Nieuw

Turkije wil Koerdische journalisten levenslang de cel in sturen

Turkse aanklagers eisen levenslang tegen journalisten van een pro-Koerdische krant. De journalisten, onder wie de bekende schrijfster Asli Erdogan, worden aangeklaagd voor lidmaatschap van een terreurorganisatie.

Volgens de autoriteiten zou de krant propaganda verspreiden van de Koerdische militante beweging PKK. Het is een aanklacht die zowel journalisten als Koerdische politici in Turkije inmiddels bekend in de oren klinkt.

Elsevier >>

De vrienden van Mark Rutte en Frans Timmermans …

Vertel me wie uw vrienden zijn en ik zeg u wie u bent …

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Turkije wil Koerdische journalisten levenslang de cel in sturen

  1. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: