Nieuw

The Truth About the Trump Protests

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on The Truth About the Trump Protests

 1. Republikein // november 11, 2016 om 01:07 //

  Helaas heb ik die leipo’s dichtbij in mijn omgeving, probeer afstand te bewaren maar lukt niet altijd.
  Een gesprek is meestal onmogelijk.
  Gelukkig heb ik geen vrienden, opzouten.

  Like

 2. Republikein // november 11, 2016 om 02:47 //

  Nog meer onzin.
  Niks gevonden.

  In no surprise to anyone paying even marginal attention, the FBI’s clearing Hillary Clinton of wrongdoing in its briefly reopened investigation — however, the time it took the agency to reach this conclusion is not only bereft of logic and reason, it constitutes the most hubristic of insults to the public’s intelligence.

  In just 691,000 seconds from announcement to conclusion, FBI Director James Comey wants you to believe that agents thoroughly examined over 650,000 emails newly ‘discovered’ on Anthony Weiner’s computer — including any threads resulting, as well as all attachments — before deciding Clinton innocent of wrongdoing.
  http://www.activistpost.com/2016/11/fbi-wants-believe-examined-650000-emails-691000-seconds.html

  Voor Rommel.

  Like

 3. Zou met een proggie gekund hebben/gedaan zijn. maar ik zou zeggen, laat maar. Onderzoek maar de clinton foundation, het heeft niet zo veel zin om `12 x life te geven en ze zijn al oud. De drek van de foundation is genoeg om ze de rest van hun leven op te sluiten.

  Liked by 1 persoon

 4. Student weigert beurs van 100.000,- omdat de financier Trump gesteund heeft!!!

  citaat: “…De 21-jarige student Cosmo Scharf slaat een beurs van $100.000 af omdat de financier, de medeoprichter van PayPal, Donald Trump steunt.

  “Ik weiger geld aan te nemen van iemand die met miljoenen dollars heeft bijgedragen aan het ultieme succes van onze Hitler-elect”, schrijft Scharf op zijn website over durfinvesteerder Peter Thiel. “Trump vertegenwoordigt de zwartste en meest wrede aspecten van onze samenleving. Gratis is geld is het niet waard om dat om mijn geweten te hebben.”

  http://www.telegraaf.nl/dft/geld/27004490/__Student_slaat__100.000_af__.html

  Elk moment kan de Linkse Kerk nu missionarissen sturen om de afvallige provincies weer onder controle te krijgen.

  Like

 5. http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/27004269/__Knappe_Zweed_voor_Trump-haters__.html

  Je kunt ook voor Trump naar Zweden vluchten. Gezellig bij de moslimpjes.

  Like

 6. Like

 7. Like

 8. Mailtje van Avaaz, zat Soros daar niet achter?
  Getiteld: De Wereld tegen Donald Trump
  ‘Beste vrienden,

  Het onvoorstelbare is toch gebeurd: president Trump.

  Erger nog, ook op andere plaatsen schieten Trumps als paddestoelen uit de grond en bedreigen onze democratieën.

  Het is aan ons om een wereldwijde beweging te vormen die ze kan tegenhouden. Meer dan 2 miljoen van ons hebben de onderstaande open brief — van de wereld aan Trump — ondertekend. Deze heeft veel aandacht gekregen van belangrijke media.

  Nu is het een manifest voor de komende 4 jaar — eentje die we als paginagrote advertentie in grote Amerikaanse kranten gaan publiceren en op de Trump Tower in New York gaan projecteren. Help mee om deze boodschap nog krachtiger te maken — deel met iedereen en voeg hieronder, in één klik, jouw naam toe:

  Geachte mr. Trump,

  Dit is niet hoe grootsheid eruit ziet.

  De wereld verwerpt uw angst, uw onverdraagzaamheid, en de haat die u zaait. Wij verwerpen uw steun voor marteling, uw oproepen tot moord op burgers, en uw aanmoediging van geweld in het algemeen. Wij verwerpen de manier waarop u zich uitlaat over vrouwen, moslims, Mexicanen, en miljoenen anderen die er anders uitzien, anders praten of andere religieuze overtuigingen hebben dan u.

  Uw angst? Wij kiezen voor compassie. Uw wanhoop? Wij kiezen voor hoop. Uw onwetendheid? Wij kiezen voor begrip.

  Als burgers van de wereld, verzetten wij ons eensgezind tegen de verdeeldheid waar u voor staat.

  Hoogachtend, ‘

  Meer dan TWEE MILJOEN, via deze ‘community’. Ik zie op mijn scherm per seconde nieuwe digitale tekenaars verschijnen. Dat is best bizar. Die org is bizar … Tussendoor diverse ‘mooie’ doelen als redt de walvis enzo, zijn ze politiek keihard actief. Tegen Bayer en Monsanto in één bed, maar met z’n allen (en de massa volgt) voor de Clintonmaffia.

  Like

 9. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: