Nieuw

De linkse haat op Twitter: Vermoord Trump!

Op dit moment wordt Twitter overspoeld met een vloedgolf berichten waarin aangespoord wordt om de democratisch verkozen president Donald Trump te vermoorden.

De gevestigde media rapporteert met genoegen over de protesten tegen Trump op straat. Wat ze schijnbaar niet beseffen is dat het hier handelt om anti-democratische minachting en haat voor de democratie.

Stel je voor dat de republikeinse aanhang had gedemonstreerd tegen de verkiezingsoverwinning van Barack Obama in 2008. Dan had het aanklachten geregend in de media met veroordelingen over gebrek aan respect voor de spelregels van een democratie – en terecht. Maar nu de media het eens is met de links-extremisten wordt het liefdevol gerapporteerd en legitiem verklaard. En op deze manier ondermijnt de massamedia weer is een keer zijn draagvlak en stimuleert de linkse haat.

(Voorbeelden van deze moorddadige linkse ophitsing op Twitter vind je in de onderstaande link.)

Bron:

http://dailycaller.com/2016/11/09/twitter-erupts-with-calls-for-donald-trump-to-be-assassinated/#ixzz4PaVxBliU

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4121 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

46 Comments on De linkse haat op Twitter: Vermoord Trump!

 1. Dit soort haat is vergelijkbaar met wat destijds gebeurde toen ik voor de Centrum Democraten verkozen werd. Tot aan de verkiezingen was het allemaal democratie en respect voor elkaars denkwijzen, behalve die van de CD natuurlijk, en toen de stemmen waren geteld en het de wijze lieden niet beviel was het haat, bedreiging en aanvallen, en alles daartussen. Diezelfde mensen lopen nu nog rond in de politiek, bepalen de regels en wijzen anderen op morele waarden. Het zijn de meest zielige lieden die er rondlopen, en enkel met geweld kunnen ze hun standpunten en ideeën doordrukken, want via het stemhokje en volgens de regels van respect die daarbij horen hadden ze het nooit gered.
  In mijn optiek zijn de huidige regering van Nedelrand en een aantal daarvoor niet rechtmatig. De positie van de regeringspartijen is verkregen met geweld en niet op democratische wijze.
  Dat rechtmatigt iedere vorm van verzet tegen de huidige machthebbers. Men is aan de macht door moord en intimidatie, niet door vrije verkiezingen. Wat ze ook zeggen, als je partijen opruimt en verkozen leden met geweld op de vlucht jaagt en je kijkt als overheid daarbij gewoon toe en je houdt dan gewoon weer verkiezingen dan ben je een dictatuur, niks meer, niks minder.

  En daarom loopt democratie op zijn einde, omdat niet alle betrokkenen dezelfde regels hanteren en omdat hen die de veiligheid moeten waarborgen uit angst voor hun baantje weg hebben gekeken toen de democratie werd vermoord.

  Liked by 4 people

 2. Like

 3. @ Greengo. Om nou overal muziek clips tussendoor te strooien, wordt, wat mij betreft, vervelend. Ik dacht dat daar de jukebox voor was?

  Liked by 1 persoon

 4. Tenzij het laat in de uurtjes is en totaal bezopen bent. Dan is het een excuus. Dan mag je ook vieze praatjes uitslaan. Waar je morgen weer spijt van krijgt.

  Like

 5. discriminatie en onvermogen tot negeren. bol kapot?

  Like

 6. Toch wel weer leuk om te zien hoe geweldadig links weer eens is.
  Ze lopen te janken als een klein verwend kind, stuur ze naar een werkkamp ofzo of knal ze gewoon af.

  Like

 7. Dat afknallen distantieer ik me. Als beschaafd rechts mens. Ben meer van het heropvoeden in kraft durch freude bungalows.

  Liked by 1 persoon

 8. Als het twaalf uur is geweest mag Greengo weer plaatjes draaien en raar doen. Dan is het hier meestal toch al naar de hel. Het navocht.

  Like

 9. Lol:

  Like

 10. Republikein // november 11, 2016 om 00:21 //

  Happy hour in Mecca Cafe CA.

  Like

 11. De reacties na de Amerikaanse verkiezingen lijkt het meest op een open inrichting met een horde mensjes die hun mening boven die van hun medeburger stellen en de mening van de medeburger veroordelen. De wijsheid en het geljk zijn slechts bij links aanwezig, volgens deze mensjes dan….Links en narcisme zijn nauw verbonden, zoveel is duidelijk. Maar pas op, dat soort waanzin is hier ook aanwezig, en we gaan het op de straten zien. Politieke waanzin is erg, het degraderen van vrouwen tot tweederangs mensen is zie maar godsdienst waanzin of sektarische drang naar totale overheersing is dat pakket in het kwadraat.

  Persoonlijk denk ik dat iedere mening die geen ruimte laat voor nieuwe of herziene gedachten gevaarlijk is, ontwikkeling komt immers van voortschrijdend inzicht. Mensjes die niet in staat zijn tot het reviseren van hun gedachten zijn slaaf van hun eigen denken. De ellende met slaven is dat men iedereen slaaf wil maken, met alle geweld. Of dood, want vrijheid van denken is beangstigend voor kortzichtigheid.

  We gaan het hier ook zien, vanuit alle lagen van de bevolking, de angstige autoritaire mensjes die geweld als middel gebruiken om hun gebrek aan visie en denken te compenseren. Het gemaaid gras complex.

  Liked by 2 people

 12. Tsja, in het land van eenoog is er maar een die kan huilen.

  Like

 13. Euh, in het land der blinden kan enkel eenoog huilen….ach, zoiets

  Like

 14. Rommel, waar is je tekst over tranen gebleven……?

  Like

 15. Rellen, rellen en rellen. Kennelijk goed georganiseerd. dus straks staat van beleg en huaaein obama blijft aan de macht?
  Het linkse spul geeft niet zomaar op.
  En dan al die slimmerikken die protesteren. Te dom om door te hebben dat ye worden gebruikt.
  MAAR … net als met mislims, er valt niet mee te praten.

  Like

 16. Als ze toch iemand willen vermoorden…..
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27001255/___Abdeslam_haalde_terroristen_op___.html
  Judith, Hallooohh!!!??!!!.

  Like

 17. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 11, 2016 om 10:07 //

  Trump heeft gewonnen, maar wat heeft hij gewonnen? Het wordt een schijnoverwinning als hij niet doorpakt. De Democraten zijn druk bezig met BLM van Lynch om een burgeroorlog in de VS te starten. Die is er eigenlijk al. Daar zullen ze vanuit Chicago met black muslims en black panthers mee verder gaan.

  Als Trump niet doorpakt, maar dat zal Trump niet doen cq niet durven, voorspel ik hem de hel in zijn vier jaar. Hij zal na vier jaar niet eens een tweede termijn willen. Trump moet de moed hebben om de nazi’s aan te pakken. Maar ik vrees dat Trump is als alle anderen en dus ‘goes with the flow’.

  De hel staat ons in Europa ook te wachten, de meute die zich links noemt is dermate gewelddadig dat als die niet wordt aangepakt, en dat doet men niet, op termijn terreur gaat heersen. Zij halen radicale moslims binnen omdat zij net als Obama denken dat dit hun bondgenoten zijn om hen te helpen hun DDR idealen te verwezenlijken. Dat moslims hun eigen agenda hebben en hen enkel wensen te gebruiken dringt niet tot de sufkoppen door.

  Als Trump echt anders wil zal hij om te beginnen Facebook moeten sluiten, dit bedrijf is door haar beleid verantwoordelijk voor het geweld dat in de maatschappij plaatsvindt vanuit de vele radicale groeperingen. Via Facebook is binnen korte tijdstermijn een meute van duizenden agressievelingen op te roepen en hoop dan maar dat je niet op de verkeerde tijd op de verkeerde plek bent, als je de verkeerde huidskleur hebt.

  Denk verder aan de zogenaamde Arabische lente en aan de hel die hieruit is voorgekomen. Denk ook aan de vluchtelingenstroom, allemaal lopen ze met mobieltjes rond te stappen, alles is en wordt strak georkestreerd. Er zit een strategie achter. De ‘duivel’ staat voor de deur. De oude nazi’s waren leuke, gezellige padvinders in vergelijking met de meute die er aankomt. Doemdenker? Ik hoop het.

  Liked by 1 persoon

 18. Tijl Uylenspiegel // november 11, 2016 om 11:11 //

  Nou Burger laten we wachten met het beoordelen van zijn daden tot hij werkelijk daden heeft gesteld(of juist heeft nagelaten), wat we nu doen is speculeren op wat hij gaat doen of laten. Het is goed te beseffen dat hoe slecht hij het misschien ook gaat doen het altijd nog beter is dan wat Hillary gedaan zou hebben. Men schermt vaak met de ervaring die Clinton had maar ervaring zegt niks, je kunt het ook twintig jaar verkeerd doen.

  Liked by 1 persoon

 19. De linkse kerk, de politieke correctheid terugbrengen (ik durf niet eens: afbreken te zeggen) zal een kwestie van lange adem worden. Ik denk aan minstens 20 jaar. Het is de heersende richting geworden. De meeste mensen willen erbij horen en dit hebben ze al op de kleuterschool door de strot gedouwd gekregen. Trump zal dit in zijn eentje echt niet klaren. Links zal zich ook weer een tijd terug vechten. Ik zie het als een enorm vliegdekschip. Er wordt nu een beetje aan het roer gedraaid. Het zal nog lang duren voordat dat schip een andere koers vaart.

  Like

 20. Las ik toch ergens dat Trump en Soros ‘bevriend’ zijn; misschien aardig om uit te zoeken?

  Like

 21. En gezien de opmerking op 10:07 is het héél misschien een idee op FB uit de Fenixx-balk te verwijderen. Ik maak nog altijd de fout om interessante zaken op mijn tijdlijn te zetten, maar wellicht is dit juist wel ‘uit den boze’?

  Like

 22. p=m

  Like

 23. Yeh, I am an everyday learning student …

  Like

 24. Republikein // november 11, 2016 om 13:49 //

  Niks nieuws onder de horizon.
  Je bent een racist is einde gesprek.
  Fysiek geweld is einde gesprek, gebrek aan woorden is einde debat dus fysiek geweld.

  Like

 25. Republikein // november 11, 2016 om 14:03 //

  Verboden te kaarten en rode petten op.

  Like

 26. HetZalWeIWeer // november 11, 2016 om 18:47 //

  Terrorisme zit in de mens.

  Om als voorbeeld deze avond te nemen, kinderen komen straks snoepjes ophalen hier, wie niet open doet zal de komende week weer belletjetrek krijgen.
  Wie heeft die kinderen dat bijgebracht om te gaan doen?!

  Allemaal nog erg onschuldig en bij een aantal kinderen zal het erger worden, bij anderen zal het afnemen, maar het was er al wel zonder aangeleerd te hebben van iemand.

  Bij andere verkiezingen zullen er ook wel ongeregeldheden zijn geweest op straat, dat het weg wordt gehouden van ons is een ander verhaal.
  Waar het om gaat is, dat het dus op één of andere manier al in ons zit gebakken, bij de één alleen meer dan bij de ander is alleen het verschil.

  Ik keur het riot wel af, laat daar geen misverstanden over bestaan, maar ik denk niet zo zeer dat het met links of rechts te maken heeft.

  Like

 27. ‘Terrorisme zit in de mens.’
  Algemeen aanvaard en m.i. een groot misverstand en volledig geaard en gevoed door cultuur.
  Een geweldig boek om er eens anders tegenaan (te leren) kijken, is m.i. :
  ‘Wijsheid uit het regenwoud – Wat we kunnen leren van een levenswijze die totaal de onze niet is.’
  Auteur: Stuart A. Schlegel

  Like

 28. HetZalWeIWeer // november 12, 2016 om 10:33 //

  Auteurs hebben het natuurlijk altijd bij het juiste eind… give me a break.
  Alsof de Christelijke cultuur zo geweldig is om nog maar te zwijgen over het Katholieke geloof, waarbij een miskraam, het kindje niet op de begravenplaats van de Katholieke mocht worden ondergebracht… het leed al zo groot is.
  Hoe lang dit geduurd heeft voordat hier een einde aan kwam en voor sommige nog steeds een doorn in de ogen is en dat is een prima cultuur afgezien de tijd het in beslag genomen heeft tot zover te komen.

  Like

 29. HetZalWeIWeer // november 12, 2016 om 13:18 //

  tot nu toe, zijn de berichten van Obama en Hillary persoonlijk zelf dat er samenwerking niet uitgesloten is.

  Like

 30. Ja, dat zal wel, voor de bühne. Tot nu toe heeft geen van beide de doodsbedreigingen en illegale demonstraties veroordeeld of zijn achterban ten orde geroepen.

  Like

 31. Republikein // november 12, 2016 om 13:39 //

  Liked by 1 persoon

 32. Geweldig filmpje !

  Like

 33. Liked by 1 persoon

 34. Liked by 1 persoon

 35. Liked by 1 persoon

 36. Republikein // november 12, 2016 om 15:39 //

  Like

 37. Like

 38. Wat er in zit, komt er vroeg of laat ook uit. Niet voor niets faciliteert links alweer een totalitaire levensovertuiging.

  Like

 39. Gewoon even een klein verschil met grote gevolgen, Wilders roept minder minder en een groep roept op tot vermoorden…………….Ik eh…….. hoor het gerecht niet meer, hallo dit was een serieuse oproep om iemand te vermoorden hoor!!!

  Like

 40. Is die lul uit vaals die Wilders en andere PVVers met een honkbal knuppel wilde doodmeppen al in hechtenis genomen? Lijkt me grond genoeg om kamervragen te stellen over de toepassing van de wet door het OM. Persoonlijk voel ik me bedreigd door de uitspraken van de man en ik denk met mij duizenden andere PVV stemmers, maar dat had het OM ook kunnen concluderen en alvast aangiftes kunnen voordrukken. Waarom is dat nog niet gebeurd?
  Kamervragen, kamervragen….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: