Nieuw

Plan Wilders voor Nederland

‘Nederland wordt van ons afgepakt. En ik pak het voor u terug’

Klik op de link om het artikel te lezen op de website van de Limburger:
http://tinyurl.com/zw2qf2s

PVV-leider Geert Wilders heeft zijn toelichting gegeven op de speerpunten van de partij. Het stoppen van de islamisering neemt een prominente positie in, maar hij heeft eveneens oog voor de zorg en de veiligheid in ons land. Wilders spreekt.

Pim Fortuyn, de held van Rotterdam, de man die ons land wakker schudde, zei ooit: ,,Ga niet uit van het haalbare, maar van het denkbare.’’ Daarmee wilde hij duidelijk maken dat voor ons, Nederlanders, niets onmogelijk is.
Pim Fortuyn had gelijk. Voor ons is niets onmogelijk. Wij zijn Nederlanders.

Kijk maar naar ons land. Dit unieke en prachtige land hebben wij zelf gemaakt. Wij zijn het enige volk ter wereld dat een land bewoont dat het grotendeels zelf heeft geschapen. Een geweldige prestatie.Wij creëerden niet alleen ons eigen land, maar wij verkenden ook de wereld. Wij bevoeren alle zeeën. Wij hebben New York gesticht en Australië ontdekt. Soms lijkt het alsof we dat allemaal zijn vergeten. Vergeten waar we toe in staat zijn. Wat we allemaal kunnen als we maar willen. En misschien is dat wel ons probleem.

PVV >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Plan Wilders voor Nederland

  1. Goed en helder stuk van de PVV (khad ‘m reeds gelezen).
    Note :

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: