Nieuw

Anti-Islamisation PEGIDA Founder Banned By Home City

The founder of counter-Islamistation strolling movement PEGIDA, Lutz Bachmann, has been handed a five-year protest ban by the city of Dresden, but the order will do nothing to control the marches which have gathered tens of thousands of supporters.

The ban on Mr. Bachmann  the founder of the protest movement which has spread to a number of other German cities and European nations and his co-organiser Sigfried Däbritz, comes after supporters of the Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West (PEGIDA) heckled German chancellor Angela Merkel at a unity day event.

Breitbart >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: