig. Een kinderfeest misbruiken om je eigen ten kosten van die kinderen als een achterlijke te gaan gedragen is zwaar ziek. Mensen die dit doen hebben ook met spoed geestelijke verzorging nodig, of een kogel tussen de ogen maar dat mag je natuurlijk zo niet zeggen.

Ik heb nog meer respect voor de ‘supporters’ van  Ajaks en Feijenoord die een jaar of wat geleden afspraken in een weiland om elkaar lekker de hersenen in te slaan. Daar had in elk geval niemand anders last van en ze misbruikte hiervoor ook geen kinderfeest als zwak excuus.

Het maakt mij in deze geen moer uit of je voor of tegen Zwarte Piet bent je hebt daar als volwassenen geen moer te zoeken met je spandoeken en spreekkoren. De landelijke Sinterklaas intocht in Maassluis moet gewoon een feest zijn voor de kinderen en niet verstoort worden door achterlijke randdebielen. Zo ongeveer in maart beginnen de eerste Zwarte Piet rellen alweer en voelt de een of andere zielenpoot zich alweer gediscrimineerd daar die bruin of zwart is. Het feit dat je iemand kent die bruin of zwart is blijkt ook al voldoende om je gediscrimineerd te voelen tegenwoordig dus kom maar op en meld je aan bij het leger der leeghoofden.

Net zo min heb ik overigens enig respect voor de mensen die van mening zijn dat ze naar Maassluis moeten om aan te geven dat ze voor Zwarte Piet zijn. “Ge mot doar gewoen weg blieve dor hedde nix te zuukke wa”.

Wanneer er toch een noodtoestand afgekondigd word dan het maar eens gelijk goed doen en de omgeving ruim van te voren afzetten, leger erheen om de orde te handhaven aangezien onze politie al vaak genoeg heeft laten zien dat ze hier niet toe in staat zijn en ze alle vrijheid geven om er voor te zorgen dat de kinderen een leuk feest kunnen beleven.

Volwassenen enkel onder begeleiding van kinderen toegang geven en iedereen die op bezoek komt om rotzooi te trappen met veel nodeloos geweld weer op weg naar huis helpen. Wie er problemen maakt gewoon meenemen en trakteren op een dusdanig pak slaag dat ze volgend jaar er niet eens meer over durven nadenken om een kinderfeest te gaan verstieren.

Ik ben der compleet klaar mee en moet bijkans janken wanneer ik enkel en alleen maar denk aan die kinderen die niet eens weten wat racisme of discriminatie is en nu wederom de dupe worden van het gedrag van gestoorde randdebielen.

Verdriet voor de kinderen en de broek vol van ‘onze’ regering die het kennelijk niet eens voor elkaar kan krijgen om Maassluis dusdanig te beveiligen zodat deze randdebielen geen schijn van kans hebben om hier een puinhoop van te kunnen maken. Kunnen ze wel ons complete land beschermen tegen terroristen? Iemand die het gek vindt dat ik hier me twijfels over heb?

Blijf tijdens de intocht gewoon thuis, neem een snipperdag en begin na het weekend weer met brullen, roepen en schreeuwen dat je voor of tegen Zwarte Piet bent.

Groet met een traan Bolo

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Sinterklaas en Zwarte Piet, wanneer je iemand zachtjes hoort snikken ben ik het

 1. Esperanza // november 11, 2016 om 21:09 //

  Weet niet of dit clipje reeds voorbij is gekomen.

  Ontroerend.

  Liked by 1 persoon

 2. “de broek vol van ‘onze’ regering die het kennelijk niet eens voor elkaar kan krijgen om Maassluis dusdanig te beveiligen”

  Is opzet, de overheid voert oorlog tegen ons.

  Liked by 1 persoon

 3. Bedankt @Bolo jij geeft de gewone boerelulli en boerelullinnae in dit land weer een stem.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // november 12, 2016 om 00:41 //

  Het is te laat, ze hadden van het begin af aan moeten aangeven tot hoever je kunt gaan, het verstoren op wat voor manier dan ook van een kinderfeest is veel meer dan een stap te ver, als dat van het begin af aan duidelijk was gemaakt dan hadden we deze idioterie nooit gehad.
  Prachtige foto trouwens van dat verdrietige meisje.

  Like

 5. Republikein // november 12, 2016 om 04:02 //

  Vul iets anders in, enfin, fijne pepernote.

  Liked by 1 persoon

 6. Links vrouwtje kreeg klapjes en moet huilen.
  https://mobile.twitter.com/JuL1ta/status/797415558207639552

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: