Nieuw

Cultuurverrijker steekt beide ogen van een andere cultuurverrijker uit

De ogen van de Afrikaan uit Djibouti lagen een eindje verder op straat. Het lijkt dan ook onwaarschijnlijk dat die nog van enigerlei toegevoegde waarde voor Pechtolds kenniseconomie zal zijn in de toekomst. Wat dit geintje nu weer aan gezondheidszorg gaat kosten is niet bekend gemaakt, maar we mogen het optellen bij de huisvestingskosten en de levenslange uitkering. Djibouti ligt net ingeklemd tussen Eritrea en Somalië en daar is het gemiddelde IQ 65 en 64. In Djibouti is geen oorlog, al ligt er wel al jaren een Amerikaanse en Franse legerbasis. Zowel de ogenprikker als de blinde zijn dus geen vluchtelingen. Wat wel het nut is om al deze mensen naar Europa te halen wordt ons niet verteld. Maar als de gevolgen die dit voor ons continent gaat hebben met opzet zijn, dan worden we bestuurd door een stelletje gewetenloze schurken.

Een onwaarschijnlijk agressieve daad op straat heeft Brussel opgeschrikt. In de nacht van zaterdag op zondag werd een 33-jarige man met bloedend hoofd aangetroffen op straat in Elsene. Zijn beide ogen waren uitgestoken. De politie heeft intussen een verdachte opgepakt, meldt het Brusselse parket. “Hij heeft gedeeltelijke bekentenissen afgelegd”.

Het was een voorbijrijdende persoon die het slachtoffer rond 3 uur ’s nachts op straat aantrof met zware verwondingen aan het hoofd, bevestigt Ine Van Wymersch van het Brusselse parket. De man was de ogen uitgestoken. “De ogen werden in de buurt teruggevonden, alsook een lemmet, terwijl het slachtoffer naar het ziekenhuis werd gebracht.”

Nieuwsblad >>

 

Het slachtoffer was volgens de krant La Capitale in Brussel voor een politieke vergadering van de Djiboutiaanse gemeenschap en zou daar vanwege een politiek meningsverschil zijn uitgezet. De activist werd vervolgens aangevallen door vier mensen.

TPO >>

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6834 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Cultuurverrijker steekt beide ogen van een andere cultuurverrijker uit

 1. Oog om oog tand om tand nemen deze kolonisten wel erg letterlijk.

  Liked by 1 persoon

 2. Lol, zo had ik er nog niet naar gekeken 😉

  Like

 3. Gerrit Tienkamp // november 8, 2016 om 01:01 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: