Nieuw

Honderden agenten en detectiepoortjes voor kinderen bij Sinterklaasintocht

naamloos

Telegraaf >>

De haters van de Nederlandse cultuur hebben de Sinterklaas intocht veranderd in een risicowedstrijd. Waar in Engeland bekende hooligans zich op de dag van de wedstrijd moeten melden bij de politie, of met een enkelband thuiszitten, geven Nederlandse gemeenten ze steeds weer een prominente plek langs de route zodat ze de onschuldige kinderen schrik aanjagen en aan het huilen kunnen maken. Als ze dan zo de pest hebben aan Nederland en onze cultuur, dan moeten we ze misschien maar een enkeltje Afrika geven. En mag deze zak dan ook mee, vuilnisman ?

Zo ging het vroeger:

Dat was de opa van Jan Gajentaan (twitter).

Doe mee met 8.099 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Honderden agenten en detectiepoortjes voor kinderen bij Sinterklaasintocht

  1. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 11, 2016 om 12:28 //

    Ja maar, hier kan ik wel lekker op kosten van de belastingbetaler een gratis opleiding krijgen hoor, en hier kan ik heel hard schreeuwen dat ik gediscrimineerd, gestigmatiseerd en gecriminaliseerd en zo wordt , waardoor ik extra subsidie krijg en sneller omhoog kan klauteren op de maatschappelijke ladder, bijvoorbeeld tot nutteloos Kamerlid, die dan woorden uit de taal wenst te schrappen.
    Wil je mij dat allemaal afnemen, nee toch en jouw vuilnis neem ik ook liever niet mee, zou niet weten wat ik daar mee moet. hou dat bij je! Was getekend, een Afrikaans Arabisch Neo Gotische Medelander.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Hundreds of agents and detection gates for children at Sinterklaasintocht – Skender Jashari

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: