Nieuw

Oorlog tegen Nederland; Asscher beval dat Zwarte Piet uit supermarkt moest

Het verwijderen van Zwarte Piet uit de schappen van de Nederlandse supermarkten gebeurt onder druk van minister en vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA). Dat valt op te maken uit de toelichting van de burgemeester van Maassluis, die twee weken terug aanwezig was bij ‘het oploopje’ van Asscher in Den Haag.

Volgens Haan hield Asscher zijn oploopje over Zwarte Piet de afgelopen jaren al vier maal.

Schiedams Nieuws >>

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Oorlog tegen Nederland; Asscher beval dat Zwarte Piet uit supermarkt moest

 1. Tijl Uylenspiegel // november 12, 2016 om 00:19 //

  Het is gewoon onwaarschijnlijk hoe onze elite kruipt voor zo’n kleine groep van hoogstens enkele honderden eeuwig verongelijkte nieuwkomers. Het dreigen met geweld tijdens een kinderfeest, hoe diep kun je zinken en wat een schijterd ben je als je daar niet met alles wat je ter beschikking staat tegenin gaat. Preventief oppakken is mogelijk. Oppakken wegens het plannen van terrorisme is mogelijk. Arresteren bij verstoring van de openbare orde is mogelijk. Een stevige veroordeling is mogelijk. Niet veertien dagen schoffelen maar gewoon een paar maanden detentie. Als dat van het begin af aan de leidraad was geweest was het nooit zover gekomen. Maar nee men kruipt want stel je toch eens voor dat je beschuldigt wordt van racisme!

  Liked by 1 persoon

 2. Gerrit Tienkamp // november 12, 2016 om 04:37 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 12, 2016 om 11:11 //

  Weg met de nazi bruinhemden van zogenaamd links en namaak liberaal.
  Power to the people! De kreet van wat ooit echt links was.
  Links en liberaal zijn overgenomen door zakkenvullers die enkel voor hun eigen belang bezig zijn. Er is niets links aan dit links en niets liberaals aan dit liberaal.

  Liked by 2 people

 4. Dennis Eijs // november 12, 2016 om 15:23 //

  Hij maakt het mij wel erg moeilijk om nog door Den Haag te fietsen, stel je voor dat ik dat goor stuk vreten tegenkom, hoe kan ik dan nog voor mezelf instaan?

  Like

 5. Waar is het heldhaftige Nederlandse Volk gebleven? In oorlog tegen de bezetters gestreden en nu de knie buigen voor allochtonen en hun aanhang. Zuig nog maar een paar ballonnen lachgas leeg. Zuip,slik,snuif, puf je suf om stelselmatig ingepakt te worden door de Haagse clique. Beledigt door deze tirade? Het kan toch niet anders want nuchtere mensen laten zich toch niet knechten. Stem bij de komende verkiezingen zeker weer op de VVD, PvdA en D66 om slaaf in eigen land te worden.

  Liked by 1 persoon

 6. Onderwerping, nog eens onderwerping aan de minderheid ons angsthazenkabinet.Wij hebben geen leiders maar lijders!zij durven niet op te komen voor Nederland en laten zich knechten.

  Like

 7. Asscher; klinkt als: Asbest.
  Te veel schijnt levens gevaarlijk te zijn !

  Like

 8. N.E. Derlander // november 13, 2016 om 14:58 //

  Asscher is een Nepper…………

  Like

 9. Collaborateur net als zijn voorvaderen.
  Erfelijk belast met het verradersgen.

  Like

 10. Zo wordt aan ieder bijzonder duidelijk waar een stem op de PvdA toe leidt: Verwijdering van een goed ingeburgerd hulpvaardig rolmodel dat over de nodige zelfspot beschikt om lange tenen te voorkomen. Binnenkort wordt er vooral via “opsporing verzocht” met zulke mensen kennisgemaakt.

  Like

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het wordt hoog tijd voor een regering die zich met serieuze zaken, zoals onze landsveiligheid, bezighoudt in plaats zich druk te maken over onzinnige laster/roddel kwesties! Dus Nederland, kies met je verstand!

  Like

 12. detheorist.nl/post/video-asscher-beval-dat-zwarte-piet-uit-supermarkt-moest

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Oorlog tegen Nederland; Asscher beval dat Zwarte Piet uit supermarkt moest – Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: