Nieuw

Vijftienjarig meisje wordt door politie onder druk gezet om geen aangifte te doen tegen asielpedofiel die haar probeerde te verkrachten

Sabine Vetter, woordvoerster van de regio politie Wesel waar het Rheinbergse stadsdeel Orsoy onder valt, sprak dit uiteraard tegen en begrijpt niet hoe het meisje en haar vader zo iets toch kunnen ‘verzinnen’.

Laten we eerst eens even in het kort weergeven wat er op die vrijdagavond gebeurde in Rheinberg waar het 15-jarige meisje op een uitermate onplezierige manier in aanraking kwam met een  50-jarige Algerijnse ‘vluchteling’ die helaas voor het meisje wel trek had in een leuke Duitse tiener.

Het jonge meisje liep met haar hond buiten over straat om deze uit te laten en kwam vervolgens dit 50 jarige Algerijnse stuk vuil tegen. Deze kinderverkrachter was gehuisvest in het lokale vluchtelingencentrum om aldaar op kosten van de Duitse belastingbetaler vakantie te vieren. Volgens eigen woorden van het meisje verscheen deze ‘man’ plotseling uit het niets voor haar en begon hij gelijk aan haar te trekken om haar mee te slepen  naar een donker hoekje. De ‘man’ betaste haar en pakte haar bij haar schouders vast om op die manier controle over het jonge meisje te krijgen.

Het meisje raakte uiteraard in paniek en begon van zich af te slaan en luid om hulp te schreeuwen. Gelukkig werd haar noodkreet gehoord door een buurtbewoner die gelijk op het geschreeuw afrende en het meisje wist te ontzetten. De pedofiele parasiet, die de indruk maakte ook nog eens goed dronken te zijn, verdween gelijk en rende zo vlug mogelijk terug naar het plaatselijke parasietenhotel.

Fraai detail in deze is het feit dat het jonge meisje ook nog eens bezig was met een stage in het plaatselijke parasietenhotel en dat de 50 jarige pedofiel haar wellicht daar wel van kende. Ik geloof niet nee weet zeker dat ik mijn kinderen niet in zo’n pedofielenclub laat stagelopen. En zoals later te lezen het meisje na de gebeurtenissen ‘gewoon’ weer verder gaat met haar stage doet mij een geweldig smerige smaak in me mond opkomen. Hoe kun je dit als ouders toestaan?  Maar we gaan weer verder.

Haar redder een 44-jarige man ontfermde zich over het kind en bracht het meisje dat aan één stuk door huilde en schreeuwen tot kalmte en sprak met haar over de gebeurtenissen. Samen belde ze de vader van het meisje, die inmiddels weer wat tot rust was, en togen ze naar het parasietenhotel om melding van de poging tot verkrachting te maken. Uiteraard werd er daar in eerste instantie niets gedaan met het verhaal van het meisje en mochten ze buiten op de politie wachten terwijl de 50 jarige verkrachter lekker in zijn bedje zijn roes aan het uitslapen was. Na een uur wachten arriveerde de politie eindelijk en tot ieders verbazing en verontwaardiging waren deze niet van plan om ook maar iets te doen voor het meisje.

De vader van het slachtoffer zei: “de officier bleef ons maar adviseren om geen melding te maken van de gebeurtenissen en om al helemaal geen klacht in te dienen. Volgens de agent had dat toch geen zin en men ging er verder toch niets mee doen”.

Het 15-jarige slachtoffer voegde hier nog aan toe: “De andere agent was een vrouw en deze politieagente liet ten minste nog merken dat ze heel goed  begreep wat er aan de hand was en dat ze het erg voor me vond, maar de ‘chef politieagent’ drong aan dat wij geen aangifte moesten doen, als de politie ons niet wil helpen wat moeten we dan doen?”

De politie weigerde vervolgens de aangifte op te nemen totdat de 44-jarige man, die het meisje had geholpen tegen de pedofiele ‘vluchteling’, dreigde om met dit verschrikkelijke incident naar de media te stappen om op die manier de officier te dwingen om van gedachten te veranderen en er voor te zorgen dat deze eens gewoon zijn werk ging doen. Dit hielp in zoverre dat de hoofdagent nu in elk geval wel de moeite wilde doen om een eenvoudig rapport op te stellen van de verkrachtingspoging. Het parasietenhotel binnengaan om de dader op te pakken was uiteraard te veel werk voor deze Gestapo medewerker.

Uiteraard resulteerde dit niet tot een vervolging en werd er niets gedaan om deze ‘man’ op te pakken. De verkrachter werd overgebracht naar een parasietenhotel een kilometer of 100 verderop met volop nieuwe en wellicht zelfs meer potentiële kinderslachtoffers. De verkrachter van jonge meisjes verblijft nu in het parasietenhotel  in het kleine stadje Euskirchen.

Aangezien het slachtoffer naar buiten is gekomen met haar verhaal en niet mee wenste te werken aan de doofpot waarin zoveel mogelijk misdaden van asielzoekers worden zoek gemaakt kon de politie niet anders meer dan reageren op deze gebeurtenissen.  Een ambtenaar heeft aangekondigd dat hij een ontmoeting met het kind en haar familie heeft gehad om zich te verontschuldigen voor het gedrag van deze hoofdagent, die overigens enkel dat gedaan heeft wat hem door dezelfde ambtenaar en zijn collega’s wordt opgelegd maar daar hebben ze het uiteraard niet meer over.

De Duitse media verklaarde dat de politie intern onderzoekt wat er fout is gegaan in de zaak van dit meisje. Uiteraard verblijft de dader ondertussen gewoon gratis in een ander AZC en kan hij zich daar eventueel wel weer vermaken met andere hulpeloze kinderen die hij tegenkomt op straat in Euskirchen.

Helaas wordt dit een standaard reactie van de Duitse functionarissen. Breitbart meldt dat de Keulse politie opdracht van de regering kreeg om meer dan 1.000 misdaden van migranten tijdens oud en nieuw te laten verdwijnen. Dit terwijl de meerderheid seksuele aanvallen waren met vrouwelijke slachtoffers. Deze slachtoffers worden er nu van weerhouden deze seksuele misdrijven aan te geven uit angst dat er toch niets aan zal worden gedaan.

Onlangs werden Duitse vrouwen geadviseerd om “sneakers te dragen in plaats van hoge hakken” om bij verkrachters te kunnen wegrennen . In plaats van het bestraffen van deze misdaden gepleegd door asieleisers vertelde autoriteiten burgers om te lopen in groepjes van 2 of 3 en zich bewust te zijn van hun omgeving.

Ook de Oostenrijkse ambtenaren werden er toe aangezet om  statistieken over migrerende seksuele aanvallen te verbergen ter “bescherming van slachtoffers”, dit is echter slechts een dekmantel voor het ongelooflijk hoge tempo van misdaad begaan door de toestroom van asielzoekers in de lidstaten. In feite, werd een blonde vrouw die werd aangevallen door migranten in Wenen verteld door de politie dat ze haar haar moet verven en haar jurk op zo een provocerende manier moet dragen.

Maar nu weer terug naar de verklaring van het politiegilde afdeling Rheinberger.

Het is nog totaal onduidelijk wat er allemaal is mis gegaan deze vrijdagavond in het stadsdeel Orsoy. Wel is het zo dat het meisje uiteraard gelogen heeft volgens woordvoerster Sabine Vetter van de politie van de district Wesel. Nee dit meldt frau Vetter niet met zo veel woorden, maar dit is wel de conclusie wanneer je haar reactie leest. De politie heeft tegengesproken dat men gisteren het 15-jarig meisje heeft willen ontmoedigen om aangifte te doen nadat ze had verklaard te zijn aangevallen door een inwoner van het plaatselijke ‘vluchtelingenhuis’. “Er is niet de geringste aanwijzing voor die ons doet concluderen dat de dienstdoende agenten geen aangiften zouden hebben willen opnemen van de gebeurtenissen betreffende avond” aldus de woordvoerster.

Ach het plaatsen van deze mensen en ze dan ook nog eens vrij te laten rondlopen in de buurt van kinderen en jonge meisjes lijkt mij al reden genoeg om aangifte te doen tegen een gemeente maar dat is weer een heel ander verhaal uiteraard. Gaat nu om deze kwestie en vele andere vergelijkbare zaken die reeds spelen of nog gaan volgen.

Maar frau Vettel kakelt nog even lekker door “We hebben een bijzondere interesse om de feiten in deze te verduidelijken. Dit doen we objectief en consequent. We gaan spreken met alle betrokkenen. Met de betrokken ambtenaren, dat is in de tussentijd inmiddels gebeurd.In een zeer emotioneel geladen situatie ontstaan er al snel misverstanden. In het bijzonder was de getuige, de man die het meisje had geholpen, behoorlijk kwaad en volgens de ambtenaren duwde hij opnieuw en opnieuw tegen de agenten om deze te laten zien wat de 50-jarige ‘man’ bij het meisje had gedaan.”

Ja frau Vettel ratelt als een ware oud Stasi propaganda machine uit de voormalige DDR om er maar voor te zorgen dat iedereen schuldig en fout is behalve de politie en uiteraard de verkrachter, want asielzoekers doen niets verkeerds.

Het  15-jarige, die overigens ook nog eens stage in het COB moest volbrengen, gaf gisteren eens te meer aan wat er allemaal was gebeurd en vertelde nog eens dat zei en haar vader de raad kregen om hier verder niet meer mee door te gaan. “Ik voelde me totaal niet serieus genomen en al helemaal niet door de politie”, zei ze. “Ik was geïntimideerd en ik voelde me zo hulpeloos door dit opgetreden dat ik huilde.” Toen ze op maandag in de instelling kwam was ze “opgelucht”  dat ze de ‘man’ hadden verplaatst.

Het Duitse COA heeft zich verontschuldigt en justitie doet nader onderzoek dus daar hoort niemand meer iets van verder.

Wat ik dan niet begrijp zijn een aantal WAAROM vragen waar ik graag een antwoord op zou willen hebben aangezien er nogal wat lossen touwtjes open blijven in deze.

Waarom sta je het toe dat je 15-jarige dochter stage gaat lopen in een AZC?

Waarom gaat zo’n meisje ook na deze poging tot verkrachting weer terug?

Waarom reageer je als ouders anders wanneer een verkrachting mislukt en wat als het de pedofiel wel was gelukt?

Waarom staat dat AZC nog niet in lichter laaien?

Vragen deze vader en dochter er zelf om wanneer er weer zoiets gebeurd of wanneer het meisje eens echt wordt verkracht door één of meerdere asieleisers?

Moet dit meisje niet heel snel uit hui geplaatst worden en worden opgevangen bij een gezin alwaar ze wel beschermd wordt?

Of is de school die het meisje deze stage gaat lopen hiervoor verantwoordelijk?

Volgens mij is de halve wereld gek geworden

met groet Bolo

 

Bron : http://www.rp-online.de/nrw/staedte/rheinberg/polizist-soll-maedchen-nach-belaestigung-von-anzeige-abgeraten-haben-aid-1.6364262

Bron : http://www.express.co.uk/news/world/728166/Germany-police-pressure-refugee-migrant-crisis-sexual-assault-Rheinberg-asylum-crime

Bron : http://www.rp-online.de/nrw/polizei-wehrt-sich-gegen-vorwuerfe-aid-1.6370162

Bron : http://madworldnews.com/cops-refugee-sexually-assaulted/

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on Vijftienjarig meisje wordt door politie onder druk gezet om geen aangifte te doen tegen asielpedofiel die haar probeerde te verkrachten

 1. Opdracht van Frau Angela Merkel; in samenspanning met Minister van Financien Wolfgang Schauble en vast ook met de Clinton-family-and-foundation-and-fans. Input van: Adriaan Jansens // november 6, 2016 om 11:29 // op https://fenixx.org/2016/11/06/wat-ontzettend-progressief-islamitische-feministe-stenigt-man/comment-page-1/#comment-35354 verwijzend naar:
  http://joostniemoller.nl/2016/06/machtigste-man-europa-revolutionaire-eugentische-plan/

  Liked by 1 persoon

 2. Nou ja, op een dag barst de bom.
  Daarbij moeten we niet vergeten dat nadat in 1945 de bom in Duitsland barstte en de rook weer wat was opgetrokken, de Duitse beamten die de nazi’s zo goed geholpen hadden, gewoon weer verder konden met hun baantje en zelfs een nog beter baantje kregen.
  Dus voor die Frau Vettel komt het wel goed.

  Like

 3. “Breitbart meldt dat de Keulse politie opdracht van de regering kreeg om meer dan 1.000 misdaden van migranten tijdens oud en nieuw te laten verdwijnen.”

  En niet alleen dat, maar ook:

  Terwijl de massale seksaanvallen onder tafel geveegd worden in Noordrijn-Westfalen , hebben de autoriteiten in Brandenburg vorige maand een nieuwe methode aangekondigd die er voor moet zorgen dat er zoveel mogelijk “extreem-rechtse misdaden” opgeslagen worden in de politiestatistieken.

  De minister-president van Brandenburg Dietmar Woidke zei dat de instroom van migranten vorig jaar een grote toename van dergelijke misdaden met zich meebracht. Hij sprak met rbb24 hoe de staat veranderingen heeft doorgevoerd in het systeem dat dit bijhoudt, zodat het weergegeven zal worden in de data.

  De SPD politicus legde uit: “De politie zal elke aanval tellen, waarin er geen bewijs is dat de dader geen extreem-rechtse motivatie had, [als een extreem-rechtse haatmisdaad] in de statistieken.

  https://fenixx.org/2016/10/22/woede-dat-de-keulse-nieuwjaars-aanrandingen-uit-de-misdaadstatistieken-gehouden-worden/

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // november 6, 2016 om 17:38 //

  Maar laten we bij dit alles de rol van de media niet vergeten, die werken er aan mee om veel gebeurtenissen onder de pet te houden en beginnen pas iets te roepen als het werkelijk niet meer te ontkennen valt. Als zij werkelijk zouden doen waar ze voor zijn dan was er allang een opstand uitgebroken.

  Liked by 1 persoon

 5. Nou, duidelijker omschreven kan het niet; de uitvoerende macht is de trekpop van de besluitvormende macht. We zullen moeten inboeten op ons zijn en welzijn, tot eliminatie erop volgt; want men, die zich wereldse elite noemt, schijnt te denken dat we hier ten onder gaan aan inteelt door incest en er daarom – ER IS ALTIJD WEL WEER EEN NIEUWE FUCKING DROGREDEN – grootschalige immigratie nodig is van NIEUW BLOED en sperma en eierstokken en de meegeleverde misdaad dwingt men ons erbij te nemen. Wat men TOTAAL over het hoofd ziet, is dat het VOORAL die FUCKING VERKANKERDE ELITE zelf is die zich bezighoudt met alles wat verrot is en zaken als incest en dus inteelt hoog in het vaandel houdt voor zichzelf. Vandaar ook dat we nu zitten met een hele grote groep ‘elite’ die vanwege DNA gerelateerde zaken behept is met allerhande geestesziekten en van een aantal van deze geestesziekten is een bijkomstigheid dat men die ermee behept is het niet ziet, niet wil zien en ten alle tijden zal ontkennen; vaak op agressieve wijze en waarbij het zichzelf als slachtoffer zal wegzetten en de ander als dader. Oh wee ‘onrecht’ versus machtsposities.

  Like

 6. Als reguliere journalisten de journalistiek naar behoren zouden uitvoeren, worden ze vandaag de dag op het matje geroepen of zelfs zonder dat op staande voet ontslagen. De mediabazen hebben dealtjes lopen met de elite. Corruptie heet dat geloof ik.

  Like

 7. Of ik het mag zeggen , ??? maar ik denk er wel aan als deze geschiedenis, in de tijd van Hitler gebeurt was, zou het slachtoffer er vlugger en beter , het er van af gebracht hebben en de dader op een manier gestraft zijn waar ik het 100% mee eens was.

  Liked by 1 persoon

 8. Vergeet niet de tyfusrol die Soros heeft in de weg-met-ons doctrine.

  Like

 9. Dit kan alleen gebeuren als een groot deel van het volk met vlag en wimpel is geslaagd voor de “Achterlijkheid-test”!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: