Nieuw

Lange onderbroeken verplicht in Islamitische Staat

Boxers en slips mogen niet. Dit wordt aangegeven door een groot rood kruis. Het lichaam moet van de navel tot de knie bedekt zijn. Waarom is het zo belangrijk wat voor ondergoed gedragen wordt? “Alles wat de gewoonte van de profeet Mohammed was, geldt voor het leven nu”, zegt de Nederlandse arabist Fred Leemhuis aan onze collega’s van het AD. “Volgens de Koran droeg de profeet loszittend ondergoed, dus moeten mannen dat nu ook doen”.

HLN >>

De moslimhypocrieten hebben er dan weer geen moeite mee om internet te gebruiken voor hun filmpjes en 21ste eeuwse wapens.

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Lange onderbroeken verplicht in Islamitische Staat

  1. Gelukkig droeg ie geen peniskoker

    Like

  2. Het is een waanzinnig volk,een vergaand lijk wat bepaalt wat jij draagt,zotter is niet te bedenken.Idioten bepalen momenteel de wereld.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: