Nieuw

Waar komt die Trump-fobie vandaan?

De presidentverkiezing van volgende week is in veel opzichten historisch, en zal niet in het minst een enorme impact hebben op ons in Nederland en Europa, ongeacht wie er wint.

Toen de koudeoorlog eindigde was de VS de enige overgebleven supermacht, en deze positie is tot het uiterste gebruikt. Het heeft op dit moment militaire bases in bijna elke hoek op de planeet, en waar ze nog geen loyale bondgenoten hebben zetten ze zich in voor verandering van regime, zoals in de Oekraïne, waar het de Euromaidan coupe ondersteund heeft, of zoals in Libië, waar men simpelweg het meest welvarende land van Afrika terug naar het steentijdperk heeft gebombardeerd.

Wij die gewend zijn tussen de regels door te lezen reageren met wantrouwen op de hysterische krantenkoppen over Donald Trump. Een kop in Aftonbladet van 26 oktober blèrt: “Waarschuwing: Kan een nucleaire oorlog worden als Trump wint”. Moeten we echt bezorgd zijn over een Derde Wereldoorlog als Trump wint, maar niet als Hillary wint?  Bij nader onderzoek blijkt steeds weer dat het gaat over een opzettelijke onjuiste voorstelling van wat Trump heeft gezegd.

Het feit is dat Donald als president waarschijnlijk zowel het congres als het senaat tegen zich heeft, die alle mogelijke excessen zal temperen. Trump zelf heeft verklaard dat hij een vriendschappelijk verband met Rusland wil opbouwen, in plaats van het huidige confronterende beleid.

Trump op zijn beurt beschuldigt Hillary voor haar plannen voor Syrië die tot een derde wereldoorlog kunnen leiden. In dit geval is het voldoende om te kijken naar Hillary’s partijgenoot Barack Obama. Tijdens zijn presidentschap heeft de VS een totale chaos in het Midden-Oosten gecreëerd, waar het met opzet de islamitische staat heeft laten groeien, waarschijnlijk het meest moordzuchtige leger wat de wereld ooit heeft gezien. Men probeert President Assad van Syrië omver te werpen die, hoewel hij niet direct een schoolvoorbeeld van een westerse democratie vertegenwoordigt, nog steeds een goed functionerende seculiere staat onderhoudt waar zowel christenen en moslims zich veilig kunnen voelen. In zijn streven gaat Obama zelfs zo ver om te weigeren mee te werken met Rusland in de strijd tegen terroristen in het land. Nu vliegen Russisch gevechtsvliegtuigen, die in tegenstelling tot de Verenigde Staten legaal in Syrië actief zijn, in hetzelfde luchtruim als de Amerikanen, zonder enige coördinatie. Een dergelijke situatie kan de vonk zijn dat de nieuwe koude oorlog die we vandaag zien verandert in open vijandelijkheden.

President Obama beloofde verandering in zijn verkiezingscampagne acht jaar geleden. Maar het is Trump die goed is voor de feitelijke verandering. Hillary merkte ooit op dat niemand van de huidige levende presidenten Trump steunt. En dat klopt – Trump betekent niet alleen een breuk met de afgelopen acht jaar van Obamabestuur, het betekent een breuk met 40 jaar van de Amerikaanse expansiepolitiek.

De kiezers die Obama kozen omdat hij “change” beloofde wilden echt een verandering. Maar noch Obama, ook al is hij de eerste zwarte Amerikaanse president, of Clinton, mogelijk de eerste vrouwelijke president van Amerika, vertegenwoordigen een echte politieke verandering.

In plaats daarvan is het Trump als nieuwkomer op het politieke toneel. Hij behoort niet tot de weinige families waar de meeste Amerikaanse presidenten in de moderne tijd uit ontstaan zijn, hij heeft geen loyaliteitsband met verschillende lobbygroepen. Hij financiert zijn campagne zelf.

Diverse lekken, met name door WikiLeaks, bewijzen dat Hillary Clinton politieke concessies belooft aan verschillende financiële supporters, zoals grote banken en mediagroepen. Ook is aangetoond dat de Democraten in de strijd om het presidentskandidaatschap binnen de partij de overwinning van de rivaal Bernie Sanders hebben gestolen ten gunste van Hillary. Met behulp van de partijleiding heeft ze  verschillende verschillende oneerlijke manieren aangewend om het democratisch proces naar haar zijde te corrumperen. Waarom zou ze zich ineens eerlijk gaan gedragen als ze wordt verkozen tot president?

Hoe dit allemaal gaat eindigen is een open vraag. Volgens de financiële grootmogol Geroge Soros  is de zaak al gedaan. In een interview met de nieuwszender Bloomberg zei hij dat Trump populair is, maar het erom gaat hoe mensen daadwerkelijk stemmen. Hij is ervan overtuigd dat Hillary de volgende president van de VS wordt. Misschien dat de beruchte organisatie Open Society Foundation van Soros die een linkt heeft met Smartmatic een rol meespeelt in deze overtuiging,  het bedrijf dat de machines produceert die in de Verenigde Staten gebruikt worden om te stemmen en de stemmen te tellen?

Ondanks alles moet men de globalisten niet teveel macht toekennen. De Brexit overviel ze compleet met verrassing, en dat zou ook wel is met Trump kunnen gebeuren. Over een paar dagen weten we het.

Bron:

http://nyatider.nu/var-kommer-trump-fobin-ifran/

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

23 Comments on Waar komt die Trump-fobie vandaan?

 1. Hillary is niet alleen een marionet van banken en mediagroepen.

  Like

 2. Like

 3. Tijl Uylenspiegel // november 7, 2016 om 01:24 //

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik te weinig zicht heb of te lui ben geweest om het allemaal op te zoeken, waar ik me het meest over verbaasd heb is de anti-Trump toon die alle media aanslaan en aangezien ik een diep geworteld wantrouwen koester ten opzichte van onze media zou ik het Trump het meeste gunnen. De media hetze was van dien aard dat je haast zou gaan denken dat wij stemgerechtigd zijn in de USA ! De vuilspuiterij is volslagen zinloos.
  Maar zoals Rommel zegt; we gaan het meemaken dinsdag. Ik wens de Amerikaanse kiezer veel wijsheid toe, ze zullen het hard nodig hebben.

  Like

 4. De enige remedie om zo snel mogelijk dood te gaan is aan een overdosis lekker. En laat de rest van de planeet verrotten. In het hiernamaals. Kom op de knie van god en zing je deuntje mee.


  ,

  Like

 5. Esperanza // november 7, 2016 om 01:32 //

  Geen goed nieuws, Fub 01:04, maar hoeft ook weer niet te verbazen. Was eigenlijk te mooi om waar te zijn dat die mails Hillary werkelijk in jail zouden brengen. Maar wie weet worden we alsnog blij verrast op verkiezingsdag. Blijf nog even hopen op een wendig van het lot.

  Simple twist of fate

  Like

 6. Esperanza // november 7, 2016 om 01:38 //

  Believer in The Donald.

  Like

 7. trebor2110 // november 7, 2016 om 01:44 //

  Like

 8. Welcome to the Pleasuredome.
  Shooting stars never stop!

  Like

 9. Esperanza // november 7, 2016 om 01:46 //

  Waar die Trump en Wilders-fobie vandaan komt?

  Antwoord bij Bolo paar weken terug.

  https://fenixx.org/2016/10/18/dat-wil-ik-helemaal-niet-weten-oftewel-de-wanhoopskreet-van-de-goedmensch/

  Like

 10. Esperanza // november 7, 2016 om 03:01 //

  Mooi interview door Ester van Fennema met Hajo Smit.over zijn biografie van Trump.

  Like

 11. Esperanza // november 7, 2016 om 03:05 //

  Excuus Esther, van Fenema met 1 ‘n’, en Esther met ‘h’. Bedtijd.

  Like

 12. Tramp: kapitalistisch klootzak die zich alles denkt te kunnen permitteren!
  Hoe doen gehandicapten,… moet hij naast me proberen, sla ik hem meteen op zijn smoel!
  Waarschijnlijk krijg ik dan gelijk zijn leger op mijn dak.
  Wat heeft Tramp gepresteerd!
  Verlies Tramp; dan kijk ik er niet van op als hij in een avond jurk ergens in de zandbak opduikt.
  9/11 Fahrenheit, goed wat kan je nog geloven.
  Maar die replubikeinen, tandarts Walter Palmer. Te veel geld, een waardeloos leven.
  Wilt zich een kerel voelen door te schieten maar is weer te laf om een terrorist af te knallen.
  Voelt zich te belangrijk om risico dat er terug gevochten wordt, te lopen!
  Bitch, another word for Tramp; is de iman voor dit soort figuren.
  Clinton dan; ook niks, heel dat Amerika is niet veel!
  TIPP CITA; zakkenvuller.
  Moderne priesters, die i.p.v. kinderen misbruiken, nu complete samenlevingen misbruiken.
  Als gehandicapte ben ik schuldig aan vele crisissen.
  Als dat zo zou zijn, snij dan mijn keel door.
  Daarvoor moet men te dichtbij komen en of ze dan er ongeschonden vanaf komen is maar de vraag.
  Zo’n VVD slet wat godverdomme een goede boterham verdiende met een bestuursfunctie bij een thuiszorg organisatie, bleek zo achterlijk, dat ze zich vreselijk dom uitliet over mijn spraakgebrek.
  Op mails reageerde ze dat ze zich nergens van bewust was, het zeker niet zo bedoeld had en dat ze erop terug zou komen.
  Dat ze uiteindelijk wethouder is geworden, ik moet steeds aan Sherrol Stone in Basic Instict.
  Sollicitatie methode bij de vvd.
  Partijen als de PvdA zijn nog erger, daar wordt waarschijnlijk naar kinderen gevraagd in het kader van tolerantie.
  Nu zijn het veelal islamietjes, waarvan niks verwacht kan worden. Ze vergrijpen zich aan kinderen.
  Omdat ze niks bij te brengen zijn verlagen ze zich naar hun niveau.
  Daarom dat het Sinterklaasfeest “aangepast” wordt.
  Als Tramp gekozen wordt, komt er nog meer terreur en wie staat al die vluchtelingen op te vangen.
  De Neo-fascisten van Nederland.
  Allochtone inzetten in de zorg, omdat ze zelf te goed daarvoor voelen.
  De vluchteling welkom heten, “wil de echte fascist nu opstaan”! http://politiek.tpo.nl/2015/10/14/haagse-jovders-verwelkomen-vluchtelingen/

  Like

 13. Armstrongeconomics “We will crash and burn”.

  Like

 14. HET IS TRUMP!!!!!! Niet Tramp met je warrige onsamenhangende psychotenverhaaltje.

  Like

 15. Die Trump lijkt mij ook helemaal geen fijne kerel, zeker niet voor zijn personeel.
  Ik had een keer op discovery een docu gezien waar hij zelf bij was en hoe hij met ze personeel omging.
  Onder andere in zijn vliegtuigen, zeiken over naadjes in het zeil die verborgen in kastjes zaten.
  Als de dood zo bang waren ze voor, een echte mierenneuker.
  Je veter hoefde maar los te zitten en je kon oprotten.
  Een beetje zichzelf respecterend persoon zou daar nooit voor gaan werken of je moet blij zijn met je rol als slaaf, nederige kruiper.
  Maar veel keus hebben ze daar niet om uit te kiezen, ze moeten het er maar mee doen.

  Liked by 1 persoon

 16. Van de 2 slechte keuzes is de Donald de minst slechte dunkt me.

  Like

 17. Lee, om exact dezelfde reden stem ik ook op de PVV.
  De minst slechte keus uit alle ellende.
  Maar voor mijn privacy en vrijheid heb ik daar eigenlijk niks te zoeken.
  Maar ik zal het er mee moeten doen, tot er betere tijden aanbreken en alle ellende over is.
  Dan ben ik de eerste die naar wat anders gaat uitkijken.

  Liked by 1 persoon

 18. Volgens deze site komen de Trumpjes uit Duitsland.
  Had ik nog niet eerder ergens gelezen.

  Ze wilde dolgraag terug. Maar de beierse autoriteiten weigerden: Trump had zich onttrokken aan de dienstplicht door het land uit te gaan een dus mocht hij niet meer terug.
  http://www.welingelichtekringen.nl/beroemd-2/630764/opa-en-oma-van-trump-hadden-heimwee-en-wilde-terug-naar-beieren-2.html

  Like

 19. Ik verbaas me over de totale hysterie van de vrijwel volledige Nederlandse media. Clinton zál en móet winnen. Trump is heel erg slecht. Als hij gekozen wordt, zullen vulkanen uitbarsten, kometen zullen den aarde treffen te Arrggademnon, God zal wenend Zijn Gelaat bedekken, de Russen zullen onmiddellijk onze democratie aanvallen, maar die zullen ze nergens meer vinden, de aandelenbeurzen zullen instorten.
  Dat laatste, die aandelenbeurzen, wil zeggen dat Trump slecht is voor de banken en de internationals. Dat zou eigenlijk genoeg moeten zeggen. Maar nee. Het volk viert feest voor onze Hillary. Oranje boven, oranje boven. Leve de koningin!

  Like

 20. Nou vond ik willem de overbodige verdacht veel op Trump lijken.
  Zou dus zomaar familie kunnen zijn als hij inderdaad uit Duitsland komt.

  Like

 21. @BertG
  “Trump had zich onttrokken aan de dienstplicht door het land uit te gaan een dus mocht hij niet meer terug”

  Kleine aanvulling. Het was OPA Trump die zich aan de dienstplicht had onttrokken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: