Nieuw

Wat ontzettend progressief. Islamitische feministe stenigt man

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Wat ontzettend progressief. Islamitische feministe stenigt man

 1. Ze zijn dus nog veel gevaarlijker dan ik al dacht,mijden dat soort .

  Liked by 1 persoon

 2. Gerrit Tienkamp // november 6, 2016 om 11:27 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 3. susan soomers // november 6, 2016 om 08:51

  “mijden dat soort” Natuurlijk mijdt men als islam criticaster zoveel mogelijk alles wat islam gerelateerd is, maar de gewone man of vrouw is eigenlijk een ‘zandkorrel’ aan het strand. De islam komt over “ons” heen als een stortbui zonder paraplu. De islam is een vette strontvlek in de maatschappelijke onderbroek en bevuilt zodoende alles wat van culturele waarde en normen is. Er is geen ontsnappen aan deze door de elite beoogde etnocide en genocide van Europa mijns inziens.

  Machtigste man van Europa: ‘Mijn revolutionaire eugenetische plan’

  Door Joost Niemoller

  Minister van Financien Wolfgang Schauble is de machtigste man van Duitsland en van Europa. Hij heeft alleen maar de machtigste persoon van Duitsland en Europa boven zich, Merkel. Vandaag verscheen een groot interview met hem in het links-liberale weekblad Die Zeit. (Te vergelijken met NRC Handelsblad.) Schauble was op zijn gemak. Hij sprak drie uur ‘open’ met geestverwanten.

  Het werd een verbijsterend interview. Ik zou zeggen: Een historisch interview. Nooit was het zo duidelijk waar we aan toe zijn met deze bestuurselite.

  Ik heb voor de uitzondering eens dit nummer van Die Zeit gekocht en ben van plan dit heel lang te bewaren. De machtigste man van Europa vertelt over de politieke agenda die hij al sinds jaar en dag uitvoert. Een agenda van schaamteloze omvolking: Het oude Duitsland en Europa moeten worden opgeheven. Alle grenzen met Afrika en het Midden Oosten moeten open. Schauble voelt zich middelpunt van een enorme revolutie. Het is zijn finest hour.

  Het interview vond plaats op het Ministerie van Financien, een van de somberste, meest ontoegankelijke kolossen van Berlijn, waar ooit Goring nog zetelde. Lees verder >>>> http://joostniemoller.nl/2016/06/machtigste-man-europa-revolutionaire-eugentische-plan/

  Liked by 1 persoon

 4. De machtigste man van Europa legt al zijn eugenetische kaarten op tafel en hij blijft gewoon de machtigste man van Europa. Dat is het gruwelijke heden waar wij nog net in leven.

  Liked by 1 persoon

 5. Edjan // november 6, 2016 om 12:05

  Het is een on natuurlijke op nazi roots geschoeide “democratische” kracht die Europa weer in de grootste problemen zal brengen mijns inziens Edjan, ach ik weet immers dat jij er precies zo over denkt als ik.

  Groeten.

  Like

 6. Hoi Adriaan. Ik lijd aan slapeloosheid en als het heel erg wordt, ga ik new-age-idioten lezen op het internet. Het niveau van denken is vrijwel nul dus mijn hersens vallen dan na verloop van tijd vanzelf in slaap.
  Een bekende idioot is Rudolph Steiner die de antroposofie heeft bedacht. Toen er nog geen internet was, heb ik een paar boeken van hem gelezen. Hij dacht dat de mensheid een paar opeenvolgende “rassen” (oid) had gekend: de primitieve lemuriërs, de antlantiërs en als laatste, wij, de ariërs. Ook geloofde hij dat er nog een nieuw ras zou komen, van nóg betere mensen: jawel: de übermensch. Maar eerst, zoals bij elke opvolging en verbetering, moet de bestaande mensheid goed dooreen gekneed worden. Opdat de übermensch kan opstaan.

  Wat heeft dat met Schäuble te maken?
  Je zou denken dat de Verlichting alle geestelijke spinnewebben heeft opgeruimd, maar dat is helemaal niet waar. Het zou denkbaar zijn dat er nog spinnewebben rondwaren, ook in Schäuble zijn kop.

  Voor zover ik weet, gebeurt er maar één ding na dat gekneed: we zakken allemaal weg naar de middeleeuwen. Wetenschap, techniek en gezondheidszorg gaan verdwijnen, honger en besmettelijke ziektes razen over de wereld, van de wereldbevolking blijft hooguit 10% over en misschien, heel misschien kunnen we dan na een paar eeuwen opnieuw beginnen.

  Like

 7. Europa wordt overspoeld door een zondvloed van zwarte pest en daarna volgt misschien een grote BOEM

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: