Nieuw

Amerikanen vluchten voor Trump: Site Canadese immigratiedienst plat

De overwinning van Donald Trump in de strijd om het Witte Huis lijkt veel Amerikanen angstig te stemmen. De website van de Canadese immigratiedienst is sinds dinsdagavond al urenlang onbereikbaar.

Volgens de laatste cijfers van Google Trends is er al meer dan 500.000 keer gezocht op het onderwerp ’immigratie Canada’.

Telegraaf >>

Laat ze maar naar Canada gaan, moet er niet aan denken dat we naast de mosliminvasie hier straks ook allemaal vluchtende Clintonians over de vloer krijgen.

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Amerikanen vluchten voor Trump: Site Canadese immigratiedienst plat

 1. zal de eerste dagen zijn,alles wordt veel te paniekerig voorgesteld

  Like

 2. Dat is mooi kan al het vuil hier na de overwinning van de PVV naar belgie of duitsland vluchten 🙂

  Like

 3. Nee, eerst zullen ze berecht moeten worden, daarna wegens verraad het Staatsburgerschap ontnemen.

  Like

 4. Geen paniek medelanders. Wij vluchten toch ook niet voor Pinoccio Sorry Rutte, Shrek Samson, Moestuintje Klijnsma en Gladjanus Pecholt. Nederland is oh zo correct en ageert tegen Donald Trump. Maar wij worden van alle kanten genomen door de Haagse clique. De Amerikanen waren het beu en hebben terecht een vuist gemaakt tegen het establishment. Het zal echt wel goed komen met de USA. Wanneer wordt het Nederlandse volk wakker?

  Like

 5. HetZalWeIWeer // november 10, 2016 om 11:26 //

  Dus iedereen die naar de immigratie Canada site kijkt gaat?!

  Like

 6. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 10, 2016 om 11:38 //

  Maak als ze hierheen komen je borst maar nat, het zijn allemaal gewelddadige types. Iedereen die anders denkt wordt in elkaar gemept door de apostelen van Obama en Clinton.
  Aan de andere kant, misschien dat wij dan allemaal welkom zijn in de VS, een soort ruil dus. Zij hier met hun SA islam jihadistische vrienden en wij daar met hopelijk normale mensen.

  Like

 7. Initiator of the petition, Muslim Brotherhood-affiliated Samer Majzoub – The question, naturally, is whether Canada’s motion will be replicated in other parliaments in the West. The OIC is particularly active in Europe, having opened a Permanent Observer Mission to the European Union in 2013. The OIC also recently formed the so-called Contact ‎Group for Muslims in Europe, whose formation was announced at the OIC Istanbul Summit in April 2016, and includes Turkey, Saudi Arabia, Pakistan, Algeria, Egypt, Somalia, Malaysia and Jordan. The OIC is aggressively promoting the so-called Istanbul Process, which aims to forbid all criticism of Islam and make this ban a part of international law. Organization of Islamic Cooperation (OIC)
  Saudi Arabian flag flew on Parliament Hill in Ottawa on November 2, as Canadian public officials met with a so-called “human rights” commission from Saudi Arabia. This commission publicly supported Saudi Arabia’s mass executions ..

  https://www.gatestoneinstitute.org/9296/canada-parliament-condemns-free-speech

  Like

 8. http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/buitenland/26994406/__Demonstranten_noemen_Trump__Hitler___.html

  Links is boos en demonstreert in New York. Trump = Hitler en zo.
  In 1958 nog een sympathieke beweging die de muren van het establishment bestormde, ondanks alle gescheld en gedreig.
  In 1968 al zelf establisment en een moralistische zeurpartij.
  In 1978 vet vertegenwoordigd in de hele overheid en alle uitvoerende organen en het morele gelijk onaantastbaar als van god zelve. Een tegenbeweging begint hun muren te bestormen. Schelden en dreigen en liegen zijn hun deel.

  Nu op weg net zo onsympathiek en dictatoriaal te worden als hun lievelingen: de mohammedanen.

  Ik schrijf toch niet te begrijpelijk?

  Like

 9. Zelfs South Park zat fout. Had ik niet van ze gedacht maar ze vonden Trump maar helemaal niks en gingen uit van de overwinning van Hillary (die ze ook maar niks vonden). Ik vroeg me al af, hoe ze dit recht gingen breien. De nieuwste uitzending kwam ook maar niet. Nu blijkt dat ze alles hebben moeten herschrijven en dat de volgende episode pas in 2017 komt.

  Voor diegenen die hun TV naar het milieustation hebben gebracht: South Park is een soort tekenfilm voor volwassenen. Meestal wel satirisch. Jaja, dat is mijn niveautje.

  http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/26995201/__South_Park_herschreven_door_verkiezingsuitslag__.html

  Like

 10. Die amerikanen komen Canada niet in tenzij ze op syriers lijken

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: