Nieuw

We leven niet in een democratie

Lodewijk Asscher heeft in zijn eentje besloten dat Zwarte Piet afgeschaft gaat worden. Nou ja, samen met Van der Laan misschien. Hij had met wat mensen gesproken die er heel erg vreselijk veel last van hadden. “En als je met die mensen spreekt dan begrijp je wat dat met ze doet”. Hij zal gesproken hebben met die paar fanatieke zwarte baretten. Van de racistische black lives matter beweging. Zou Lodewijk Asscher ook wel eens spreken met al die blanke vrouwen die voor hoer uitgemaakt worden, of de bejaarde slachtoffers van Marokkaanse overvallers? Lodewijk had een kindje verzonnen dat in de supermarkt nageroepen wordt.

Ik kan niet controleren of dat een waar verhaal was en als het waar is is het vreselijk, maar we leven nou eenmaal niet in een gewatteerde wolkenwereld. Het moet niet zo zijn dat we degene die het hardste loopt te blèren dat die zich gepest voelt maar zijn zin geven, democratie wordt niet bepaald door wie de grootste schoenmaat heeft. Als we in dit land besluiten nemen dan zou dat bij meerderheid moeten zijn. En niet door de baas van een partijtje, met 10 zetels in de peilingen, in zijn eentje.

Het is het zoveelste voorbeeld dat we, als volk, niks in te brengen hebben. Het is het zoveelste voorbeeld dat er oorlog gevoerd wordt tegen ons, tegen onze cultuur.

Zou Lodewijk er ooit wel eens over nadenken dat een volk recht op zelfverdediging heeft als het wordt aangevallen? En dan niet via het stemhokje, waar je stem niks waard is, omdat er vervolgens toch besluiten genomen worden die rechtstreeks indruisen tegen wat het volk wil.

Het gebeurde opzichtig in 2005 toen ons EU-referendum verneukt werd.

Het gebeurt elke dag met de moslimmigratie.

Naamloos.png

Het gaat tegen de volkswil in. De belangrijkste reden dat dit kan gebeuren is omdat we niet per punt mogen stemmen. We mogen niet stemmen voor meer of minder immigratie. Als we dat wel zouden mogen, zou de uitslag duidelijk zijn. Niet die 98% die de grenzen beter wil controleren hierboven, maar peilingen geven meerderheden van 70 tot 80% die voor strengere immigratie zijn. 85% wil Zwarte Piet behouden, maar krijgt geen inspraak.

Het komt omdat partijen programma’s hebben waar heel veel punten in staan. Mijn nichtje bijvoorbeeld vindt het niet leuk dat haar nieuwe Somalische buren gratis fonkelnieuwe huisraad krijgen, terwijl zij voor haar spulletjes heeft moeten kromliggen. Ze wil ook Zwarte Piet behouden, en toch stemde ze de laatste keer PvdA, omdat ze dacht dan niet in te hoeven leveren op de studiefinanciering. Iemand in een huurhuis stemt misschien wel SP omdat die gehecht is aan zijn huursubsidie, maar krijgt er dan onbedoeld de Jodenhaat van die partij bij cadeau. Iemand die hecht aan lagere belastingen zal misschien geneigd zijn VVD te stemmen, maar moet dan wel jaarlijks 100.000 invasiërs slikken van Rutte.

Belangrijke beslissingen hebben we als volk geen zeggenschap over. We hebben nooit mogen stemmen of we de euro wilden. We mogen onze burgemeesters, die in Amsterdam Zwarte Piet afschaffen en in dorpen door het hele land mohammedaanse legerbasissen inrichten, niet zelf kiezen. 80% van onze wetgeving komt uit Brussel, terwijl we tegen de EU-grondwet gestemd hebben. En het parlement van die EU heeft niks in te brengen. Diezelfde EU importeert in hoog tempo Afrika naar Europa om dit continent in een zelfde troosteloze derde wereld te veranderen en daar hebben we nooit over mogen stemmen.

En als er dan AZC-s voor die invasiërs ingericht worden mag het volk daar niet over stemmen. Als de invasiërs vervolgens gratis Nederlandse huizen krijgen, mag het volk daar niet over stemmen. Als de islamitische kolonisten een moskee willen bouwen, mag het volk daar niet over stemmen. Als de invasiërs zonder enige tegenprestatie het Nederlandse sociale vangnet opsouperen mag het volk daar niet over stemmen. Als de multinationals met de corporatistische EU CETA en TTIP willen doordrukken, mag het volk daar niet over stemmen.

En als u dan één keer over één specifiek punt mag stemmen, had u braaf moeten stemmen wat de bedoeling was. U had voor de verovering van meer Ostraum door de EU moeten stemmen en linksom of rechtsom zal dat bij u door de strot geramd worden.

U heeft niets meer in te brengen en bent monddood. U leeft niet in een democratie. De vorige keer dat we onder een dictatuur leefden hebben we die niet vanuit het stemhokje verwijderd maar gewapenderhand. En we zijn het er allemaal over eens dat dat een goede zaak was.

 

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on We leven niet in een democratie

 1. Het enige wat je kunt doen tegen zulke criminelen als Asscher in verzet te gaan,moest je in 40-45 tegen zijn smerige opa ook en criminaliteit zit ook in de genen,gaat generaties lang mee,kan je ook aan zijn bek zien,straalt stiekem uit,achterbaks en dan ook nog eens jurist.Uit onderzoek naar psychopaten,komt dit het meest voor onder advocaten.

  Liked by 1 persoon

 2. Asscher komt uit een beruchte familie van verraders, laat dit figuur de laatste zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // november 6, 2016 om 10:39 //

  Lol, ik lees net in de Telegraaf en bij AT5 dat de grachtengordelelite lat krijgt van de clitoris snijdende schapenkelenhakkers:
  http://www.at5.nl/artikelen/162139/luide-gebedsoproep-leidt-tot-ergernis-bij-jordaanbewoners

  Like

 4. polderboy // november 6, 2016 om 10:41 //

  Sorry, de Telegraaf moet geenstijl zijn.

  Like

 5. Geinig te zien hoe Asscher zijn kansen voor het PvdA-lijsttrekkerschap in een paar weken tijd volledig om zeep weet te helpen. Prima, laat de PvdA maar verder gaan met Samsom.

  Like

 6. trebor2110 // november 6, 2016 om 10:55 //

  Als Zwarte Piet moet veranderen dan wil ik ook dat de rituele slachting [ zowel joods als moslim ] op houd , het kan makkelijk het is allemaal maar een sprookje .

  Like

 7. polderboy // november 6, 2016 om 11:32 //

  @Trebor2110 10:05
  Ja maar RTL schijnt er niks op tegen te hebben? Anders had Asscher het wel verboden.

  Asscher zal voor de toekomst aangaande homo’s ook wel een compromis bereiken: dat ze in ieder geval tijdens de Gay Pride in A’dam geen homo’s van het dak gaan flikkeren. Tenminste als RTL dat goed vindt.

  Like

 8. De moffen vielen destijds NL binnen. De PvdA haalt de huidige fascisten binnen!

  Like

 9. ieznogoedh // november 6, 2016 om 12:24 //

  Misschien denkt Ascher dat hij ook de dans zal weten te ontspringen, net als zijn grootvader.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // november 6, 2016 om 12:29 //

  In grote lijnen ben ik het wel met Fubar eens maar aan de andere kant is democratie van alle systemen de minst slechte, ook een meer directe democratie heeft zijn beperkingen, Met enige regelmaat kijk ik op straat om mij heen en denk vaak “die heeft dus ook stemrecht”. Natuurlijk als je met redelijk weldenkende mensen omringd bent kun je denken dat heel Nederland weldenkend is maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat dat ook zo is. Ook de mensen die zich nooit of te nimmer met politieke besluitvorming bezig houden mogen stemmen, kijk een keer naar programma’s als Oh oh Cherso en Barbie gaat naar Torremolinos of hoe die series ook allemaal mogen heten en bedenk die staan straks ook in een stemhokje. Met enige regelmaat denk ik terug aan mijn voormalige schoonfamilie, allemaal hoogopgeleid, allemaal ruimschoots boven modaal en op 1 uitzondering na allemaal salonsocialisten. De argumenten zijn vaak tenenkrommend maar breng ze maar eens op andere gedachten ; het is onbegonnen werk en iedereen die het niet met ze eens is wordt weggezet als een populist en heeft het niet begrepen (volgens hun)

  Like

 11. Tijl, hoewel je gelijk hebt, maarrrr (!!!)
  De titel van dit stuk is, dat we niet in een democratie leven. Als voorbeeld hiervoor wordt aangehaald dat Asscher vindt dat de tegenstanders van Zwarte Piet (zeker 75% van de bevolking) zich maar even moeten neerleggen bij een aanpassing aan de wensen van een kleine minderheid (en hun linkse kuffelaars) en toe moeten staan dat Zwarte Piet sterk gaat veranderen.
  Nu is deze heer Piet echter toevallig een symbool geworden voor onze cultuur, die volgens Asscher cs. niet eens zou bestaan en dus net zo goed opgeheven kan worden. En het is de meeste mensen wel duidelijk dat de aanpassing van heer Piet hiertoe een eerste stap is. Pasen en Kerst zullen volgen. Suikerfeest zal het gat opvullen.

  De kern van de zaak is, dat onze cultuur niet zou bestaan en beter vervangen kan worden. Ik ben nog nergens redelijke argumenten voor deze stelling tegen gekomen tenzij op de idiote new-age-sites die ik lees als ik de slaap niet kan vatten. Mijn vraag: is “links” in de ban van new-age? Zou dat hun idiote stellingnames kunnen verklaren?

  Ik durf de stelling te lanceren dat je veel beter naar Oh oh cherso kunt kijken dan new-age boekjes te lezen.

  Like

 12. polderboy // november 6, 2016 om 14:47 //

  Tijl Uylenspiegel 12:29
  Vertel mij wat over hoog opgeleide salonsocialisten.

  In het rijke 16e arrondissement van Parijs, waar maar 8 van de 9700 daklozencentra staan, was men piswoest toen ze er een extra wilde bouwen: ze hebben de fik erin gestoken.
  http://archyworldys.com/paris-the-people-of-the-16th-district-are-unleashed-against-a-shelter-for-homeless/
  http://www.express.co.uk/news/world/729279/Anti-migration-arsonists-suspected-Paris-attack-homeless-centre

  Like

 13. Esperanza // november 6, 2016 om 16:16 //

  Slijmbal, die Asscher, schijnheiligheid druipt van zijn kop af.

  Aanradertje voor Lodewijk Asscher. Ik zal d’r geen traan omlaten.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Robert_Budd_Dwyer

  Like

 14. Dat moeten al die verraders doen uit het kabinet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: