Nieuw

Ebru Umar “Trump is een verademing”

Een blinde zag het aankomen maar half journalistiek Nederland moest per se naar Amerika afreizen om het feestje van Clinton te vieren. Dat Trump zou winnen, ging er bij al die lieden niet in. Ja journalistiek, het was ooit een vak. In plaats daarvan spatte het moralisme en de indoctrinatie de afgelopen maanden van de beeldschermen: Trump is bad, very very bad! Hillary is een vrouw, very very good! 

Gejuich door lieden die allemaal tegen het vrouwenquotum zijn maar juist die vrouw, die zich haar hele leven heeft laten piepelen door haar overspelige man gelijk een afhankelijke huisvrouw zonder baan uit een arbeiderswijk, moet opeens President van the free world worden?!

Verder lezen : http://www.metronieuws.nl/columns/2016/11/trump-is-een-verademing

Doe mee met 7.626 andere volgers

About Bolo (1831 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Ebru Umar “Trump is een verademing”

 1. Hoi Ebru, Zo is het , en niet anders. Ging om 0.03 naar bed zag het niet meer zitten , maar de verrassing om 8.30 was des te leuker. Heb Pechttold& consorten al op twitter hun vet gegeven..Was wel lekker..

  ________________________________

  Like

 2. Ebru is my baby. ;)) Goed gesproken. Eerlijk en oprecht zoals we haar kennen.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 10, 2016 om 11:21 //

  Precies acht jaar geleden stond de halve wereld ook te juichen. Nu werd alles anders. Nu kwam alles goed. Ik was een doemdenker en pessimist, deed niet mee en doe dat ook nu niet. Of nu de miljardair T. beter is dan die andere?

  Het enige dat ik hoop is dat deze T. begrijpt dat het niet in het belang van de wereld is dat de islam gekken uit SA door gaan met hun verovering idiotie en dat een kernoorlog met Ruisland dat ook niet is, pas dan zal ik juichen, niet eerder.

  Liked by 1 persoon

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 10, 2016 om 11:30 //

  Sorry Ruisland moet natuurlijk zijn Rusland

  Like

 5. @bedonderde burger nr 16.000.001 // november 10, 2016 om 11:21 //
  Je hebt gelijk. Dit was het “makkelijke” deel. Als links/ “democraten” zich gedragen als de Franse adel in de 18de eeuw, en de slachtoffers van hun beleid uitschelden voor “deplorables” dan zullen die deplorables dus wel stemmen op de man die zegt iets voor ze te gaan doen. Punt 2 is moeilijker: dat waarmaken.

  Behalve wat jij noemt, hoop ik ook dat hij begint een einde te maken aan de politieke correctheid en de daarmee gepaard gaande taalverloedering. En dan heb ik het niet over typo’s en dt-fouten. Eerder over voorbipsen en zo.

  Like

 6. @ bedonderde burger nr 16.000.001 // november 10, 2016 om 11:21,
  Wel Trump zoekt goede relatie met rusland en heeft schijt aan SA, past dat in je straatje?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: