Nieuw

Trump stevent af op winst in Amerikaanse verkiezingen

Donald Trump heeft tegen de verwachtingen in een grote kans om de nieuwe president van de Verenigde Staten te worden. De Republikeinse kandidaat heeft de overhand op Hillary Clinton in een aantal cruciale staten.

Volg de laatste ontwikkelingen in ons liveblog

Democratische kandidaat Clinton leek in de aanloop naar dinsdag de grote favoriet, maar Trump heeft de belangrijke ‘swing states’ Ohio (18 kiesmannen), Florida (29 kiesmannen) en North Carolina (15 kiesmannen)  gewonnen en ligt daarmee op koers richting het Witte Huis.

Verder lezen : http://www.nu.nl/verkiezingen-vs/4347989/trump-stevent-af-winst-in-amerikaanse-verkiezingen.html?redirect=1

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

1 Comment on Trump stevent af op winst in Amerikaanse verkiezingen

  1. Rita Verdonk stevende ook af op winst ik wacht nog wel even met rijk rekenen vertrouw nul komma null met die gasten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: