Nieuw

We hebben uw hulp nodig om Rutte te slopen

We doen ons werk hier met plezier en vanuit de overtuiging dat we het goede doen. We doen het met inzet, en elke dag weer, gratis ende voor niks enzo. Omdat we ons land willen redden. Het kost ons veel tijd en dat hebben we er graag voor over. We zijn een klein radertje in het grotere geheel.

Nu willen we een filmpje maken. We maken soms wel zelf filmpjes, die staan hier, en dat is vrij tijdrovend dat maken van filmpjes. Neree is onze filmer. Nu willen we een ander filmpje maken. We willen een filmpje maken van reeds bestaande fragmenten, van al de leugens van Mark Rutte. Voor de verkiezingen.

De PvdA is gelukkig zelf al bezig zich af te breken, dus dat slaan we goedkeurend gade en bemoeien we ons verder maar niet mee. Maar de VVD zijn de grootste schijnheilen en hypocrieten en leugenaars, en tevens de grootste concurrent van de PVV. Op twitter richt ik me dagelijks op de VVD, want de VVD beweert streng te willen zijn op (moslim)migratie, maar onder Rutte heeft de invasie ongekende vormen aangenomen. Onder de jihadist Von Aartsen mag ISIS vrijelijk de Jodenjacht aankondigen in Den Haag. De VVD is zonder twijfel de foutste partij sinds de NSB.

Het is de minister-president van de VVD die een deal met het fascistoïde Turkije gesloten heeft om ze 6 miljard te geven, terwijl Turkije bewezen ISIS sponsort. Er is niet heel veel slechte wil voor nodig om te beweren dat Mark Rutte ISIS sponsort. In praatprogramma’s zullen weer Halbe Zijlstra en Dilan Yesilgoz verschijnen de komende tijd om uit te dragen dat de VVD toch echt streng is. In werkelijkheid importeert de VVD meer mohammedanen dan ooit in de geschiedenis.

Met Dilan heb ik heel wat discussie gevoerd, tot ze me op negeren zette. En dat is soms heel verhelderend:

naamloos

De tekst waar ze op doelde was een plaatje. Dat u niet denkt dat ik ‘rare’ dingen verstuur. Sloeg op plaatje boven dit stukje (en er staat tekst in het plaatje ..). Ik vroeg of ze voor een AZC in de Bijlmerbajes gestemd had, lijkt me een redelijke vraag van een Amsterdammer aan een raadslid. Ze geeft ronduit toe dat de VVD voor AZC-s is in de tweet, wat dat betreft was mijn doel bereikt.

Maar ik wijd uit, omdat ik wilde waarschuwen voor de islamkritische en immigratieretoriek die we de komende tijd ongetwijfeld voorgeschoteld gaan krijgen van de grootste islamimporteurclub in de geschiedenis van Nederland, de VVD.

De hulpvraag:

We zoeken stukjes film van Mark Rutte waar die bewezen leugens uitspreekt. We kennen allemaal de uitspraak; ‘geen cent meer naar Griekenland’, en ‘1000 euro voor iedere Nederlander’. En er zijn heel veel meer uitspraken. Dat valt tekstueel allemaal wel te onderbouwen, met linkjes naar artikelen enzo. Maar we willen graag de filmbeelden, dat we ze kunnen knippen en plakken (en er wat tekst aan toe kunnen voegen). Nou heeft Mark een beetje heel veel leugens uitgesproken en is het dus ook heel veel werk om al die leugens, filmisch,  op te zoeken.

Maar beeldmateriaal is sterker dan tekstmateriaal voor het vormen van de publieke opinie, dus we willen wel graag dat filmpje maken.

We zoeken:

Uitspraken van Rutte. In principe kunnen we uit elke uitzending van de publieke omroep knippen, RTL ook, en You-tube was al nooit een probleem.

We zoeken dus ‘foute’ uitspraken van Rutte, en doen daarbij een beroep op u. We hopen ze dan hier in de comments te verzamelen, en dan maken wij er een filmpje van.

 

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on We hebben uw hulp nodig om Rutte te slopen

 1. https://youtu.be/IqbRuZ8b7F0 : geert wilders en pechtold en mark rutte noemen die mensen islamitische aap. Doe eens normaal man………………………………………….

  https://youtu.be/MKnCPn3Mk4E : Rutte ‘We zijn in oorlog met IS, en niet met de islam’ ( vandaar de grenzen open natuurlijk………..)

  https://youtu.be/8InT6C-XQwU?list=PLcvYz44f3SoWWZzBOnw5LodkqA7lW-zVH : ‘Probleem-Turken kunnen OPPLEUREN’ – Rutte vs Samsom

  https://youtu.be/JqYQjIbvREo?list=PLcvYz44f3SoWWZzBOnw5LodkqA7lW-zVH : Rutte niet enthousiast over luchtidee van Samsom. Premier Rutte is niet enthousiast over het idee van PvdA-leider Samsom om met vliegtuigen honderden erkende vluchtelingen uit Turkije te laten komen om zo de mensensmokkelroutes overbodig proberen te maken. Rutte deed zijn uitspraken in het programma Eenvandaag. ( vandaar dat ze nu via boten en met vliegtuigen via Duitsland worden opgehaald.)

  https://youtu.be/xNrfZ6EHL-4 : Mark Rutte liegt over Griekenland en valt door de mand

  https://youtu.be/_3G_M_x10-s : Rutte: tuig van de richel in Zaanstad

  https://youtu.be/jtrSiBAvWww : Minister-president Mark Rutte krijgt een vraag over Zwarte Piet ( maar ook over zijn opmerking naar Wilders over diens opmerking over Marokkanen in Nederland)

  https://youtu.be/c0h9t4heQAA : ‘Mark Rutte wist van misstanden Co Verdaas’

  https://youtu.be/pq2v6P2g3d8 : uitzending Pauw: Mark Rutte doet stevige uitspraken over jongeren Zaandam

  https://youtu.be/IgApVoqKjm4 : Gelijke kansen, berechting……we moeten het niet hebben over waar ze vandaan komen maar waar ze naartoe gaan………………

  https://youtu.be/kvMRGNM1k3A: vanaf 1.00 minuut: Mark Rutte haat het woord multiculturele samenleving

  https://youtu.be/RzIim4SMrd4 : Congres VVD : Gepubliceerd op 2 jun. 2015

  “De VVD is niet alleen de hoeder van de economie. Wij zijn ook de vaandeldragers van de waarden van hardwerkend Nederland. Laten we die waarden met elkaar, en nog meer dan we al doen, met kracht blijven uitdragen.” ( vandaar dat al dat geld van die hardwerkende Nederlanders naar media propaganda gaat in binnen en buitenland ( denk aan Clinton) en naar Brussel, die geen verantwoording hoeft af te leggen en natuurlijk naar Griekenland en Turkye……………say no more)

  Misschien heeft u deze al, zal er later nog emer proberen te vinden.

  Like

 2. Ik denk dat als je bij google of youtube intikt, leugens van rutte, dan ben je er al.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // november 8, 2016 om 08:13 //

  Ik las de kop van het artikel en dacht even dat jullie een crowdfunding gingen doen om Rutte door een pro te laten ruimen. Jammer, het zijn slechts filmbeelden. Nog steeds fijn dat er iets gebeurd, begrijp me niet verkeerd, maar ik had even een warm gevoel van binnen vanochtend.

  Ik heb ook een vraag: wanneer zijn verkiezingen niet geldig? Als er een paar stembureaus ontploffen of een partij criminelen blijkt te verstoppen onder zijn bestuursleden? Kortom, wanneer is een verkiezing ongeldig.

  Succes met film knippen en plakken trouwens, goed idee, ff confronteren met de leugens.

  Liked by 3 people

 4. Maak liegen een Olympische sport, dan hebben we een zekere gouwen plak.

  Liked by 1 persoon

 5. Deleuegenoptafel // november 8, 2016 om 13:41 //

  Minder Europa???????????
  Wanneer dan?
  Als pinksteren en pasen op één dag vallen zeker!

  Like

 6. Eerst de man dan de bal ?
  Waarom alleen Rutte afbreken ik zou zeggen begin bij de basis de gehele partij die al jaren de kiezer eigenlijk kompleet in de zijk neemt.
  Of zijn we het Rita Verdonk Rutte debakel alweer vergeten ?
  De stemmer kiest met een overweldigende meerderheid voor Rita Verdonk en die wordt gewoon door de partij gedumpt .
  Landveraders an het eerste uur dat zijn het die hele D kliek .
  http://www.npo.nl/mark-vs-rita-hoe-de-vvd-bijna-ten-onder-ging/16-12-2013/AVRO_1653095

  Liked by 3 people

 7. En al dat geld dat ze aan de clinton foudation gaven zonder burger toestemming.

  Like

 8. Leg dan ook de gezichtsuitdrukking van deze zak vast als Wilders hem vragen stelt ivm de gelukzoekers instroom of het debat na de aanslagen Parijs en Brussel.

  Like

 9. Overvolle zalen als er een film over Rutte en zijn kabinet van leugens en bedrog word gemaakt! (speeltijd 8 uur)
  Maar dan mag je wel een vrije dag nemen om hem af te kijken en brood meenemen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. We hebben uw hulp nodig om Rutte te slopen – jroam

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: