Nieuw

Mohammedaanse oorlogsoproep schalt over de Jordaan

Een gebedsoproep van de Fatih Moskee aan de Rozengracht heeft tot enige ergernis geleid bij sommige Jordaanbewoners. AT5 >>

Uitleg waarom het een oorlogsoproep heb ik hier gegeven, ik citeer een stukje:

Naamloos.png

Drie seconden googelen en je hebt het gevonden. Het kan best zijn dat Plasterk net als zijn mede-Collaborateur Van der Laan te belabberd is om zich in te lezen in islam. Dat is dan kwaardaardig onverantwoordelijk als je massaal islam importeert. Als ik allemaal volk bij mij thuis binnenlaat, is het verstandig dat ik me informeer wat dat voor mensen zijn. De gemiddelde mens zal tenslotte liever geen moordenaars, verkrachters en dieven zijn huis binnenhalen.

De kreet ‘Er is geen God dan Allah’ zorgt er al 14 eeuwen voor dat andersgelovigen en ongelovigen vermoord worden door mohammedanen. Het drukt de intolerantie van de mohammedanen uit voor iedereen die niet in hun duivel gelooft. Het ‘Allahoe Akbar’ klinkt bij elke aanslag, bij elke kop die rolt, bij elk lichaam dat op een paal gespietst wordt.

‘Allahoe Akbar’ klonk in Bataclan, op Zaventem, in de bussen en ondergrondse van Londen, in de treinen van Madrid en op 9-11. ‘Allahoe Akbar’ is het laatste wat al die 100.000 christenen horen die jaarlijks door islam gegenocideerd worden. Al 1400 jaar is ‘Allahoe Akbar’ het laatste wat al deze 280 miljoen door islam omgebrachten hoorden. ‘Allahoe Akbar’ is wat al die meisjes horen als ze verkracht worden in Syrië en Irak door dat gajes dat de islam zeer letterlijk volgt. “Hij zei dat me verkrachten zijn gebed tot God was.” Die kreet heeft geen plek in een beschaafd land.

Het is ronduit ranzig om een massamoordenaar, verkrachter, slavenjager, Jodendoder en pedofiel te eren in de publieke ruimte. Lazer op met de aanhangers van die perverse viezerik. Als het een gebedsoproep zou zijn, dan kan de moskee het ook af met een ‘appje’ versturen als het tijd is.

Een moskee is een veroveringsmonument om te laten zien dat er weer gebied op de ongelovigen veroverd is en daar hoort een overwinningskreet bij. Om de omgeving te intimideren en de suprematie van islam er bij de ongelovigen in te stampen, tot ze zich overgeven, of vertrekken.

De betekenis van de naam van de moskee, Al Fatih, heb ik hier uitgelegd. Ik citeer weer:

De echte provocatie staat op de gevel, een regelrechte doodsverwensing aan ons adres:

Zelf hebben ze een enorm bord boven de deur hangen dat herinnert aan de slachting die de moslims in Constantinopel aanrichtten, want daar is deze moskee naar vernoemd: El-Fath, de overwinning, of de overwinnaar, Mehmet II.

Mehmed II or Mahomet II[1] (Ottoman Turkish: محمد ثانى‎, Meḥmed-i s̠ānī; Turkish: II. MehmedTurkish pronunciation: [ˈmeh.met]; 30 March 1432 – 3 May 1481), best known as Mehmed the Conqueror (el-Fātiḥ, الفاتح), was an Ottomansultan who ruled first for a short time from August 1444 to September 1446, and later from February 1451 to May 1481. At the age of 21, he conqueredConstantinople (modern-day Istanbul) and brought an end to the Byzantine Empire. Mehmed continued his conquests in Anatolia with its reunification and in Southeast Europe as far west as Bosnia. Mehmed is considered a hero in modern-day Turkey and parts of the wider Muslim world. Among other things, Istanbul’s Fatih district, Fatih Sultan Mehmet Bridge and Fatih Mosque are named after him.

wikipedia >>

20151218_192216[1]

control en scroll om in te zoomen

Oriana Fallaci in “De Kracht van de Rede”:

“Ken je de beschrijving van de val van Constantinopel, die de schrijver Phrantzes ons heeft nagelaten? Misschien niet. In een Europa, dat alleen maar om moslims huilt, nooit echter om christenen, Joden, boeddhisten of Hindoes, zou het niet politiek correct zijn om iets te weten over de details van de val van Constantinopel.

De bewoners van Constantinopel vluchtten bij het invallen van de nacht, terwijl Mehmed II de door Theodosius opgerichte muren met kanonnen beschiet, in de kathedraal Hagia Sophia en beginnen daar psalmen te zingen om God om barmhartigheid te smeken. De patriarch leidt bij kaarslicht de laatste mis en, om de bangsten te troosten, roept hij:’Wees niet bang! Morgen zullen jullie in de hemel zijn en zullen jullie namen tot het einde der dagen voortleven!’ De kinderen huilen en hun moeders snikken: ‘Stil maar mijn kind, stil maar! Wij sterven voor ons geloof in Jezus Christus! Wij sterven voor onze keizer Constantijn XI en voor ons Vaderland!’ De Ottomaanse troepen dringen met tromgeroffel door de openingen in de ingestorte stadsmuren naar binnen, overweldigen de Genuese, Venetiaanse, en Spaanse verdedigers, slachten iedereen met hun kromzwaard af, stormen vervolgens de kathedraal in en onthoofden zelfs de baby’s. Met hun hoofdjes doven ze de kaarsen … Het bloedvergieten duurde van de dageraad tot in de middag. De soldaten bedaarden pas toen de grootvizier op de preekstoel van de Heilige Sofia klom en de moordenaars toesprak: ‘Jullie kunnen ophouden. Deze tempel behoort nu aan allah toe.’ En intussen stond de stad in brand. De soldatenbende hield zich bezig met kruisigen en spietsen. De janitsaren verkrachtten de nonnen (vierduizend in enkele uren) en sneden ze vervolgens de keel af, of ketenden de overlevenden om ze op de markt in Ankara te verkopen. En de hovelingen bereidden het Overwinningsmaal, een banket waarbij Mohammed II zich(met maling aan de Profeet) bezatte aan wijnen uit Cyprus. En omdat hij een zwak had voor jongelingen, liet hij de oudste zoon van de Grieks-orthodoxe groothertog Notaras halen. Het was een viertienjarige jongen die bekend stond om zijn knapheid. Voor de ogen van iedereen verkrachtte hij hem, en na deze verkrachting liet hij de andere leden van de familie Notaras halen. En voor de ogen van de jongen onthoofde hij hen, één voor één. Hij liet ook alle altaren vernietigen, de klokken omsmelten en ale kerken veranderen in moskeeën of bazaars. Ja, echt waar. Het was op deze wijze dat Constantinopel Istanbul werd.

Dat bloedbad, dit heiligschennis, deze verkrachting, deze massamoord, dat is de naam van deze moskee en daar zijn deze mohammedanen trots op. En dan hebben ze het gore lef om dat in ons land in ons gezicht te schreeuwen. Daar moet niet een varkenskop neergelegd worden, die terreurcentrale dient een varkenshouderij te worden.

Er bestaat geen overzicht van alle moskeeën in Nederland, de meest volledige stond ooit bij Burgerjournalisten.nl, maar die site bestaat niet meer. Volgens wiki staan er 453 moskeeën in Nederland waarvan ze er honderd vermelden en er 13 el-Fath heten. Als je el-Fath intikt op google maps krijg je er 15. We mogen dat redelijkerwijs wel met een factor 5 vermenigvuldigen, wat betekent dat er in ons land zo’n 75 mohammedaanse kazernes staan die naar deze slachtpartij vernoemd zijn.

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.216 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

10 Comments on Mohammedaanse oorlogsoproep schalt over de Jordaan

 1. Wel treed op ga naar binnen neem de munitie en wapens die daar opgeslagen liggen mee en de fik er in

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Like

 4. Mogelijk gemaakt door Joop Kohen en Ludwig Asscher.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // november 6, 2016 om 23:59 //

  Ik heb vanavond gekeken naar Adam EVA en een stukje van “Cas” en ik heb het wel even gehad met Amsterdam, dingen die (gelukkig) nergens gebeuren zijn in Amsterdam normaal, gewoon business as usual, niemand kijkt op of om. Prima. Maar houd het in godsnaam beperkt tot A’dam, wacht nog effe met de rest van Nederland naar de gallemiezen helpen tot ik een gazonnetje op mijn buik heb of de pijp van het crematorium uit ben. Je zou bijna het verhaal van Sodom en Gomorra gaan geloven. Aan de Amstel dat wel!

  Liked by 1 persoon

 6. Sinds ik uit Amsterdam ben vertrokken is het niet meer wat het was. Zonder mij gaat het naar de klote.

  Liked by 1 persoon

 7. Ik hoop dat ik ooit nog is het het ouwe gevoel in Mokum kan terugbrengen.

  Liked by 1 persoon

 8. Ontluisterend artikel. Het verraad van de politiek is zinbegoochelend en zo groot dat we het eigenlijk niet kunnen bevatten.

  Like

 9. Net als de val van Constantinopel en dank zij door het op te schrijven, wees maar overtuigd dat Sodom en Gomorra ook hebben bestaan. Door het verwoedde spitwerk van archeologen komen er vaak verrassingen naar boven. Niemand die geloofde in het paard van Troye tot de stad op de heuvel Irsalic werd blootgelegd. Niemand die dacht dat de stad Ur ooit heeft bestaan in het huidige Irak tot het werd blootgelegd. Daarom ook vind ik archeologie interresant, ze vinden telkens nieuwe bewijzen die weer aansluiten op reeds gevonden teksten. En geschreven teksten zijn de getuigenissen uit het verleden die ons zijn nagelaten. Ook interresant is deze video https://youtu.be/0DEAzA6TNR0?list=RDQo5gqkkyVAE

  Like

 10. Sinds de 70-er jaren zijn er zo’n 500 moskeeen in Nederland gebouwd. Dat is ongeveer 1 per maand. Hun streven is 1000 dus het bouwen gaat gewoon door en raad eens wie dit allemaal financiert. Het is de stille jihad, je leest er nauwelijks iets over, maar het gebeurt wel degelijk. Het gaat door totdat Nederland voor een voldongen feit staat. Dit gebeurt trouwens in heel het Westen want het is onderdeel van de verovering. Wat zei erdogan ook alweer?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s