Nieuw

Canada: Parliament Condemns Free Speech

On October 26, Canada’s parliament unanimously passed an anti-Islamophobia motion, which was the result of a petition initiated by Samer Majzoub, president of the Canadian Muslim Forum. The petition garnered almost 70,000 signatures.

According to the text of the petition,

“Recently an infinitesimally small number of extremist individuals have conducted terrorist activities while claiming to speak for the religion of Islam. Their actions have been used as a pretext for a notable rise of anti-Muslim sentiments in Canada; and these violent individuals do not reflect in any way the values or the teachings of the religion of Islam. In fact, they misrepresent the religion. We categorically reject all their activities. They in no way represent the religion, the beliefs and the desire of Muslims to co-exist in peace with all peoples of the world. We, the undersigned, Citizens and residents of Canada, call upon the House of Commons to join us in recognizing that extremist individuals do not represent the religion of Islam, and in condemning all forms of Islamophobia”.

Gatestone Institute >>

Doe mee met 8.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6065 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: