Nieuw

Duitse zeiler ontvoerd door moslims

De kop in de Telegraaf is dan weer tekenend. Daar staat ‘door moslims’ er niet bij in de titel, maar daar kom je later pas achter. Het is net als met die Afrikaanse ogen-uitsnijder in dat andere stukje van vandaag, in de media stond dat een Nederlander een Belg van zijn ogen ontdaan had. Pas als je verder las kwam je er achter dat het om Afrikanen uit Djibouti ging. Het zal ongetwijfeld niet heel lang meer duren voordat er alleen nog staat Nederlander, Belg, Duitser. En dan is de leugenpers compleet.

In dit geval was het een hele hele domme Duitser. De Duitser werd namelijk al voor de tweede keer door moslims ontvoerd en heeft blijkbaar niks geleerd van zijn eerdere ervaring. Acht jaar geleden werd die al eens door Somalische piraten ontvoerd en nu door de jihadisten van Abu Sayyaf in de Filipijnen.

En geloof me (ik weet wel iets van bootjes al ben ik geen zeezeiler), maar zeezeilers weten heus wel waar het wel en niet gevaarlijk is. Bovendien is het toegestaan om bewapening op je schip te hebben in internationale wateren. Dubbeldom dus. Abu Sayyaf ontvoerd vaker toeristen, dit voorjaar werden er nog twee Canadezen onthoofd en sinds 2012 houden ze ook een Nederlander gegijzeld.

MANILLA – Een 70-jarige Duitser is volgens het Filipijnse leger door moslimextremisten ontvoerd van zijn jacht. Telegraaf >>

We zouden de Filipijnen moeten steunen in hun oorlog tegen de islam. Overal waar islam oorlog voert zouden we de niet-islamitische partij moeten steunen. Dan kunnen we met goed recht actief oorlog voeren tegen islam. Het is onzinnig om in 100% islamitische landen als Afghanistan in te grijpen. Het maakt niet uit wie je daar steunt; ze zijn allemaal fout. Niet doen dus, maar er zijn zat gebieden op de wereld waar islam in oorlog is met niet-islamieten, en daar moeten we helpen.

Gebruik daar je ontwikkelingsgeld maar voor in plaats van het aan de Clinton Foundation te geven die het huwelijk van Chelsea Clinton er mee financiert.

Over wapens gesproken en Somalische piraten. Als die Duitser een fatsoenlijk boordkanon gehad had, was die nu niet ontvoerd geweest. Geweld is de enige taal die islam verstaat.

naamloos

Via http://somalicruises.com/

Voor de Filipijnen is al lang geleden een werkbare oplossing uitgedacht:

Het is tijd dat we met werkbare oplossingen komen tegen de islam en het daaruit voortkomende terrorisme. De tijd van taakstrafjes is voorbij.

general-pershing

Leger en politie moeten andere ammo krijgen. De huidige is toch op er is niet eens munitie om mee te oefenen en dan krijg je dus dat ze terwijl ze al op missie zijn met 40 jaar oude mortieren gaan oefenen in Mali en dat er soldaten dood gaan zonder dat er een vijand in de buurt was.

ByNHA5wIQAAudY9.jpg large

Jihawg Ammo: Pork-laced Bullets Designed To Send Muslims Straight ‘To Hell’

Lees verder op Fenixx >>

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on Duitse zeiler ontvoerd door moslims

 1. Bij die implants op de laatste foto zie ik jammer genoeg geen hollow points staan waarmee je de weg naar het paradijs wat ruimer maakt. Mag je er dan, als implantaatbestuurder, zelf maar een dum-dum van maken?

  Like

 2. Even over zeezeilers, welkomstmeisjes, ontwikkelingsdeugnieten en andere Oslo-gesymdroomden: wie zegt dat die gijzelaars niet met zichzelf als gijzelaars bij de gijzelnemers, piraten en andere gelovigen staan te leuren om onze arme voorouders, waar wij tenslotte van afstammen omdat ze toen al een keer Afrika verlieten om de Neanderthalers te gaan zieken, om die voorouders van de moderne mens aan een paar centjes te helpen?

  Zelf stam ik trouwens niet van die moderne mens af, ik lijk nog steeds op mijn voorouders, de Neanderthalers, waarvan er gelukkig nog zat konden ontsnappen. Mag ik nu aangifte doen tegen alle Afrikanen omdat ze mijn voorouders best onheus bejegend hebben? Is er al een referendum? Neanderthaler Partij in Nederland?

  Liked by 1 persoon

 3. Goed idee trouwens, de Nederlandse Neanderthaler Partij, de NNP.
  Om het echte oer gevoel in u naar boven te halen voor de oorspronkelijke Nederlander.
  Ik ga vast een mooie knots uitzoeken.

  Liked by 1 persoon

 4. Als lid van de Nederlandse Neanderthaler Partij mag je geheel volgens eeuwenoudste tradities de meiden aan de haren naar je hol toe slepen om ze na een instemmend knikje helemaal uit elkaar te scheuren. Er zijn nog véél meer leuke tradities en voordelen dus: Zorrug dat je d’r bij komt!

  Ik krijg trouwens als Neanderthaler een heel apart gevoel van binnen als ik de Naam Nederlandse Neanderthaler Partij alleen maar hoor, inclusief een geweldige opstander. Goh, dat ik die nog had!

  Liked by 2 people

 5. Godverdomme edjan, hoe kom je nou weer aan een foto van mij.
  Ik dacht al zo iets dat er vorige week iemand stiekem een foto van mij maakte.
  Wist helemaal niet dat dat op internet stond, ik had graag een beetje anoniem gebleven.
  Nou weet iedereen het, ik merk het wel morgen met boodschappen doen of ze mij herkennen.
  Maar blij ben ik er niet mee, dat begrijp je.

  Liked by 2 people

 6. Neanderthalers en mensen hadden al 125.000 jaar geleden seks met elkaar.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/02/18/neanderthaler-had-al-vroeg-mensen-dna-1592938-a400960

  Like

 7. Ja leuk, plak mijn zuster er ook even bij.
  Nou die kan ook niet meer over straat.

  Liked by 1 persoon

 8. @Edjan november 8, 2016 om 16:23

  …Neanderthalers en mensen hadden al 125.000 jaar geleden seks met elkaar…

  Mijn, en, mogelijk zelfs, onze voorouders, de Neanderthalers worden in de NRC neergezet als bonkige bouwvakkers terwijl ‘mensen’ een edele verwijfde soort was omdat ze uit Afrika waren gedobberd om overal hun cultuur te verspreiden. En hun ziektes, ooguitstekerij, spugen en graaien in de kratten met sperciebonen met zich meenamen. Nu zijn ze opnieuw bezig om Afrika te verlaten. Dit keer echter is niet alleen de Neanderthaler bedreigd maar ook een deel van hun voorouders, die nu Homo Sapiens wordt genoemd, die bij de vorige grote volksverhuizingen hier naartoe kwamen en met hun uitwerpselen en kadavers ervoor zorgden dat het stuk moeras dat wij nu Nederland noemen wat opgehoogd werd. Bij dat homo sapiens kun je trouwens sapiens er wel af laten.

  Stem Nederlandse Neanderthaler Partij

  Liked by 1 persoon

 9. @Breinbrouwsels // november 8, 2016 om 22:57 //
  Ik wil toch wel even waarschuwen voor deze populistische, ultra-rechtse partij. Neanderthalers hebben altijd ons, mensen gediscrimineerd. Toen wij op de vlucht sloegen voor vreselijke gebeurtenissen in Afrika, wilden ze ons niet binnen laten, sloten ons op in AZC’s, en begonnen meteen met die partij te stichten. Terwijl het zelf kannibalen zijn! Stem er niet op. Ze zijn niet netjes. En ze hebben ons ook verkracht.
  https://www.scientias.nl/bewijs-gevonden-neanderthalers-kannibalen-waren/

  Nu Samen Vooruit. Nationale Homo Sapiens Partij.

  Liked by 1 persoon

 10. @Edjan // november 8, 2016 om 23:38 //

  Ik wilde slechts een eigen partij voor ons, de Neanderthalers, vandaar de naam. Dat van die discriminatie, toen jullie je Homo gingen noemen omdat jullie zo sierlijk konden dansen terwijl jullie gelijktijdig op je peniskokers stond te fluiten is weer een stuk propaganda waar een van jullie nakomelingen, Goebbels (wat een kudtnaam*) trots op zou zijn en met bijpassend plassertje rond had gaan stappen. Armpje en plassertje omhoog, gelijktijdig, mooi voor jullie partijposter.

  Dat discriminatieverhaal is natuurlijk ook niet waar. Onze vrouwen stonden met welkomstborden aan de rand van het huidige Europa en nodigden jullie van harte uit. Als jullie dan heel verlegen met de punt van je voet maar een beetje in het zand stonden te draaien, sleepten onze meiden jullie dan maar aan de haren naar hun grot om het ijs te breken en geheel in onze traditie flink uitgewoond te worden onder het begrijpende oog van de mannen die dat dagelijks een paar keer meemaakten en toch nog tijd voor wetenschapsbeoefening hadden en dingen konden gaan uitvinden.

  En dat van die kannibalen is weer zo’n woordspeling in de verhalen van de troubadoers. Door hun altijd vrolijke inborst en positieve instellingen kunnen Neanderthalers niet balen. Dus als de rondtrekkende politici het over de Neanderthaler hadden noemden ze hem op geheel Indiaanse wijze “Kan Nie Bale’.

  Met collegiale groet,
  namens de Nederlandse Neanderthaler Partij

  PS Ik verheug mij zeer op de komende lijsttrekkersdebatten

  * Die hele door de politiek afgedwongen verliefnaming voor te duidelijke woorden werkt voor geen meter. Ik kan in dit geval het woord ‘voorbips’ niet uit mijn toetsen kloppen.

  Liked by 1 persoon

 11. De Neanderthalers waren de uitvinders van de feminisering en de inbouwkeuken. Als je het niet gelooft kijk dan zelf maar even http://tinyurl.com/ohwk7bc

  Liked by 1 persoon

 12. Tja Breinbrouwsels, nu je met een dergelijke objectieve en vooral onpartijdige bron komt, móet het wel waar zijn wat je zegt. Veel succes met je nieuwe partij.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: