Nieuw

Staat ons uit onverwachte hoek een nieuwe invasie van kansloze asielparasieten te wachten?

Thousands of Muslims to Leave the United States if Trump Wins

There is a city in the United States that has the highest concentration of Muslims. That would be the city of Dearborn, Michigan. There was a video released that says that some Muslim residents would either flee the country or stay and fight the rhetoric that Trump is using.

The Muslim residents there say that Trump would be a danger to the United States of America. The Republican presidential nominee has said that “Islam hates us” and those residents don’t agree with that. Some have said that they will leave for Canada if Trump becomes President.

Verder lezen : http://www.jewsnews.co.il/2016/11/09/thousands-of-muslims-to-leave-the-united-states-if-trump-wins.html

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2047 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Staat ons uit onverwachte hoek een nieuwe invasie van kansloze asielparasieten te wachten?

 1. Duchesne // november 9, 2016 om 19:17 //

  Ons staat een stortvloed aan migranten te wachten, aankomend voorjaar als de oogsten in Afrika weer zijn mislukt komt het pas goed op gang. Het zullen dan vrachtschepen zijn die tsjokvol zitten en overal havens en strand zullen opzoeken. Het beeld zoals het nu is zal blijven maar er zal groter worden gedacht. En dan niet te vergeten, de visa….als een Oekraine bij Schengen komt zal de ene grens open staan en de vliegvelden van Oekraine vol lopen. Niet alle migranten komen met de boot. Hoe groter de massa hoe moeilijker de stroom te stoppen is. En de vraag rijst, willen een aantal landen de stroom wel stoppen of juist aansporen?
  Italie zit al overvol, en stroomt verder vol. Kwestie van wachten tot deze stroom ook op gang komt. En rara waar zal het gros heengaan……daar waar ze staan met welkom in mijn land bordjes.
  P.s. De cijfers van migranten die Europa binnen komen zijn de cijfers van lui die zich hebben gemeld, niet van de anderen die door willen reizen.

  De vakantie naar Italie , Frankrijk en Spanje zullen verder terug lopen dan dit jaar, Frankrijk heeft al veel klappen gehad maar nu na het toeristen seizoen en het opmaken van de balans gaan een hele boel kleine middenstanders die van het toerisme moesten leven over de kop. Deze cijfers vind je nog nergens, maar de ellende is al begonnen voor de gewone Fransen. Dit is de indirecte schade, gevolg van een steeds gevaarlijker wordend land., van steeds geweldadigere berovingen en diefstallen. Frankrijk gaat binnen afzienbare tijd de grenzen dicht gooien en terug controles voeren. Het is het totaal plaatje dat we niet zien en onze politiek altijd zullen ontkennen. Een dief die steelt voor 100 euro maakt ook nog schade, misschien ook voor 100 euro. De opsporing en berechting kosten misschien aan werk en man uren wel 1000 euro, de verzekering moet 200 euro dokken voor de schade en de bestolene is een stuk veiligheid kwijt. Neem 1200 euro aan totale schade tegenover een eerste schade van 200 euro en een opbrengst voor de dief van 100 euro. We gaan een cultuur tegemoed waar diefstal niet meer zal worden vervolgd en waar geld zal worden afgedwongen in ruil voor het op dat moment niet bestelen. Het zal betaald worden en de schade zal zo collectief gedragen worden.

  Reken voor de grap maar eens door wat schade is van 100.000 migraten die 1 diefstal met schade per dag plegen. Neem daar de helft van, of een kwart.

  Binnen Europa zal in een tijdsbestek van minder dan tien jaar een Islamitische staat met dito grond worden afgedwongen, mogelijk in ruil voor een stukje “orde”, op Islamitische wijze.
  Iedere dag dat er nieuwe migranten Europa binnen komen is een dag te veel, een dag extra waardoor de vijand sterker word en de westerse samenleving meer doden zal kosten wanneer er eenmaal een grote oorlog komt. Tot die tijd zal het veel overvallen, berovinge, verkrachtingen en moorden tot gevolg hebben, en een in verval rakende samenleving. Samenlevingen bestaan bij de gratie van het voordeel voor iedereen, in de vorm van veiligheid en ondersteundende zaken zoals onderwijs, zorg en handel. Die voorwaarden raken steeds verder in de knel en dit valt nog niet op door de trage analyse ervan, maar het is als een stoomwals die doorploegd, ongeacht wat statistieken en politieke verklaringen ook zeggen.
  Het verval is al begonnen, en de mensen die leven van de luxe zaken zoals vakantie krijgen de eerste klappen. Griekenland, het is erg stil over Griekenland, alsof het niet meer bestaat.

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. @Duchesne // november 9, 2016 om 19:17 //
  Ik begin toch serieus te denken dat de eu-potentaatjes ze expres binnenhalen met de bedoeling een tegenstribbelende bevolking het zwijgen op te leggen. Er heeft bij mijn weten nog nooit in de geschiedenis een dergelijke zwijnerij plaatsgevonden.

  Like

 4. Wie over ene grote groep mensen controle wil uitoefenen heeft ofwel een absolute macht nodig ofwel een ander middel om de groep te laten volgen. Onderwijs en ontwikkeling en wijsbegeerte zijn funest voor de leiders die totale macht nastreven, als je dan een sekte hebt met een leer die onderzoek verbied en absolute gehoorzaamheid eist dan heb je een ideale bevolking om te overheersen. Dat ze elkaar de kop inslaan is relatiief, zolang ze maar belasting betalen en niet zelf gaan denken of iets van vrijheid in hun kop krijgen. En als je in je achtertuin een steeds hoger gemiddeld IQ hebt rondlopen is het een optie dit IQ te vervangen voor een constant laag IQ met een rem op groei.
  We zijn als Europeanen voor onze leiders een last, dus geeft men ons er een last bij. Een concurrent om te bevechten met als beloning dat een van de twee mag blijven leven. Heel subtiel en tegelijkertijd heel basic, want rede of logica is iets van gelijken die samen een weg zoeken. met onze nieuwe burgers is er geen onderhandeling mogelijk want onze opvatting over juist en onjuist verschilt nogal……

  Het is beter als Erdogan de poort open zet en er op korte tijd nog een paar miljoen binnen stromen, want nu word het een etterende wond die steeds verder ontsteekt en de zuster plakt pleisters en de dokter mag pas geroepen worden als de patient verkleurd. Zoiets dus.

  We worden vervangen omdat we te ver zijn ontwikkeld om het nog te accepteren dat we worden geregeerd zoals in de middeleeuwen. Een bevolking die van zijn leiders verantwoording eist is gewoon lastig. Moslims zijn gewoon moslim en blind volgzaam in hun sekte. Ideaal om te regeren zonder vragen. Vraag een moslim wart de verlichting was en ze wijzen naar een lamp. Zoiets dus.

  Liked by 1 persoon

 5. Mossels laten zich niet overheersen door ongelovige.
  Ze erkennen geen wetten van een land behalve de eigen regels.
  En ze gaan nooit een bijdrage leveren, alle eigendommen zijn ze al belooft volgens hun”leer”,
  dus daar hebben ze gewoon recht op.
  Volgens mij toch iets waar ze geen rekening mee gehouden hebben.

  Like

 6. Like

 7. @Duchesne // november 10, 2016 om 21:41 //
  Goeie. Helemaal mee eens.
  @BertG. // november 10, 2016 om 21:48 //
  Ook mee eens. De mohammedanen zitten op een middeleeuws niveau. Alles wat gebeurt, is de wil van alllalala. Dus het is min of meer verboden om naar causaliteit te zoeken: oorzaak en gevolg: dit gebeurt omdat deze zaken eerst zijn gebeurd. Dat soort nadenken leidt tot beheersing van gebeurtenissen. Mag niet. Alles is nl.de wil van Allalal. Geen renaissance, geen verlichting. Het is duister in die koppen. En dat blijft zo.
  @Duchesne // november 10, 2016 om 21:41 //
  Dat betekent dus, dat de maatschappij die men nastreeft, niet meer in staat is tot uitvindingen, wetenschap en techniek. Het betekent dat de bevolking (wegens ontbrekende medische technologie en energievoorziening) op termijn zal slinken tot ca 10% van nu. Dat er met grote regelmaat besmettelijke ziektes over de aarde razen. Eerst kon ik niet geloven dat onze overheden zo iets onverantwoords zouden doen. Maar met de Paaseilanden in gedachte, weet ik dat ze tot alles in staat zijn om zichzelf te verrijken. Al trekken ze de hele wereld mee in hun ondergang.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: