Nieuw

Nederlandse politieagent richt islamitische shariamilitie op in Roosendaal

Vier Marokkaanse mannen lopen met een geel hesje door een Roosendaalse wijk. Op hun rug staat duidelijk ‘buurtpreventie’. Het zijn de Moskeemannetjes, die naam kregen ze van documentairemaker Kees Schaap. Hij maakte over de mannen een documentaire, die dinsdag om 22.55 uur wordt uitgezonden bij de VARA, op NPO 2.

Positieve houding
Amezian is niet de enige met deze mentaliteit in de Roosendaalse moskee. De positieve houding van de voorzitter sloeg over op Omar Banjiali. Hij kwam met het plan om vanuit de moskee een buurtpreventieteam op te richten. Die niet alleen rondjes loopt om de moskee, maar ook door de wijk, waar ze zichtbaar voor de Nederlanders hun gebaar tonen. Een door hen geslagen brug.

De vrijwilligers die het parkeren regelden, om overlast in de buurt te voorkomen, gingen wachtlopen. Aangespoord door wijkagent Dré van Roomen richtten ze een buurtpreventieteam op dat ook de wijk in de ronde meepakt.

BN de Stem >>

Het is diezelfde moskee waar Nederlandse kindertjes geïndoctrineerd worden:

Kinderen bezoeken Roosendaalse moskee tijdens Kindervakantiebuurtsportweek

Screenshot_44

ROOSENDAAL – Voorafgaand aan het moskeebezoek weten de kinderen nog niet wat ze te wachten staat. “Ze vertelden net dat er veel mooie tegeltjes zijn”, geeft Robin van Nispen (9) aan. “Ik denk dat we Allah gaan zien”, voegt zijn vriendje Robin de Bok (9) toe. Het bezoeken van de moskee aan de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal (foto) is onderdeel van de Roosendaalse Kindervakantiebuurtsportweek die door Sportservice Noord-Brabant deze week gehouden wordt.

Hierin staan gezond eten en sporten centraal. Hakim Bouazzati en Reinald Boeren, beiden van Sportservice Noord-Brabant, begeleiden deze week ruim zeventig kinderen. “Iedere dag staan er verschillende sporten op het programma en eten we gezamenlijk een gezond ontbijt en een gezonde lunch. Met sport willen we kinderen in beweging brengen en verbinden”, geeft Boeren aan.

Lees verder>>>

Via 

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Nederlandse politieagent richt islamitische shariamilitie op in Roosendaal

 1. Alles maar dan ook echt alles raken wij kwijt.
  RIP de Nederlandse cultuur!

  Like

 2. Duchesne // november 6, 2016 om 20:03 //

  Misschien is het een goed idee deze Marrokaanse lieden ook een wapen te geven. Niet voor het een of het ander, maar dit zijn lieden die een sekte aanhangen die ons als niet moslims dood wil. Dat een Nederlandse politie agent ook nog dit soort milities met deze samenstelling aanmoedigd zegt alles over de politie in Roosendaal. Het zijn vuile gluiperds die een verkozen lid van een legitieme politieke partij in het verleden bescherming weigerden en zelfs de deur voor deze persoon, ondergetekende, dicht gooiden en nu zeer waarschijnlijk dezelfde lieden die destijds het geweld initieerden aanmoedigen om van de straat bezit te nemen, onder begeleiding van politie. Verraad is een te zachte term voor dit gedrag van politie. Sorry Roosendaal maar jullie politie is gewoon verraad aan het plegen tegenover de eigen bevolking.

  Meneer agent Dre van Roomen, ik ken u niet maar in mijn ogen bent u door deze actie voor mij een stuk stront.

  Was getekend, Duchense, ex democratisch verkozen raadslid voor de Centrum Democraten Roosendaal en politiek vluchteling in eigen land, mede door de laffe houding van de politie in het verleden en het geweld dat oander andere Groen links met behulp van dezelfde Marrokanen die nu onze straten beveiligen.

  Liked by 2 people

 3. Laat ik nou denken, dat fascistische weerkorpsen verboden waren.

  Like

 4. Is het nu ex-raadslid of oud-raadslid? Net als binnen defensie: geen ex-soldaat, maar oud-soldaat. Of is dat misschien om het even? 😉

  Like

 5. Duchesne // november 6, 2016 om 20:57 //

  Niet als ze worden gesteund door policor partijen. Verboden is wat de machthebber de anderen Verbied. Destijds stonden leden van Groen links tussen de massa Marrokanen tijdens de CD en ze openden zelfs de deur van het gemeentehuis om de massa doorgeslagen moslims binnen te laten, in de hoop dat onze nekken zouden worden gebroken. Nooit is er een ook maar op zijn vingers getikt.
  Destijds werd door bijna 25% van de stemmers in Roosendaal op de Centrum Democraten gestemd, maar bescherming toen de aanvallen begonnen, ho maar. Aangifte willen doen, ze gooiden gewoon het luik van het bureau dicht. Alsof je niet bestond.
  Tot op de kraamafdeling ben ik aangevallen, ze stonden gewoon om half negen in de ochtend te wachten op de gang, zeer waarschijnlijk met informatie en instructie van Groen links. Enig idee hoe het voelt als je door politie gewoon niet meer word beschermd, als je nergens veilig meer bent? En nu, als ik lees dat de politie dezelfde schooiers als hulpagent gebruikt! Ik kan je zeggen dat ik een woede voelde opkomen toen ik dit las waarbij ik mezelf moet terughalen om niet op stel en sprong naar Roosendaal te vliegen. De vuile verraders. Dit is gewoon niet acceptabel, dit is de grens over qua wat ene mens nog moet accepteren.
  Een kwart van Roosendaal stemde destijds CD, maar hulp is er nooit geweest, nou ja, ik heb het nooit gezien. Ik kon enkel nog mijn raadszetel opgeven en maken dat ik wegkwam.

  Nee, wetten zijn er om door de machthebbers naar believen te worden gebruikt, niet om gelijkheid en rechtvaardigheid te garanderen.

  Liked by 3 people

 6. Dit soort milities worden er dus ingezet, zo blijkt al een aantal malen. Ik denk dat ‘wie het eerste komt het eerste maalt’. En de mohammedanen zijn er, zo blijkt, als de kippen bij wanneer een bepaalde activiteit de eigen ego strelen kan en in deze het gevoel van suprematie gestalte te geven. Piepeltjes die geen ene reet verstand hebben van hoe het binnen onze maatschappij geregeld is en simpelweg via eigen hersenspinsels regeltjes toepast. Of het nu gaat om de hoeveelheid strippen die je dient af te stempelen (twee worden er rustig vijf) of dat je hond op een losloopveldje loopt, of zoals in Londen waar niet-moslims op agressieve wijze worden weggestuurd van de locatie waar zich een moskee bevindt. Wanneer deze lui van buiten onze cultuur het denken beter te weten, krijg je als vanzelf een aanvaring of je moet een volkomen volgzaam typetje zijn, dan (misschien!) niet. Niet te doen, dat soort handhavers. Gemeenten zouden moeten aangeven dat er behoefte is aan dit soort ‘burgerwachten’ waarop burgers zich kunnen melden. Dit riekt alweer naar discriminatie en uitsluiting van inheemse burgers, maar misschien zie ik het verkeerd? Alhoewel ik het in eerste en zelfs in tweede instantie niet geloven zou wanneer mij vertelt zou worden dat het joden zijn die in militie de veiligheid in en rond de synagogen proberen te waarborgen en meteen een rondje wijk lopen. Zoek de verschillen..

  Like

 7. @Duchesne, duidelijk verhaal en heftig ook. In antwoord op je vraag; ja, maar niet vanwege eenzelfde omvang ‘jagers’. Afschuwelijk wat je hebt moeten doorstaan. Je reactie … totaal begrijpelijk. Tip: adem in, adem uit en herhaal. AUM 4 the moment. Power !!

  Like

 8. Duchesne // november 6, 2016 om 21:28 //

  Ofwel is dit een machtswisseling waarbij politie en bepaald gebied opgeeft en op deze wijze tracht gezichtsverlies te vermijden, ofwel word er een tweede macht opgericht die nu als lokaal word gepresenteerd maar straks gewoon nationaal aan de slag gaat. Dat er in verschillende geementen in Nederland moslims rondlopen om de orde te bewaren is gewoon overname van macht, dat er Nederlanders zijn die dit ook nog stimuleren is gewoon ziek. Het is een vorm van verraad en ik zouden blanke christenen dit doen in bijvoorbeeld Marrokko dan zouden ze door de bevolking worden afgemaakt. Voor de verkopp van een bijbel ga je daar de cel in, hier na veertig jaar Marrokanen terreur komt de beloning: ze mogen godverdomme de orde gaan handhaven. Mensen in Roosendaal, pak wat je voorhanden hebt en neem je stad terug, via de stembus kun je het gewoon vergeten. Ongeloofelijk dat het zo blijft doorgaan.

  Liked by 3 people

 9. Never of te nooit zal ik mij door dat soort iets laten vertelen of opleggen doen ze maar in het eigen land hier tellen onze wetten niet die van dat geloof

  Like

 10. Ik schreef het al eerder: de verraders zijn blank en hebben een voorbeeld functie.

  Like

 11. dus als ik het goed begrijp, worden rosendaalse kids gedwongen naar de moskee te gaan omdat ze dat van school moeten dat klinkt het zelfde als dat ik vroeger (hier op platte land) verplicht mee moest naar de kerk en verplicht 1uur pweek godsdienst kreeg op de lagere school dat heeft er bij mij voor gezorgd dat ik een hekel heb aan de kerk, zelfs als kind wist ik al dat als je iemand iets door de strot probeert te dauwen waar hij/zij het totaal niet mee eens is vast niet goed is, en dat gebeurt tegenwoordig dus in de moskee? kinderen dwingen iets te doen omdat dat goed zou zijn voor hun ontwikkeling geloof me dat is het niet

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: