Nieuw

MUSLIM TORONTO POLICE CHAPLAIN: WOMEN MUST ASK PERMISSION TO LEAVE HOUSE

Musleh Khan was hired by Toronto police to “bridge gaps” with the Muslim community. But the question is hardly ever asked whether those gaps should be bridged. Perhaps some gaps like this are best not bridged at all. Because on the other side of the bridge is a savage and medieval culture. And trying to bridge the gap meansthat we normalize its ugly abuses.

Musleh Khan is the new Muslim chaplain hired by the Toronto Police to bridge gaps between law enforcement and the Muslim community and to provide religious and moral support to Muslim officers. The police union is justifiably concerned about his comments, made in a 2013 webinar entitled “The Heart of the Home: The Rights and Responsibilities of a Wife.”

FrontpageMag >>

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: