Nieuw

Buhbye cucks, good luck in Mexico

Header via E.J. Bron >>

Filmpje via CDHVDS

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6515 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Buhbye cucks, good luck in Mexico

  1. Waar zouden dievanbijons naartoe vluchten, als we ze de kans geven? Vinden we ze terug in Venezuela bij vriendje Maduro waar ze met hulp van de Internationale Protestanten* en duikboten vol met goud bed, bad en wijf krijgen?

    * De Internationale Protestanten zijn overwegens gristelijke organisaties die zich ook Kerk noemen en uit pure jaloezie zich van de katholieken hebben afgescheiden om zelf een lijst te beginnen en toch hun zetel aan de rechterhand van God te behouden. Dit zijn ook de uitvinders van het Internationaal Socialisme, wat feitelijk Protestantisme is maar dan met zonder God. Slimme zet van deze protestanten want daardoor hadden ze ook die stomme heidenen en atheïsten meteen in de zak.

    Persoonlijk verdenk ik ze er ook sterk van dat ze ook de uitvinders van de Islam zijn en een van hun missionerende dominees die naar Arabië werd gezonden een wat meer bij de omgeving passende naam gaven zodat hij met de Bovenbaas kon spreken. Ze hebben hun normen en waarden één op één van het ene handboek naar het andere overgezet. Opvallend is dat de mens bij al hun ideologiën slechts als slaaf voor de Here geschikt is en niet in staat tot enig goeds, laat staan zelf te denken. Ze willen ook altijd achter de voordeur in de onderbroekjes van kleine kinderen kijken (zie Rouvoet et al.) Zelfs schuld, vergiffenis en boete, zoals bij de katholieken van mijn opoe, kennen ze niet, Denk aan de Christen Unie en DOOD66 als je een voorbeeld van zo’n organisatie zoekt. De SGP valt daar trouwens een beetje uit de toon en is mogelijk zelfs een beetje katholiek.

    Like

  2. “Takkenbossen voor de hel” riep de dominee bij elke begrafenis als troost voor de rouwende familie.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: