Nieuw

Op Trump gestemd – wordt in elkaar geschopt

Shock video: In een video uit de Verenigde Staten kan men zien hoe een zogenoemde “flash mob” van zwarte mannen een blanke man omsingelen en zwaar mishandelen omdat hij tijdens de  presidentsverkiezingen van deze week op Trump gestemd heeft.

Het is de populaire alternatieve nieuwssite Infowars die rapporteert over deze video die nu viraal gaat in de VS, nadat het eerst was verspreid in verschillende sociale netwerken.

In de film is te zien hoe een groep jonge mannen van Afro-Amerikaanse afkomst tegen een oudere autobestuurder schreeuwen “Jij heb op Trump gestemd!” en trekken hem vervolgens uit de auto en schreeuwen “Je moet niet op Trump stemmen! Daar ga je nu voor boeten!”

De zwarte bende stompt en schopt de blanke man in het gezicht.

De mishandeling wordt afgebroken wanneer een oudere Afro-Amerikaanse vrouw verschijnt, terwijl er meerdere automobilisten de plaats passeren zonder zich druk te maken over de voortdurende mishandeling.

Amerikaanse trend

Dat Afro-Amerikanen zich in bendes verzamelen en zonder enige reden blanke Amerikanen mishandelen is een fenomeen geworden wat zich sinds begin 2010 heeft verspreid. Het fenomeen, bekend als “flash mobs”, bestaat meestal uit grote groepen van Afro-Amerikanen die hun gewelddadige activiteiten in de sociale media coördineren.

Twee weken geleden vond een zelfde evenement plaats bij de Temple University i New York, toen 150 jongeren blanke voorbijgangers aanvielen in een georganiseerde flashmob. Zelfs de politie werd onderworpen aan geweld, schrijft de New York Post, die een van de weinige was die het in de media vermeld heeft.

Bron:

http://www.friatider.se/r-stade-p-trump-d-sparkar-de-honom-s-nder-och-samman

Doe mee met 8.063 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3913 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Op Trump gestemd – wordt in elkaar geschopt

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 11, 2016 om 08:50 //

  Ik eis dat er nieuwe verkiezingen komen ik eis dat Obama blijft zitten tot 2100 en dan nog niet gaat, ik eis dat hij ook na zijn dood president blijft, Ik eis Soros als paus in Rome ik eis DDR socialisme voor het universum en als ik niet krijg wat ik eis steek ik alles in de fik en sla iedereen lens tot ik krijg waar ik recht op heb, mijn zin, omdat mijn mammie en mijn pappie mij ook altijd mijn zin geven.

  Liked by 1 persoon

 2. Het blijven wilden… via de ouder kindzorg stofje bij de vaccinatie doen et voila!

  Like

 3. en langere, christenversie waarbij tevens e.e.a. aan stromingen wordt geconfronteerd, maar alleen voor hen die zoveel religie aankunnen en slechts ter vergelijking. Geluid bij onderstaand vid in den beginne zeker even dempen, is mijn tweede aanbeveling.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: