Nieuwsticker

Anonymous Release Bone Chilling Video of Huma Abedin that Every American Needs to See

Doe mee met 7.215 andere volgers

About Fubar (4521 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Anonymous Release Bone Chilling Video of Huma Abedin that Every American Needs to See

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 9, 2016 om 09:51 //

  Als je in oorlog bent laat je niet personen die bij je vijand horen vrij in je maatschappij rondlopen. Die zet je vast of uit, ook voor hun eigen veiligheid.

  Islamieten die beweren dat zij de nieuwe Joden gaan worden en dus door die vieze witte nazi’s vermoord gaan worden kunnen zonder enig probleem terug naar diverse islamitische landen.

  Dit is meteen het kardinale verschil tussen hen en de oude Joden, die hadden in de periode 1940-1945 geen land om naar toe te gaan.

  De islamisering moet in het belang van de vrede, de mensheid en de wereld worden gestopt. Dit barbaarse ‘geloof’ moet worden ingekapseld en beheerst in het belang van het voorbestaan van de ‘beschaving’.

  Anders gaan we terug naar bloedige middeleeuwen mede omdat gestoorde socialisten islamisering steunen omdat zij hopen via dan uit te breken revolutie hun DDR nachtmerrie tot werkelijkheid te kunnen brengen.

  We leven in een heel gevaarlijke tijd. De linkse mensen laten zich helaas leiden door wolven als Soros, hebzuchtige types als Clinton en idioten als Obama en Merkel.

  In Nederland hebben we hun meelopers die zelf geen enkele inhoud hebben. Maar die daarom juist nog gevaarlijker zijn. Meehobbelende narren zijn altijd gevaarlijker dan dromers of idealisten, omdat discussie met leeghoofden zinloos is.

  Als we onze houding ten aanzien van de islam wijzigen zullen we toch pas over jaren weten of de dreiging is afgeslagen, de SA jihadisten zullen voorlopig blijven doorgaan met hun ideaal ‘de wereld naar de pijpen van de islam te laten dansen’. Zoals gezegd moet worden, het christendom ook ooit heeft gedaan, helaas!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: