Nieuw

Leugenpers

Naamloos.png

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Leugenpers

 1. Republikein // november 10, 2016 om 03:46 //

  Soepkip x 2120, en dat is maar een topje van de ijsberg.

  Like

 2. Moet pijpjes grolsch hebben voor het weekend, zijn die ook ergens in de aanbieding ?

  Like

 3. Republikein // november 10, 2016 om 03:56 //

  Waarom grolsch?
  http://www.grolschaanbieding.nl/
  Trouwens, Groenlo is lekker rustig, landelijk. mooie omgeving.

  Like

 4. ‘Het IMF en de Wereldbank helpen de biotechindustrie in de oorlog in Oekraïne. Vergis u niet; datgene wat er nu gebeurt in Oekraïne is diep verbonden met de belangen van Monsanto, Dow, Bayer en andere grote spelers in het spel van de producenten van giftig voedsel.
  Monsanto heeft een kantoor in Oekraïne. Terwijl zij dit niet op iedere hoek van de straten schreeuwen, is het de gewoonte van het Amerikaanse leger om bases te plaatsen in gebieden die ze onder politieke controle willen krijgen. De opening van dit kantoor viel samen met leningen van het IMF en de Wereldbank, bedoeld voor de aankoop van Oekraïense landerijen, allemaal ter ondersteuning van een overname door de biotechindustrie.’
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/01/monsantos-sinistere-rol-in-de-oekraiense-oorlog/

  ‘Russian President Vladimir Putin has outlawed GMO food in Russia, making it a criminal offence to import or produce it in the country. Following Putin’s order to halt the production of all GMO-containing foods last year, the Federation Council has finally approved a bill that will heavily fine anybody caught producing or importing such foods in Russia. Citizens violating the new law will have to pay a fine of between 10,000 and 50,000 rubles ($155 – $770) and companies will be fined a much harsher 100,000 and 500,000 rubles ($1550 – $7700). Rt.com reports: Organizations that need genetically modified organisms for research can be exempted from the imports ban, but they will need to register with state agencies as GMO importers.’
  http://www.lymeforum.nl/forum/viewtopic.php?f=21&t=986

  Wazig verhaal:
  ‘In januari 2015 is besloten dat lidstaten ieder voor zich genetisch gemodificeerde gewassen mogen verbieden, zelfs al voldoen ze aan de Europese regels. Bedrijven moeten ook toestemming vragen aan de nationale overheden vóór ze GGO’s verkopen in dat land, ook al is het goedgekeurd op Europees niveau. Lidstaten mogen geen algemeen verbod op GGO’s instellen. Als gevolg van een verordening hebben lidstaten sinds april 2015 meer vrijheid bij het toelaten of verbieden van genetisch gemodificeerde levensmiddelen en veevoer.’
  https://www.europa-nu.nl/id/vhish9rwahjc/biotechnologie

  ‘In totaal hebben 7 Europese landen aangekondigd het verbouwen van Monsanto’s GMOs niet binnen hun grenzen toe te staan: naast Frankrijk en Rusland zijn dat Duitsland, Schotland, Letland en Griekenland. Daarnaast heeft Hongarije al eerder het gebruik verboden.

  Zowel Rusland als Frankrijk hebben officieel aangekondigd Monsanto’s genetisch gemanipuleerde gewassen te verbieden. “Wat genetisch gemodificeerde organismen betreft hebben we besloten geen GMO in de voedselproduktie te gebruiken,” zei Ruslands vice premier Arkady Dvorkovich tijdens een wereldwijde conferentie over biotechnologie in de Russische stad Kirov volgens RussiaToday.

  “Dit is geen simpele zaak, we moeten grondig te werk gaan en een wettelijke basis hiervoor leggen,” zei hij. Rusland heeft vergelijkbare plannen aangekondigd in het verleden, maar de verklaring is nog belangwekkender nu meer landen overgaan tot het verbieden van GMO in Europa.

  Frankrijk heeft verklaard GMO Vrij te willen blijven door gebruik te maken van de “opt-out” clausule binnen de EU. Met deze clausule kunnen individuele lidstaten van de EU zich afmelden van deelname aan GMO cultivatie.’
  https://apokalypsnu.nl/2015/09/28/zeven-europese-landen-verbieden-monsanto-producten/

  ‘Monsanto en Bayer in één bed!
  Beste vrienden,
  Dit is het slechtste idee ooit voor een bedrijfsfusie.
  Monsanto vergiftigt voedsel en velden. Door Bayer’s pesticiden gaan bijen dood. Nu willen ze fuseren in een megaconcern dat €90 miljard waard zou en de wereldwijde voedselketen zou domineren!
  Met een leger aan lobbyisten proberen de bedrijven het plan soepeltjes langs de Amerikaanse en Europese mededingingsautoriteiten te krijgen te krijgen. Wat wij nodig hebben is een nog sterkere lobby, een burgerlobby.’
  Groetjes Avaaz – 08 – 11 – 2016

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. LINKSE LEUGENPERS | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: