Nieuw

Speciale eenheden gaan Britse jihadisten in Irak jagen

De Britse elitetroep SAS heeft in Irak een lijst gekregen met honderden buitenlandse IS-leden en het bevel: Dood of gevangen nemen. Meldt de Sunday Times. De Special Force is geïnstrueerd om zich vooral te concentreren op de ongeveer 200 Britse jihadisten op de lijst. De namen en portretfoto’s komen van verschillende Britse inlichtingendiensten, MI6, MI5 en GCHQ.

Eventuele terroristen die het overleven moeten gevangen worden genomen en zo snel mogelijk overgedragen aan de Iraakse autoriteiten.

Ik heb het idee dat er weinig gevangen wordt genomen. No quarter.

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

13 Comments on Speciale eenheden gaan Britse jihadisten in Irak jagen

 1. Als die jihadi’s daar afgeschoten worden kunnen ze ook niet terugkeren en hoeven ze ook niet politiek correct gepamperd te worden.

  Het lijkt een beetje de kool en de geit sparen.

  De terugkomst weigeren door intrekken van de nationaliteit had een optie geweest, of uitzetten in het geval van dubbele nationaliteit en levenslang opbergen in het geval ze toch terugkomen had natuurlijk ook gekund, maar dat is natuurlijk niet politiek correct.

  Like

 2. In een werkelijke oorlog heeft politiek correct zijn een ondergeschikt belang. Op het slachtveld is geen genade voor politiek verdwaalde druifjes. En terecht. Daar wordt het uiteindelijke meningsverschil uitgevochten. Het eindstation. En wie wint heeft gelijk.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2016 om 01:35 //

  “En wie wint heeft gelijk” een waar woord. Kort geleden nog wat op YouTube zitten kijken, veel van wat de geallieerden na afloop van de oorlog geflikt hebben is altijd verzwegen maar dat was lang niet zo heroïsch als dat men ons altijd heeft willen laten geloven. Er werd altijd gedaan alsof de Duitsers die overwonnen werden door de geallieerden eigenlijk mazzel hadden gehad want die Russen dat waren geen lieverdjes. Nou die geallieerden hebben ook aardig de beest uitgehangen. Wie wint heeft niet alleen gelijk, ze schrijven ook de geschiedenisboekjes en vegen daar hun eigen straatje mooi mee schoon. Ze wisten alleen niet dat ze ingehaald zouden gaan worden door het internet, veel van wat verzwegen werd komt langzaam maar zeker boven drijven.

  Like

 4. Juist, de totale vernietiging van de Duitse steden door de geallieerden is dus ook een genocide geweest, maar daar mag niet over gesproken worden, want politiek incorrect. Er was geen enkel militair doel. Stierenstront dus.

  Like

 5. polderboy // november 7, 2016 om 08:10 //

  Alle beetjes helpen. Maar wil je ISIS wegruimen, dan zul je er heel wat moeten opruimen, want
  er loopt wat aanhang rond van die goor lappen.

  Like

 6. Eduard uit Breda // november 7, 2016 om 09:35 //

  Kunnen ze die nl troep ook gelijk opruimen zijn wij er ook voor goed vanaf spaart miljoenen euro’s aan belasting geld

  Like

 7. Kan de SAS ook de verdwaalde Nederlandse en Belgische reli crimi’s afknallen?.
  Thank you so much.

  Like

 8. Alles wat islam is uitroeien.

  Like

 9. corbison // november 7, 2016 om 19:07 //

  Schandelijk, we moeten ze juist helpen, eventuele schulden kwijtschelden, een uitkering met toeslagen vwg oorlogs trauma, leuke flat volledig gemeubileerd en gratis lidmaatschap op een moslim dating site. En als deze nieuwe NSB ers klaar zijn met hun Denazificatie kunnen ze volgend jaar mee marcheren op veteranen dag en koning pils ( Willempie ) salueert voor ze.
  En uiteraard een goed veteranenpensioen , I rest my case

  Liked by 1 persoon

 10. corbison // november 7, 2016 om 19:19 //

  Ik bedoel wat is voor gesteld naar Zweeds voorbeeld om deze nieuwe NSB ers om terug kerende Jihad gangers ( buitenlanders met een Nederlands paspoort )naar Nederland te doen

  Like

 11. Hello Sas, don’t forget Belgium.
  http://www.crimesite.nl/zeven-jaar-cel-groepsverkrachting/
  Thank you much in advance

  Like

 12. Duchesne // november 7, 2016 om 21:20 //

  Enige tijd geleden stond er een bericht dwt in het ISIS hoofdkwartier geen burka’s meer mochten worden gedragen. Enig idee waarom? Vandaag kreeg ik de uitleg: de Engelse S.A.S. Was in vermomming met Burka binnen gevallen met een s&d team en had wat opruimwerk geleverd. ik ga niet verder in details maar gemiddeld legt de S.A.S. Per dag 25 is leden plat. Het schijnt dat er een feestje in Herford is gepland als ze strak de 25 per dag halen tot eind van het jaar. De kerstman komt dan uit een heli op een quad. Inch alles.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp // november 8, 2016 om 01:00 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: