Nieuw

Wauw !

Wen er maar aan, zure verliezers.

naamloos

Doe mee met 8.099 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Wauw !

 1. Tijl Uylenspiegel // november 10, 2016 om 09:59 //

  Ik las net ergens dat zij al 49 jaar is, dan is het toch voor alle andere mannen die met een 49 jarige getrouwd zijn maar behelpen!

  Like

 2. Ik hoop dat ze zich sterk voor De Vrouw gaat inzetten en dat pottenkapsels, tuinbroeken en langharige kontmutsen worden verboden. Ook zou ze wat aan die circelzaagstemmen kunnen doen die telkens op de televisie als kippen zonder kop staan te krijsen. Ze kan glazen plafonds vol beton laten storten en regelen dat afzichtelijk onverzorgde en vette of gewoon afgrijselijke wijven zich niet meer in de openbare ruimte mogen ophouden. (Boerka dan maar wegens het poldergebeuren?).

  Dan krijgen we vroeger weer terug, toen alle vrouwen net zo mooi waren als Mrs. President en wij nog gelukzalig konden genieten van hun hemelse stemgeluid.

  Liked by 2 people

 3. Sorrie dikke meisjes maar ik reageer wat guur omdat ik emotioneel op eieren lig sinds ik gisteravond bij Pauw een stel circelzaagstemmetjes zag en de andere genodigden er geen pleisters op mochten plakken..

  Like

 4. Brein, dikke en lelijke meisjes moeten er ook zijn.
  Anders komen al die lelijke kerels nooit aan een vrouwtje.

  Liked by 2 people

 5. Goh, dit kan ik allemaal volgen! Tistochwat.

  Like

 6. @BertG.

  Ik heb mijn pink al afgesneden voor de dikke en lelijke meisjes. Maar ze zijn niet tevreden met een lelijke kerel, lijkt ‘t, want je ziet ze alleen nog maar als Welkomstmeisje staan te klateren. Onze eigen lelijke mannen nemen steeds meer een handige vriendin van het internet.

  Like

 7. Dat ze daar als Welkom meisjes staan te klateren, komt omdat die andere kerels nog lelijker zijn dan wat ze gewend zijn.
  En laten ze daar nou net op vallen, dus een gevolg is dat er een overschot ontstaat van de iets minder lelijke kerels hier.

  Like

 8. Zou ik ver van het padje af zijn nu ik denk dat in verbinding met die lelijke meisjes die lelijke kerels allemaal de politiek in zijn gegaan en nu op alles en iedereen wraak nemen omdat iedereen neukt en zij niet? Ja, ik weet ‘t, het is ver gezocht maar daar is het meestal te vinden. En kijk eens naar die koppen op de televisie, allemaal lelijke kerels. En als er al eens een keer een knappe tussen zit heeft ie homo opgelopen zodat ie niet alleen niks met die lelijke deerns maar ook niks met die circelzaaggestemdewijvon á la bij Pauw gisteravond hoeft. Ik ben trouwens zelf gisteravond tijdens het zich ergeren bij Pauw, en vooral tijdens het gekrijs van die Meesmuts, op een haar na ontsnapt aan homo.

  Liked by 1 persoon

 9. Arme Breinbrouwsels. Mag ik vragen: kijk je vrijwillig naar Pauw? Of moet het van je vrouw? Of voor je werk?
  http://breinbrouwsels.nl/
  Overigens kan ik een heel eind met je meegaan. Misschien zijn veel politici geboren met een groot minderwaardigheidscomplex en compenseren ze dat door zoveel mogelijk macht te verzamelen. Het zijn dus geen echte leiders maar gefrustreerde deplorables. En van heel veel van die menen hoop ik dat ze de vreselijkste dood aller doden sterven (dit is een smeekbede tot allalala, geen oproep tot haat) de vreselijkste dood die er is: ongeneukt sterven.

  Zo, dat is eruit.

  Liked by 1 persoon

 10. Nee, ik werk dag en nacht. Alleen op 9 november heb ik 1 keer per 4 jaar vakantie van 12.00 uur t/m 24.00 uur. En omdat ik gehoord had dat je toevallig op die dag, op die uren en nog wel op de televisie geweldige griezelprogramma’s had met bijpassende circelzaaggestemde meisjes heb ik gekeken en gehuiverd.

  In verband met jouw ongeneukte stervenswens voor diverse derden bedenk ik net dat men volgens De Ouden door masturberen oeverloos gaat zuchten en handenwringen maar vaker ook hinnikend gaat schaterlachen, een en ander door een door de handelingen onvermijdelijk ontstane ruggemergverweking en dat de slachtoffers vaak ook ziende met blindheid worden geslagen. Mooi dus dat er televisie is, dan kun je zien wie er rukt.

  Liked by 2 people

 11. In ieder geval stukken beter dan die aap Michelle Baboon

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. WAUW! | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: