Nieuw

Tweedeling in de zorg

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Tweedeling in de zorg

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En wie denken jullie betaalt dit voor de gelukzoekers?

  Like

 2. Ze hadden verplichte sterilisatie in het pakket moeten stoppen. Zien we wel wie hier dan nog wil blijven.

  Like

 3. Ik protesteer tegen de term “vluchtelingen”, het zijn geen vluchtelingen maar gelukszoekrs die hier komen om gratisgeld en om ongestraft te verkrachten en te moorden.
  Vluchtelingen in de zin van de mensen die na de tweede wereldoorlog overal zwierven is geen vergelijking want het betreft een compleet ander soort lieden met een een keuze. De term vluchtelingen is gerechtvaardigd voor Koerden en Jezedi die hier asiel aanvragen, niet voor de rest. ( een enkeling uitgezonderd)

  Het zou fijn zijn als de PVV deze nuance in de eigen geschriften eens onder de loupe nam in plaats van de benaming van Groen links over te nemen. Met vluchtelingen heb je compassie, met moslim fanatici of Afrikaans gespuis dat thuis niet meer ongestraft kan plunderen moet je niet datzelfde begrip proberen te creeren door ze onder dezelfde paraplute zetten. Min punten.

  Like

 4. P.s. Ons zorgstelsel word uitgekleed door niet Nederlanders en lieden met onder andere een Nederlands paspoort die massal wanbetaler zijn bij de zorgverzekeraars maar wel gewoon de zorg ontvangen. Dit leid tot steeds hogere premies en uiteindelijk een onbetaalbaar zorgstelsel voor de mensen die wel betalen. Het is een vorm van plunderen en een minachting van ons als Nederlanders dat deze lieden ditn. Ik wil ze niet in MIJN land, ik heb ze nooit uitgenodigd en ik wil ze weg. Iederen die deze lieden de hand boven het hoofd houd beloond criminaliteit en verachting en werkt escalatie in de hand. En dat is meer terrorisme dan een fles benzine op een grasveld bij een moskee laten fikken.

  Like

 5. Willy v d zanden // november 12, 2016 om 20:15 //

  Echte vluchtelingen 20% moeten geholpen worden. Al het andere gespuis onder de noemer gelukszoekers uit alle andere landen wil ik niet dat zij van onze ruif eten en gepamperd worden en hier nieuwe criminele activiteiten ontwikkelen en eisen stellen.Niks maar dan ook niks gratis. Wij Nederlanders zijn al genoeg genivelleerd. Zelfs zo dat gewone Nederlanders al jaren naar de voedselbank lopen. Dat wil zeggen dat het hier verschrikkelijk mis is door vorige kabinetten gecreëerd onder druk van links.

  Like

 6. Vluchtelingen, als men mijn een goed leven aanbied, sla ik dat ook niet af.
  Nee de NL fascisten zoals de PvdA dienen gestopt te worden. Zij die als de NSB functioneren tegen het eigen volk.
  Misbruik makend van vreemde culture, zoals de NSB dat ook deed!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: