Nieuw

Bill Clinton kreeg 600.000 dollar van Achmea

Verzekeraar Achmea betaalde in 2011 600.000 dollar (440.000 euro ) voor een praatje van Bill Clinton. Clinton sprak in het Friese Achlum waar de wortels van Achmea liggen, gedurende 45 minuten. The Washington Postbracht de bedragen in kaart die Clinton kreeg voor lezingen en speeches die hij geeft sinds zijn aftreden als president in 2001. Op uitnodiging van Achmea sprak Clinton in 2011 in Nederland.

Nieuw Religieus Peil >>

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Bill Clinton kreeg 600.000 dollar van Achmea

 1. Republikein // november 10, 2016 om 01:59 //

  Mooi, lekker snel verdiend.
  Hij ging er niet van stotteren maar kocht gelijk een paar dikke bolknaks.

  Like

 2. Republikein // november 10, 2016 om 03:06 //

  Over geld gesproken.
  Het is niet de root of all evil, dat is de hebzucht, God maakt geld niets uit.
  Maar sommige luitjes hebben een deja-vu van niet verklaarbare gebeurtenissen.
  Dat overkomt me regelmatig,echt waar Edjan.
  Zou het duivels zijn?

  De artikels die gaan over Fjodor Dostojewski boeien me ontzettend, ook voor de gelijkenis.
  1.Was een zuiplap. Herkenbaar, proost.
  2.Was een goeie schrijver in gebrekkige stijl.Laat mij maar lekker broddelen.
  3.Had verstand van roulette, ging er failliet aan.Wie niet, lol.

  Es geht bei einer möglichen Bargeldabschaffung um Ihre Freiheit. Das wusste schon der russische Schriftsteller Fjodor Dostojewski: »Geld ist geprägte Freiheit.« So hieß es vor mehr als 150 Jahren in seinen Aufzeichnungen aus einem Totenhaus. Inländische Diktaturen wie der Nationalsozialismus oder die DDR verfügten längst nicht über die heutigen Techniken. Hitler, Stalin und Mao Tse Tung hätten sich sicher über bargeldloses Zahlen sehr gefreut. Diktatur wird damit billiger.

  Solche Techniken verführen machtbewusste Politiker und heute wohl auch die führenden Digitalkonzerne, sich dieser elektronischer Mittel zu bedienen, sie brauchen nicht mehr zigtausende Zuträger oder informelle Mitarbeiter in einem aufgeblähten Staatssicherheitsapparat. In solchen Systemen stehen die Bürger unter Generalverdacht. In Systemen wie der DDR konnte der Bürger aber noch eher Freiheitsgrade bewahren, als in einer Welt, die George Orwells Roman ‚1984‘ entspräche. Aber auch dieser Autor konnte die technischen Möglichkeiten nicht erahnen, die die Digitalisierung bietet. Wenn alles zwangsweise öffentlich gemacht werden kann, gibt es keine Privatsphäre mehr. Die Bürger würden sich immer mehr zurückziehen und immer weniger Vertrauen zu ihren Mitmenschen haben, allenfalls zu einem Kreis besonders enger Freunde. Das hätte auch erhebliche wirtschaftliche Konsequenzen. Tauschaktivitäten, die keine digitalen Spuren hinterlassen, würden zunehmen.
  http://der-klare-blick.com/?p=36527
  Zo, ff een zware draaien, mot geen sigaren, die stinken.

  De gordel van smaragd is geschreven uit geld gebrek door roulette.
  Vraag het maar aan Multatuli, vannacht, in je uittreding.

  Liked by 1 persoon

 3. ?

  Liked by 1 persoon

 4. Rep is onnavolgbaar voor simpele zielen, zoals jij en ik, bij momenten, dat compenseert die dan weer door even later weer met iets briljants te komen. 😉

  Liked by 1 persoon

 5. Republikein // november 10, 2016 om 04:27 //

  Ties Montesquieu.

  Liked by 1 persoon

 6. Ja condooms zitten ook in het pakket bij Achmea ze houden daar wel van naaien en sigaren uit of in Eigen doos .
  Reden waarom ik van verzekering b en veranderd waarom moet ik betalen voor iemand anders zijn geneuk 1
  En 2 het draagt bij aan de genocide pleging op ons Eigen volk/ras dus fuck Achmea.

  Like

 7. polderboy // november 10, 2016 om 09:32 //

  Achmea heeft 1/3 van de zorgmarkt in handen in Nederland. Samen met 3 anderen: 90%!
  http://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2016/infographic-zorgverzekeraars
  Sigarenboer Bill met zijn uurtarief van 600.000$, is voor zorgbestuurders een must om binnen te halen, want dan blijkt dat Nederlandse zorgbestuurders “internationaal gezien” veel te weinig verdienen. Rutte’s “toptalent”, kuch, rochel…

  Like

 8. Ik denk dat ik Rep. wel behoorlijk kan volgen regelmatig, tot dat het weer een buitenlandse taal wordt.
  Dan houd het op, hij blijft het volhouden.

  Liked by 1 persoon

 9. polderboy // november 10, 2016 om 10:22 //

  @Bert 09:42
  Voor zover ik Rep kan volgen, spiegelt hij vanuit zijn kennis van Dostojewski, die de waarde van geld vanuit divers perspectief beleefde, de betekenis van geld. Als ruilmiddel niks mis mee, maar als belichaming van hebzucht een duivels middel.

  Like

 10. @Republikein // november 10, 2016 om 03:06 //

  Dat rode oog op jouw foto, die donkere spleet, is wel heel frappant. Kijk nog eens. En voel iets van herkenning en het-zal-toch-niet. Dit is het eerste sprookje dat een boreling aan den einder ziet gloren. Daarachter ligt het grote onbekende maar dat is ‘m nog onbekend. Als ie door die spleet is wacht hem het paradijs. Sterk dat ze dit ook bij de religies en ideologieën gebruiken. Toch wacht hem een wereld vol gevaren. Voor hetzelfde geld duikt er opeens een bolknak met Bill d’r op geschreven door die spleet naar binnen en leer je de belangrijkste vaardigheid van de slaaf op zeer jonge leeftijd: bukken.

  Liked by 1 persoon

 11. Republikein // november 10, 2016 om 14:23 //

  Ik heb ff geen tijd, misschien vanavond, als er nog iets te melden valt.
  Het bier is bijna op, ben in gevecht met Stichting Repro Recht, en als klap op een kale kut ook met onze bank, ze noemen het SNS.
  Tabak kocht ik gisteren reeds á 111 euri, het getal van de duivel.
  Staat het streepje wel goed?

  Like

 12. Hier, speciaal voor BertG. een vrije vertaling van het Duitse stukkie in een zijner brouwsels. Het gaat over de toenemende overheidscontrole, afluisteren en zo, met als summum de afschaffing van het cash-geld.
  Het uitleggen en verklaren van Republikein wordt misschien wel een nieuw specialisme.

  “… Zulk technieken verleiden machtsbeluste politici en vandaag de dag vast ook de leidende concerns in digitale techniek, om zich te bedienen van deze elektronische middelen. Ze hebben niet langer tigduizenden verklikkers nodig of informele medewerkers in een enorm grote geheime dienst.

  In zulke systemen zijn alle burgers per definitie verdacht. In systemen zoals van de DDR kon de burger echter nog eerder een zekere vrijheid verwerven als in een wereld die lijkt op die van Orwell’s roman 1984.

  Maar ook Orwell kon de technische mogelijkheden niet bevroeden die de digitalisering biedt. Als alles openbaar gemaakt kan en zal worden, is er geen privacy meer. De burgers zullen zich steeds meer terugtrekken en hun medemensen steeds minder vertrouwen, uitgezonderd een paar intimi. Dat zou echter flinke economische consequenties hebben. Er zou een toenemende ruilhandel ontstaan die geen digitale sporen nalaat.

  Liked by 3 people

1 Trackback / Pingback

 1. Bill Clinton kreeg 600.000 dollar van Achmea – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: