Nieuw

Anonymous Release Bone Chilling Video of Huma Abedin that Every American Needs to See

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Anonymous Release Bone Chilling Video of Huma Abedin that Every American Needs to See

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 // november 9, 2016 om 09:51 //

  Als je in oorlog bent laat je niet personen die bij je vijand horen vrij in je maatschappij rondlopen. Die zet je vast of uit, ook voor hun eigen veiligheid.

  Islamieten die beweren dat zij de nieuwe Joden gaan worden en dus door die vieze witte nazi’s vermoord gaan worden kunnen zonder enig probleem terug naar diverse islamitische landen.

  Dit is meteen het kardinale verschil tussen hen en de oude Joden, die hadden in de periode 1940-1945 geen land om naar toe te gaan.

  De islamisering moet in het belang van de vrede, de mensheid en de wereld worden gestopt. Dit barbaarse ‘geloof’ moet worden ingekapseld en beheerst in het belang van het voorbestaan van de ‘beschaving’.

  Anders gaan we terug naar bloedige middeleeuwen mede omdat gestoorde socialisten islamisering steunen omdat zij hopen via dan uit te breken revolutie hun DDR nachtmerrie tot werkelijkheid te kunnen brengen.

  We leven in een heel gevaarlijke tijd. De linkse mensen laten zich helaas leiden door wolven als Soros, hebzuchtige types als Clinton en idioten als Obama en Merkel.

  In Nederland hebben we hun meelopers die zelf geen enkele inhoud hebben. Maar die daarom juist nog gevaarlijker zijn. Meehobbelende narren zijn altijd gevaarlijker dan dromers of idealisten, omdat discussie met leeghoofden zinloos is.

  Als we onze houding ten aanzien van de islam wijzigen zullen we toch pas over jaren weten of de dreiging is afgeslagen, de SA jihadisten zullen voorlopig blijven doorgaan met hun ideaal ‘de wereld naar de pijpen van de islam te laten dansen’. Zoals gezegd moet worden, het christendom ook ooit heeft gedaan, helaas!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: